Sploh ni važno kdaj narediš izpit, važno, da ga narediš.
Jaz sem nardila izpit v prvo pred 2 mesecoma ampak samo zato ker sm mela že 60 ur lol, tko da bi blo že mal čudno če ne bi.
Želim pa vso srečo vsem, ki ga zdej delate, pa ne se sekirat, vozte tko kot najbolj znate pa bo šlo.
Punce ne obupujte nad debilno komisijo & tečnimi inštrukturji! Pokažite jim, da ste ženske in, da obvladate! Držim pesti za vse! :bussi:
Jaz pa se pridno vozim, in mi je res vedno bolj zakon, da že imam izpit.
pr Edinu... FUUUUUUUUL dobr inštruktor...usaj za moje pojme.. mela sm pa 40 ur, samo je tut to, da umes nism vozila 1 mesec...me je pa res use dobr nauču pa tko, use sm u prvo delala...
za dejana pa ne vem če istga mislva, ampak kokr js vem je biu en dejan k je fuuul okol prnašu folk... recmo mu je dau kandidat keš da bi plaču ure, on ga je pa zase zadržu in so ble fuuul pi*darije...
ja, zdaj bom začela pa iščem kul inštruktorja.Sam kokr sem jih vidla, so sami stari prdci... Ne vem, če istega Dejana mislva, ta je ene 40 star pa očala ima, pa tud mal dvomim, da bi kej folk goljufal, ker zgleda ful tak resn , pa cpp tečaj vodi, tko da.. Sicer so pa najbrž unga goljufa odpustil, al kako??