Seks prijatelj/ica [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Ta zadeva se men zdi čist izvedljiva, če si pošlihtaš v glavi, da bo to sam sex in nč druzga in ne gledaš na tega človeka kot na potencialnga kandidata za resno zvezo.
Men je to uspel furat zlo dolg...sicer ne lih ful pogosto, ampak se je vlekl par let. Tip me je fizično privlaču, to je pa tud vse. Nikol se nism vidla z njim v resni zvezi.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Uf, men pa to ne gre sploh. Sm že bla s kšnim, s kerim sva se noro prvlačla, sam se nisva preveč ujela karakterno, pa se nism mogla spustit u sex... čeprou verjamm, da bi blo takt (pa še kdaj pol) noro dobr, sam vem pa tut, da pr men ne more ostat sam pr golem sexu, kr se js čis preveč in prehit navežem. Tko da bi mi blo zlo hudo, k bi vedla, da me nau poklicu druk dan, da po možnosti nam edina s kero to počne,... tko da neeeee :eek: Kr bi biu sam jok na konc.
Tko da je zame edina opcija resna zveza in sex al pa neresna zveza pa pač brez seksa.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Leyla_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Leyla_ »

js bla v taki situaciji približno pred enim letom. na kosilu s kolegicu spoznala enga luštkanga tipčka, izmenjali telefonske, se zmenli za ponovno "videnje". v bistvu sam on in jst v njegovem stanovanju. pa sva zabluzila. men je blo pol žal, kr sm mu pustila, da gre vse tko hitro. in sva se začela videvat.. seveda je bil vse sam sex. ej, men je blo fenomenalno! res sva se ujela, izgubila sm občutek krivde, kr sm ugovotila, da resna zveza ne bi bla izvedljiva. me je preveč stvari na njem motlo. potem sem se pa zaljubila v enga drugga, mu vse lepo razložila. sva bila v kontaktu še kr neki časa..
torej, če te ne moti to, da sta sam sex "frenda", vse lepo in prav. če bi rada kaj več, mu vsekakor to povej. vendar dobro razmisli.. če se ujameta v postelji, ni nujno, da se bosta tudi drugače. pa še ženske smo take, da le težko imamo sam sex z nekom, enostavno začneš čutit potrebo po nečem več.
velik sreče, no :magic:
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
Uporabniški avatar
greyangel
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Six feet from the edge

Neprebrana objava Napisal/-a greyangel »

Jaz sem se glede tega zapletla u tako zoprno situacijo :?
Z najboljšim kolegom sma začela nekaj, sej še sama ne vem kaj je. Najprej so bli sam pogledi zdaj so se pa počasi prelevili v dejanja. Vedno greva malce dlje. Nisem še spala z njim-ful si želim samo nočem uničit prijateljstva samo res ne vem kaj čuti do mene.
Ne upam ga vprašat, strah me je da bi se preveč navezala že zdaj ne zdržim več kot 3 dni brez njega. Ne vem če je ta ''seks kolega'' zadeva za tvegat
Angels fall first...
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

No ja, mi2 naj bi bla tudi samo sex frenda, pa sem včerej ugotovila, da ni tako, da bi oba rada nekaj več, on mi je tud povedov, da se je zaljubu vame ... tko, da zj samo še čakava, da se toločene stvari postavijo na svoje mesto ... pol bomo pa vidl
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
jelena21
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jelena21 »

pri meni je pa tako, da vedno ko sem imela kasnega f.. frenda so se kaj kmalu pojavila čustva. če je tip čutil enako sva bila potem par, če pa ne sva se nehala dobivat.
cuppycake
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a cuppycake »

Tut jst mam izkušnjo s "sex prijateljstvom" in resno mi je žal da sem se kdajkoli v kej tazga spustila ker me je to samo prizadel, čeprav sm si najprej govorila da me ne bo in da se ne bom zaljubila...

Najprej sva imela normalen prijateljski odnos in potem je enkrat prišel maturanc pa alkohol pa...sva pristala v postelji. To se je ponovil še enkrat in ko smo prišli domov sva se zmenila da bo to kar se je zgodilo, ostalo na maturancu... Jst sm bla takrat že čist nora nanga in sm še neki upala, da bo kej iz tega... Seveda pol k smo se vrnil nisva nehala s tem, to se je dogajal še 2 mesca, brez da bi se kdajkoli pogovarjala o resni zvezi. Vem, dolg je trajal predn sm skapirala, da me sam izkorišča in pol sm ga pustila pr miru. On si je pa čez en tedn najdu punco...

