Nadležna vprašanja

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica

Nadležna vprašanja

Neprebrana objava Napisal/-a Miss N. »

Me samo zanima če maste tudi vi kakšne ljudi okoli sebe, ki vam ob vsaki možni priložnosti najedajo z vprašanji v smislu:
"A maš fanta?"
"Kaj pa fant pravi?"
"Kako to da si še samska?"
"A ne bi bil že čas da si najdeš koga?"

Sej js verjamem, da jih vse zanima, samo včasih je pa že preveč.

Ponavadi vse poteka nekako tako:
"Kaj pa fant pravi?"
Js: "Vas vse lepo pozdravlja."
"Kako to pa da ga ni?"
Js: "Dela"
"Ma on vedno dela."
Js: "To pa ni moja krivda. Mu bom rekla naj si naslednjič zrihta fraj." :D

To pa vse zato ker je sestra (zdej ma 27) mela fanta pri 16 in je zdej z njim že poročena pa masta dve punčki, pa vse lepo in prav, js pa jih mam 20 in nobenmu ne gre u glavo da sm samska.

Včasih mam filing da se bom razpočla.

Sej vem, da delam iz muhe slona, samo včasih je too much. :help:

(sm iskala po forumu kej podobnega, pa nism najdla, tako da se opravičujem če sm morda kej spregledala)
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

...
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 18:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

uh, to me sploh ne moti. Kocine se mi pa postavijo pokoncu ob vprašanju Kako pa kaj diploma? :evil:
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

Pr men so pa glede tega vsi kr skuliran, razen tip od sestrične me pa skos neki podjebava... pa nč ne pomaga, če sm mu povedala, da pač nekje obstaja nekdo, ki mu ni mar zame, men pa še preklet zanj... Sicer sm pa šele 22... :D
Always look on the bright side of life!
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Kako pa kaj fax?
Kako pa kaj ljubezen?
Ja a ti pa se nc otrok ne nacrtujes? Sj zdj pa ja zivis sama bo treba kej nastimat pocas.
Itd., Itd.

Sploh kriza je pr sorodnikih k jih dolg ne vidm..oz. se dolg ne vidmo..pa ker so vse sestricne ze porocene razen mene in sestre pol pac sva na udaru a ne.
Zarad takih vprasanj mi prov mori na kksna druzinska srecanja it..ceprov po mamini strani familje so bl skulirani pa ne morijo.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Kakšni starejši ljudje gnjavijo s temi vprašanji (pa včasih kakšen sorodnik).
Kak je kaj fant, kak je faks, kak tro da si se zredila, zakaj hodiš tja, pa ne tja...hjao! To mi gre tak na živce, da se včasih komaj zadržim da me ne raznese :oops:
Is sex dirty? Only if it’s done right.
kozarec
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kozarec »

Zvoncica napisal/-a:uh, to me sploh ne moti. Kocine se mi pa postavijo pokoncu ob vprašanju Kako pa kaj diploma? :evil:

Se podpišem pod tole!

Trenutno najbolj zoprno in aktualno vprašanje vprašanje!
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss N. »

Dagi napisal/-a:Pr men so pa glede tega vsi kr skuliran, razen tip od sestrične me pa skos neki podjebava... pa nč ne pomaga, če sm mu povedala, da pač nekje obstaja nekdo, ki mu ni mar zame, men pa še preklet zanj... Sicer sm pa šele 22... :D

to temo sm odprla predvsem zato, ker me spravljajo v tilt punca od bratranca pa sestre od none (babice).
grrr

lp
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Meni gre pa najbolj na živce:

- a se bosta kmalu odločila za otroka? Vsaka ženska bi morala imeti otroka blabla (kaj jih briga, ali jih ne moreva ali nočeva imet :evil: )

- joj, kako lahko kadite, a ne to smrdi, pa še škodljivo je ( :roll: )

- pa kake pripombe od žlahte glede "koruze" in porok tudi niso ravno moja najljubša debata.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

O ja sosedi..a to je pa vasa hcerka/vnukinja..joj kok si zrasla, zdj pa nisi vec mejhna..kok si pa stara, kaj pa delas..al pa una joj ma pa tvoja mama tko lepe rože, s čim jih pa zaliva..blablabla..kaj pa študiraš, naša vnukinja /karkol pa to študira je tkoooo pridna..ma dj who cares..men se ne da pogovarjat sploh pa ne ob pol sedmih zjutr.
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

Ja te o študiju so sploh fajne... A še v šolo hodš? Študiram. Ka pa študiraš? Obramboslovje... Pol pa 3/4 tastarih pa unih pjančkov za šankom sam oči vn butne, pa itak jim nč ni jasn... :D
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Bageera napisal/-a:AJA!!! Sem se še eno spomnila: Ja čigava si pa ti? :help:

Od očija in mamice ... :roll:
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
s.j.parker
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a s.j.parker »

Če kaj sovražim potem to ko se kdo briga za moj fax. Kere izpite že maš? Se ti zdi težko?se dost učiš da te nič ne vidim? kok maš povprečje? :angry:

in potem še.........Kaj pa dela tvoj dragi? Sta se danes že slišala?koliklokrat? ti je že kaj napisal lepega? :motz:

ali pa še kaj bolj prijetnega...... Končno nisi več kot kost,nekaj se ti je malo nabralo okrog zadnjice.To dela stres in nezdrava študenstka prehrana? :roll:

jao...ne razumem zakaj nekateri ljudje morejo spraševat stvari, katere se jih sploh ne tičejo!
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

s.j.parker napisal/-a:ali pa še kaj bolj prijetnega...... Končno nisi več kot kost,nekaj se ti je malo nabralo okrog zadnjice.To dela stres in nezdrava študenstka prehrana? :roll:

Ja, ta je tudi obup :roll: Ko sem bila še bolj suha, sem nonstop poslušala od totalnih tujcev, kako nič ne jem, pa "ve mlade punce ste nonstop na dieti", pa bognedaj, da sem odklonila kakšno pecivo na obisku ...

Zdaj imam hvalabogu mir; večini se najbrž ne zdi taktno komentirat, da sem se zredila :D Razen ene sodelavke:" A si ti noseča ali si se samo tako zredila?" :eek: (tako hudo pa spet ni :roll: )
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
Uporabniški avatar
jeanitte
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: koroška

Neprebrana objava Napisal/-a jeanitte »

Ko sm bla otrok, mi je šlo naj naj naj najbolj na živce vprašanje: "Kako je kaj v šoli?" Zato sm si prisegla, da ko bom js "velika", tega ne bom spraševala otrok... In najbrž mi ni treba posebej poudarjat, da najprej vprašam prav to... :?
...if there are roses, they will blossom...
Odgovori