Nadležna vprašanja

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ja mene tud najbolj znervira, da mi rečejo kdaj se bom začela učit...pol se sigurn nebom ker me še bolj odvrnejo to zmer govorim mami pa še bolj nazaj nabija.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

OT
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 04. Dec. 2010 15:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

* Kdaj maš naslednji izpit?
* Se učiš?
* Razumeš snov?
* Ste že dobili rezultate? (pa lepo poveš, da bodo čez 1 teden al pa nekaj več, ampak NE! Vsak dan treba vprašat!) :evil: :evil: :evil:

Take mata konstantno mama pa foter (al pa še babica pa dedek zraven). Kot da jim že tako ali tako sama ne povem vsega!!!
iziris
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a iziris »

ko v najbolj uf in waw outfitu prikorakam blizu kake skupinice.. in potem vsi zazijajo v čevlje .. (ki so men sicer noro hude) in rečejo, češ te nič noge ne bolijo v tem? , kako pa lahko v tem hodiš?, zakaj si pa vedno v petah? ..

zaaaaakaj te pa to zanima?:) in zakaj si ti vedno v supergah:)
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

A ti sploh misleš faks narest? :motz: (joj draga mati dobro veš zakaj delam ta bedni faks :idea: )
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: CeLjE

Neprebrana objava Napisal/-a steLLcy »

sofia83 napisal/-a:
Men gre pa zadnje nekaj let najbolj na jetra: "Kaj pa faks? Ker letnik si?" Bite me, mamu ti. :lach:

-||-

"Kako kaj šola?" Slika
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

laram napisal/-a:V takšnih primerih je verjetno najučinkovitejši način "skozi eno uho noter, skozi drugo ven", ker če se obremenjuješ z vsemi takimi neumestnimi vprašanji, se ti lahko samo odpelje.

To je res, ampak ko se ena in ista vprašanja ali dejanja ponavljalo v neskončnost, mi pač prekipi, ker mi gre na živce, če nekdo vedno govori ali sprašuje o eni stvari. Saj pa je dovolj, če 1x odgovorim ... Če si pa ne moreš zapomniti, si pa zapiši :arrow: Akta je rešitev! :lol:

Trenutno pa znorim, če me kdo vpraša karkoli glede faksa ... Halo, saj še sploh nismo meli izpitov, torej ne morem vedeti, kako slabo/dobro mi v resnici gre! :evil:
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

wannabe napisal/-a:A mi daš za pogledat Cosmota?

To slišim v šoli 5x na dan. :roll: In ne, ne dam. :P

Lepo je biti egoist. :wink: Meni je tudi to šlo na živce, zato sem ga raje brala v miru doma. Če ga je pa vsaka (ki ga še ni) želela prelistati, potem pa meni ni bil ravno v veliko pomoč med dolgočasnimi urami. :?
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objava Napisal/-a *slatka* »

^^ To gre tut men na živce. In jst dajem pol jurja, da ga loh cel razred prebere. No go. še takrat ko si ga kupim ga ne morem met samo zase :lach: In če bi mi rekli vsaj prosim ali hvala, bi še šlo. Tko so pa vsi čist brez bontona. Mal egoista je treba bit.
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a MoJcHyKa »

jemina napisal/-a:Joj kdaj že greš v Bratislavo? :motz: ... če nisem tega že 100x povedala

aj jst to vprašanje slišim vsak dan po najmanj 5x pa potem s kom greš, kdo še gre, kdaj prideš, si napravila vse... :evil:
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Ko smo že pri tem ... Vsak teden, ko se pakiram nazaj v Maribor, mi domači težijo s takšnimi in drugačnimi vprašanji: Imaš vse? Potrebuješ še kaj? Nisi česa pozabila? Imaš to, ono, tretje, ...? :roll: Če kaj pozabim sem pač sama kriva in poskušam nekaj dni zdržati brez tiste stvari. Oni pa skbijo glede vsake najmanjše stvari in mi dajejo občutek, da sem stara 5 let in nimam pojma o pojmu. :roll: (Saj drugače so ok, samo vse jih preveč skrbi, potem pa smo tam, kjer nočemo biti ...)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

FairyAngel napisal/-a: Potrebuješ še kaj?

odgovor...če mi date še kaj denarja, ne bo nič škodilo! :D
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Kam si dala ves keš? (zapravla sem ga :roll: )
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Kaj pa študira? :roll:

To moja mami vpraša za vsazga fanta, ki ga kdajkoli omenim. Ker ona ni zadovoljna, če ima službo, važn d študira :D

Žal sm mela do zdej same sfalirane študente ;D
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Jochie napisal/-a:
FairyAngel napisal/-a: Potrebuješ še kaj?

odgovor...če mi date še kaj denarja, ne bo nič škodilo! :D

Ja, to je pravilen odgovor, hihi ... :wink:

Danes smo spet imeli "zanimiva" vprašanja. Namreč, moj bratranec ima čez 3 tedne maturantski ples in potem (seveda) morajo domači vse primerjati z mojim maturantskim plesom. In ker mi veliko stvari ni bilo všeč, mi danes težijo z vprašanji glede tega: "Zakaj nisi z ničemer zadovoljna? Kako to, da ti nič ni všeč? Zakaj se samo pritožuješ?" Če mi ni bilo všeč mi pač ni bilo všeč pa pika, to ni njihov problem.
Odgovori