Tko da, jst mislm da tisti k so ful občutljivi pa se dost hitr čustveno navežejo (tko kt jst), nej se raj ne spuščajo v to ker bo pol res ful boleče. Ostali ki se pa znate omejit samo na užitek pa ENJOY :wink:
We are not the girls your
mom warned you about,
because her imagination
could never be this wild.
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

JSt sm tud hotla poskusit neki tazga, sicer je blo vse v povojih še, ampak sem se na rečo umaknila iz tega, ker vem, da bi se zaljubila al pa se vsaj močno navezala, on mi je pa, 5 let starejši od mene, jasno povedal, da bi se dobila 2x tedensko, oz. ko bi bil kdo zainteresiran, šla do njega, se dala dol, šla kdaj na kakšno pijačo in to bi bilo to. :roll:
Hvalabogu, da se ni razvilo kej konkretnega iz tega, me je kr hitro pamet srečala. :)
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
baby_doll
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a baby_doll »

Meni ne more biti nihče fukfrend, ne da bi bil hkrati dobra družba, dober sogovornik. Med tem, ki ga imam sedaj in menoj se rojeva celo malo večja navezanost, ker je dober v vseh pogledih. Je pa res, da je še enkrat starejši od mene. Seksa pa ko' kralj, prav zares.
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

Fajn stvar, če znaš ločit čustva od užitka. Drugače pa to ni preveč dobra ideja, ker se vedno eden (ponavadi ženska) zaljubi, pol so pa same komplikacije.
_mucika_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a _mucika_ »

jaz sem imela enkrat takega frenda......v bistvu sem si ga želela smao izkoristit, ker je biu res dober tipček, ampak ful ful kreten!!! :(
zato nisem hotla nič resnega z njim. samo sex.....
ampak se ni obneslo, ker sm se po enem mesecu zaljubila v njega do ušes....
in pol sm fuuuuuuul trpela!!
tako da te izkušnje nebi nikoli več ponovila!!! ://
Uporabniški avatar
Anč!
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Bled

Neprebrana objava Napisal/-a Anč! »

.. tud js sm mela f..frenda... :oops:
ubistvu je blo to vec al mn na zurkah ampk blo je..
..ne edn pa ne drug se nisva zaljubila al pa kr kol.. ker takrt k se je to dogajal je bla med nama sam tista zivalska strast.. to je blo pa to... tud da bi se kje drugje dobivala al pa na drinkah .. nikol..
... men je blo ql.. sam je pa scena da pride pa gre koj k edn dobi partnrja...
..pa custva mors takrt nujno IZKLUČT... :wink:
Vsiljevati svojo voljo drugim je nasilje...
..vsiljevati drugim samega sebe pa je višek nasilja...
[LAo Ce]
Lady Chatterley
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lady Chatterley »

hja, sem verjetno sex za eno noč ne šteje, ane? :)

drugače pa sem ravno pred kratkim naredila konec takšnemu "prijateljstvu". dva mesca je čudovito funkcioniralo.. vse ok, nič obveznosti.. dobivala sva se čez dan na pijačkah, pb. 3krat na teden seksala kjer je pač naneslo. vse ok. dokler men ni nekaj kliknilo in sem začela razmišljat, da bi najino, sicer dogovorjeno seks prijateljstvo, lahko prešlo na kakšno višjo stopnjo. njemu pa se na žalost ni zdelo tako. potem sva se začela kregat, nato pa si je našel punco (da ne bo pomote: ne mene). glede na svojo izkušnjo, se mi zdi, da je seks brez ljubezni z moške strani definitivno možen. z ženske pa izključno, če ma ona v glavi dokončno pošlihtano da je res to semo seks, al pa če ženska namerno izkorišča. mogoče s tem delam krivico fantom, ampak morate mi oprostit, še vedno mam prizadet ego. :wink:
Uporabniški avatar
tamala_181
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tamala_181 »

jez ga mam zdj kao..sam fora pr nama je to da sva bla prj skupi neki cajta...pa se pol nisva slišala douuuuug..pol je pa kr 1x s5 neki kliknl pa noben ni za to, da bi bla s5 resn skupi ane...tko da je u bistvu use isto k prej, sam uradno pa nisva skupi.. ;) pa mi je ql tko..po eni strani je še bolš tkole k je zdj kokr prj k sva bla skupi...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

e?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 22:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori