Sprememba spola
Sprememba spola
Kako gledate na to, da nekdo spremeni spol? Ga obsojate? Se strinjate, da je to dobro narediti, če se počutiš ujetega v telesu? Se znate vživeti z občutke te osebe?
Ne mislim na to, da se npr. tip začne oblačit kot ženska oz. obratno, ampak mislim prav na operacije, kjer si ljudje zamenjajo spolne in druge organe.
Si sploh lahko predstavljate biti v zvezi z nekim moškim, ki bi se rodil kot ženska, vendar bi tokom življenja zamenjal spol??
Po eni strani, nimam nič proti temu, ker tudi ne morem vedet, kak občutek je to, da si ženska in si želiš bit moški in obratno... Po drugi strani, se mi pa zdi, da to ni ravno normalno oz. zdravo za telo, da se rodiš kot eno in potem želiš biti drugo.
Ne mislim na to, da se npr. tip začne oblačit kot ženska oz. obratno, ampak mislim prav na operacije, kjer si ljudje zamenjajo spolne in druge organe.
Si sploh lahko predstavljate biti v zvezi z nekim moškim, ki bi se rodil kot ženska, vendar bi tokom življenja zamenjal spol??
Po eni strani, nimam nič proti temu, ker tudi ne morem vedet, kak občutek je to, da si ženska in si želiš bit moški in obratno... Po drugi strani, se mi pa zdi, da to ni ravno normalno oz. zdravo za telo, da se rodiš kot eno in potem želiš biti drugo.
V njihovo kožo se sicer ne morem postaviti, ker se v ženskem telesu počutim super. Me pa ne moti. Če si tega res želijo- pa naj..
Je pa res, da si tudi ne morem predstavljati, da bi bil moj partner nekoč ženska. Ubistu če bi se prej zaljubila v žensko kot v nekoga, ki je nekoč bil ženska. Vem, da se moja mnenja tukaj krešejo, ampak tako je.
Je pa res, da si tudi ne morem predstavljati, da bi bil moj partner nekoč ženska. Ubistu če bi se prej zaljubila v žensko kot v nekoga, ki je nekoč bil ženska. Vem, da se moja mnenja tukaj krešejo, ampak tako je.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
Predsodkov proti takim ljudem nimam. Moderna tehnologija nam omogoča velik raznoraznih naprav, operacij itd. Mislm da učasih npr. v srednjem veku ne bi niti pomislili na spremembo spola, saj niso mel sredstev niti za normalne operacije. Ne vem kako je v koži ljudi , k si želijo sprement spol
po mojem mnenju bi ta denar lahko uporabil v kšne druge namene.

Kaj pa vem...če je to ful vlka želja tistega pol si naj gre sremenit si spol če ve da ga bo to osrečlo.Ne verjamem pa da bi se v tako osebo lahko zaljubila.A ni tak človek potem gej,če si želi bit ženska ? Ne vem v glavnem niam nič proti takim!
Sama se pa ne morem vživet v njihiva občutja-čist vredu se počuti v svoji koži!
Sama se pa ne morem vživet v njihiva občutja-čist vredu se počuti v svoji koži!
-
- Kofetarica
NIA, obicajno so to transvestiti, ne transseksualci. To je treba lociti, ker je res ogromna razlika. Slednji v svoji kozi resnicno trpijo in bi dali vse, da bi bili "regular Joe" - samo drugega spola.
Maudisa, dobro vprasanje. Ne bi rekla, da so homoseksualci. Oni se namrec pocutijo kot bi bili ujeti v napacno telo. Moski je torej zenska v moskem telesu in obratno. Torej jih isti spol ne privlaci, ker njihova glava ni istega spola kot telo.
Sicer si pa niti nocem predstavljati, kako grozno morajo psihicno trpeti. Poleg tega, da niso tisto, kar predstavljajo drugim, jih se okolica zavraca kot cudake, ki morajo le odrasti.
Maudisa, dobro vprasanje. Ne bi rekla, da so homoseksualci. Oni se namrec pocutijo kot bi bili ujeti v napacno telo. Moski je torej zenska v moskem telesu in obratno. Torej jih isti spol ne privlaci, ker njihova glava ni istega spola kot telo.
Sicer si pa niti nocem predstavljati, kako grozno morajo psihicno trpeti. Poleg tega, da niso tisto, kar predstavljajo drugim, jih se okolica zavraca kot cudake, ki morajo le odrasti.
FemmeFatal napisal/-a:
O ja tega je veliko.Ljudje jih kar označijo za čudake če si malo drugačen od ostalih.To me strašno moti..Že sam to mora bit grozno ko se tega zavedaš da si v ujet v napačnem telesu pol ko pa ta zaupa to nekomu ponavadi samo začnejo na tega človeka gledat drugače

nič takega
jah..vsk nj počne kr hoče... sam js se nebi za nc na svtu zamnjala.. hvalabogu...da sm zenska:)
- FairyAngel
- Kofetarica
- Kraj: Svet mojih sanj :)
- Kontakt:
Takih ljudi ne obsojam - če se zaradi spremembe spola počutijo boljše, je to pač pozitivno in dobro za njih. Ponavadi okolica tega ne sprejme ravno pozitivno ... Ampak menim, da se človek mora vsaj potruditi jih razumeti, čeprav se tudi sama v njihovo vlogo ne morem vživeti. 

Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Ne morem si predstavljati, kako grozno je, če čutiš, da si ženska, imaš pa telo moškega ali obratno. Grozno mora bit pomojem, da ne čutiš ženskoti oz. moškosti ...
Ne obsojam takih ljudi, ki to storijo iz zgoraj navedenag razloga, na bruhanje mi gre pa vse to preoblačenje v žensko (npr. Sestre so mi ogabne čist), al pa neke scene pola-pola, npr. Salome, ki se mi zdi k en iznakaženc, brezspolnik.

Ne obsojam takih ljudi, ki to storijo iz zgoraj navedenag razloga, na bruhanje mi gre pa vse to preoblačenje v žensko (npr. Sestre so mi ogabne čist), al pa neke scene pola-pola, npr. Salome, ki se mi zdi k en iznakaženc, brezspolnik.

E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
- Kofetarica
- Kraj: štajerska
ja pač je tko,da nekateri se rodijo z neizraženimi spolnimi sekundarnimi znaki, tut pr rojstvu pol zdravniki ocenjo, čemu je bolj podoben-na, in ga v tisto spremenijo. ti maš pol lulčka in si fantek,globoko v sebi pa čutiš da si ženska (in si dejansko lahko imel-a maternico, pa so ti jo dol zašili, je niso odkrili itd.). Menim,da s takšnimi ljudmi ni nič narobe in da je prav,da si izberejo spol, v katerem se dobro počutijo. [b]V včerajšnji ONi imate zgodobo o znanstvenici, ki se je dala operirat v tipa[/b]. Zanimiv videt, kolk je drgačen.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Takšnih ljudi ne obsojam.Na žalost niso dobili že v maternici dovolj hormonov , ki bi jim pomagal, da se počutijo ženske oz. moški. Zaradi tega jih nihče nesme obsojat. Obsojam pa tiste ki to delajo zaradi šova!!!!Zaradi njihovega obnašanja imajo ljudje , ki zares trpijo, težave, ker jih folk ,ki je nepoučen , obsoja.