Frizer

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
barbara21
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a barbara21 »

simple- leclerc
sapramiska
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sapramiska »

inter studio-joico
v btc,hala a
In tam dela moj najljubši frizer po imenu Matjaž.
car,ki dela res fajn pričeske,pa fajn je bit v njegovi družbi in ga sploh ne zamenjam.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Danes sem bla v frizeriji Mali v Kranju in me zanima, če ima katera izkušnje z njimi? Šla sem notri samo nekaj vprašati in ženska se mi je lepo prijazno posvetila...vprašat sem jo pa šla kaj bi bil vzrok, da se mi moji lasje tako vozlajo...kajti po nekaj urcah se mi tk zavozlajo zadaj k da se nebi česala en tedn...je rekla, da če sm menjala frizerja sem rekla da ja in je rekla to je to zaradi škarij in klince...sem rekla kaj nej nardim...je rekla malo se postrižeš pa ker se barvam bi dali preliv pa potem bi kmi lepo frizurco oblikovala ker si želim spremembe...je rekla da me da tudi ood en aparat kjer se dela kura in toplotno obdela las...vse skupi bi me prišlo okol 15.000sit...

Kaj mislite me bodo preveč obrali ali naj si prvič v življenju privoščim tako dragega frizerja?

Ali mi svetujete kaj drugega?

Ker sem rekla da bi šla samo sedajk njimi potem se nebi več strigla pr frendici ampak hodila k frizerki k dam za vse skupi 6.000 sit...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Ursyna
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: malo tu malo tam

Neprebrana objava Napisal/-a Ursyna »

Tigi napisal/-a:.je rekla malo se postrižeš pa ker se barvam bi dali preliv pa potem bi kmi lepo frizurco oblikovala ker si želim spremembe...je rekla da me da tudi ood en aparat kjer se dela kura in toplotno obdela las...vse skupi bi me prišlo okol 15.000sit...

a striženje + barvanje + umivanje... +ta kura toplotne obdelave je 15.000?

jz poznam kolegico ki za striženje in barvanje pramen daje 17.000 sit? pa ni kšn mič al pa stevo...
Če bi bil človek vedež, ne bi bil revež.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Tigi, itak se ti splača, js dajem sam za pramene 11 jurjeu, tko da... Go for it! :razz:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ja zato ker majo sam striženje tok...

Čeprav men se je to zmerej prej zdel butast zdel tok dnarja dajat za frizerja..ampak zdej mam boge ekr sem mela prej tk lepe...pa še pred rojstnim dnem si lahka privoščim ane...sem rekla mogoče bi pa šla...sam men je to vseen še full drago...

Ja vse komplet me pride tok
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Ursyna
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: malo tu malo tam

Re: gusti

Neprebrana objava Napisal/-a Ursyna »

Lastovica napisal/-a:
Leeloo87 napisal/-a:Zivjo! Mene pa zanima a mi lahko kera pove stevilko od gustija oz. od salona, kjer dela? Jz vem samo da dela za playboy...

Tale Gusti je delal vcasih v saloni Tijeras (al neke talkega), zdaj pa dela v salonu Las Vegas. Pa ne vem ce se je salon preimenoval al je on sel drgam strict.

res je, Gusti je delal v salonu Tijeras, ki še vedno obstaja, on je šel na svoje in dela v salonu Las Vegas, ki je na Dobrovi nad Rotar centrom... enkrat je blo tud v cosmotu njegova reklama, sam ker cosmo pa pojma nimam....

št. pa žal nimam... poklič informacije... al pa lariko vpraši...:D
Če bi bil človek vedež, ne bi bil revež.
Uporabniški avatar
lolita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lolita »

No...zdej bi pa še jaz vprašala, če katera hodi v frizerski salon Stevo in kako je z barvanjem pri njih? Jaz še vedno iščem enega res dobrega frizerja, pa ga kr ne najdem :cry:
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Js se hodm strizt k stevotu, sam se ne barvam. Hodm pa na Igrisko h Klemnu pa me vedno dobr postrize.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Šla sem k frizerju in sem zelo zadovoljna...šenkala mi je masažo lasišča ter ene kapsule pa še nekega balzama...

Pa še nov videz imam...bom kr tjaq hodila ker je frizerka super...
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Kraj: na eni zvezdici
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a kiki* »

Jst pr stevotu na trubarjevi definitivno priporočam Danilota!!! :)
Capri
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Capri »

No, da še jaz povem svoje.

Strigla sem se pri Sašu Maliju. Prvič sem bila pri njegovem bratu v Šiški (strigla me je Tina, ampak to je sigurno že pet let nazaj). S frizuro sem bila zadovoljna, ampak -roko na srce - ni bilo nič posebnega.

Potem sem hodila k Sašotu. Saj me je v redu postrigel, ampak vedno sem prišla ven ista - no ja, enkrat sem imela bolj ravne, drugič bolj skodrane lase. Se mi je pa dogajalo, da me je enkrat full dobro postrigel, naslednjič pa ni bilo vse skupaj nič - jaz sem hotela, da mi odstrani razcepljene konice, a me je premalo postrigel, češ, preveč ne bo v redu, si ne upam. Tako da ... saj je ok, ampak tako navdušena pa spet nisem, da bi mu plačevala 8000 SIT oziroma 16.000 SIT (za striženje + preliv!!! - če bi bila vsaj barva, pol ok). :?

Potem sem šla v salon Stevo v Atlantis, strigel in barval me je Aleš. Oooo, to pa je bila sprememba, ampak kaj, ko sem še pol leta žalovala zaradi nove oskubljene frizure. Zato k Stevu ne bom več šla, ker imajo nek svoj stil in ta meni ne leži - vsaj mojim lasem ne. :?

Odločila sem se, da zamenjam frizerja oziroma da poskusim še kje.

Odločam se med salonom Simple v Koloseju v Ljubljani in pa Mihaelo v Domžalah. Sem pa na tem forumu zasledila še Sašo (podhod Maximarketa). Torej, kam? A je Saša še na porodniški?

V Simple bi šla, ker je poceni (ne mislim ful experimentirat), v Domžale zato, ker imata dve znanki zelo fajn frizure, k Saši pa zato, ker ste jo nekatere hvalalile.

Hvala za napotke :)
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

^

Saša je že nazaj s porodniške ampak roko na srce tudi ona ni nek biser... tako kot si sama napisala za Sašota ima tudi ona dneve, ko te lahko ful fajn postriže, spet drugič pa vse skp ni ne tč ne mš...

kar se pa Mihaele v Domžalah tiče sem bla pa do zdaj samo enkrat tam, sicer že pred leti, ampak se spomnim, da sem bila zelo zadovoljna... še posebej z barvanjem (ker so mi morali popraviti kar sem si doma zasrala... in to sploh ni bilo simpl), pa tud frizura ni bila slaba... tako da sem se že odločila, da grem naslednjič spet tja probat...
The secret of success is consistency of purpose.
majchy386*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a majchy386* »

a kera hod k frizerju u miča u cityparku..? s kom mate dobre izkušnje...?
Uporabniški avatar
*cosmic girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *cosmic girl »

meta podkrajšek - trubarjeva...men je zakon, hodim tja že 3 leta pa bom še :)
Odgovori