Nimam nič proti temu, če se nekdo počuti ujetega v ženskem ali moškem telesu in gre potem na operacijo. Nevem pa če bi bila lahko z nekom, ki se je rodil kot ženska, ker bi mi verjetno to nonstop hodilo po mislih
Ah men je vseen, kaj dela folk. Če bo nekdo zarad tega srečen, pa nej. Da bi bla pa v zvezi z nekom takim si pa ne predstavljam, verjetno ne.
Sam sej se za vsakega par najde.
Če se nekdo ne počuti dobro v svojem telesu, če si tip že od malega želi bit punčka oz. se že od malih nog navdušuje nad oblekicami, čevlji, nakitom, roza barvo.. tu nimam nič proti in nobenga ne obtožujem. Če pa se nekdo kr čez noč spomni da bi si spremenil spol..bi pa dvomla da je to to. Vsak ma še druge lastnosti poleg spola, zarat katerih ti je lahk všeč al pa te odbija. Dvomim da bi čudn gledla osebo, ki bi si spremenila spol, pa bi bla drgač vredu.
Freedom is just another word for nothing left to lose..
Ce se oseba celo zivljenje cuti ujeta v nekem drugem telesu je za njo olajsanje to da spol spremenil. Seveda to podpiram.. In nemores se vzivet v tako stvar dokler je ne dozivis. V zvezi bi tud bla s tako osebo.. ne motijo me te stvari.. Zaljubim se v osebo, ne spol.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away.
Ni mi ušeč in nimam želje po "ženskah" in "moških" okol mene, grozna mi je miseu, da bi otrokom razlagala a) kdo je kosmat dedec na fotki ob babici in mamici ter zakaj ga zdej ni veči, b) da je "oči" učasih lulau sede, c) da se je oči naveliču bingeljna in si zaželeu jošk, ... Uf .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Pr nas je Rosalinda, k je biu prej Zlatko al nwm kaj. In res pravjo d je res uredu.. sploh se ne vid d je bla moški, pa da je bol huda k kkšne druge ženske. Jzt osebno nimam nč proti, pač niso hepi v svojmu telesu, zakaj pa pol nebi smel sprement?
*Kitten* napisal/-a:Pr nas je Rosalinda, k je biu prej Zlatko al nwm kaj. In res pravjo d je res uredu.. sploh se ne vid d je bla moški, pa da je bol huda k kkšne druge ženske. Jzt osebno nimam nč proti, pač niso hepi v svojmu telesu, zakaj pa pol nebi smel sprement?
as ti pol nek z Gorenjske al si mislna le nasplošno? ker mi mamo v našem mestu tole Rosalindo ... No ja, če človeku tko paše, nej nrdi s svojmu telesu kar hoče, vem pa, da jest zveze s takšno usebo bi ne mogla imet