Izpit za avto
A je kdo od vas mogoče vozu pri Korelatu?
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
- Sramežljivka
punchka napisal/-a:*zeljka* napisal/-a:drgač pa tud jz sporočam da sm dons nardila glavno v prvo![]()
čestitam![]()
mene pa zanima, kokrat moraš pasti, da moraš it spet cpp delat? 3x al 4x? vsak mi drugače pove
Bom jst povedala, k mam izkušnje

100%

pr Edinu... FUUUUUUUUL dobr inštruktor...usaj za moje pojme.. mela sm pa 40 ur, samo je tut to, da umes nism vozila 1 mesec...me je pa res use dobr nauču pa tko, use sm u prvo delala...
za dejana pa ne vem če istga mislva, ampak kokr js vem je biu en dejan k je fuuul okol prnašu folk... recmo mu je dau kandidat keš da bi plaču ure, on ga je pa zase zadržu in so ble fuuul pi*darije...
a ti u mostah vozš?
za dejana pa ne vem če istga mislva, ampak kokr js vem je biu en dejan k je fuuul okol prnašu folk... recmo mu je dau kandidat keš da bi plaču ure, on ga je pa zase zadržu in so ble fuuul pi*darije...
a ti u mostah vozš?

ja, zdaj bom začela pa iščem kul inštruktorja.Sam kokr sem jih vidla, so sami stari prdci...
Ne vem, če istega Dejana mislva, ta je ene 40 star pa očala ima, pa tud mal dvomim, da bi kej folk goljufal, ker zgleda ful tak resn , pa cpp tečaj vodi, tko da..
Sicer so pa najbrž unga goljufa odpustil, al kako?? 

Ne vem, če istega Dejana mislva, ta je ene 40 star pa očala ima, pa tud mal dvomim, da bi kej folk goljufal, ker zgleda ful tak resn , pa cpp tečaj vodi, tko da..