Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

a..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 04. Dec. 2010 15:38, skupaj popravljeno 1 krat.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

da nou pol tašča ratala krula de vil in hotla otroka prodat za kožo :D
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ma sj ok, men bi blo navadn, če bi bla midva skupi, doma pr njemu bi vedl, pa bi bil on lh doma... tko mi je pa res gadno, k se more kao odselt, če misl bit z mano... to mi je najbl bedno... ampak je reku, da če ne bo šlo drgač, da bo pršu k men živet... tko da nekiupanja mam še :)
purpl, ne heci se madonca, bog ne dej, da se kej tazga zgodi... kar ne bi blo čist nč čudnga :evil:
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

:lol: *purple bitch* ... :D Morda jo bo pa otrok res omehčal ... Ali pa se bo pač morala sprijazniti s tem, da je izgubila sina.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 04. Dec. 2010 15:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Ja pa ga bo na pol prežagala ... :lol:
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

omg, kakšne strelate :D
u najhujši nočni mori ne bi hotla tega sanjat, pa ju dostkrat sanjam :?
sj mogoče se bo res vse spremenil, k bosta vidla, da resno misl z mano.. bomo vidl... upam, da čimprej
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

O x
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

ja, slej al prej bosta ugotovila, da ga ne morta met preveč na špagci, ker bo šu drugam... če ne k men, pa na svoje.. ker enostavno doma ne bo mogu bit... vsaj jz ne bi mogla bit :?
star je pa 26... ja vem, velik glede na to, kk delata staradva z njemu...
men je pa že dokazu, da me ma rd... mu vrjamem... če me ne bi mel, vrjetn bi zaklučla že aprila, k sva šla prvič narazn... ne vem no, al pa tko dobr laže že eno leto, kar pa ne vrjamem :nein:
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Se opravičujem, malo me je zaneslo. Ampak res ne gre drugače ... Ker bi pač bilo pogubno ves preostanek življenja tarnati nad tem, se je bolje malo pozabavati in nasmehniti. :wink: Upam, da se bo tvoja tašča res spreobrnila ... A tudi ona je bila v taki situaciji, da je tašča ni marala? Pa ji še ni kliknilo, da se obnaša ravno tako kot njena tašča? :?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:roll:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

hehe, fairyangel, maš prou, ne rabmo skoz sam jamrat :D
jap, tud ona je bla na istem.. očitno se ne zaveda, da je taka, kot njena tašča..
hmm, moji ne vedo tega, da se kao skrivava... no ja, fotr ve, da njegova dva ne vesta za naju, matki pa nč nočm pravt, ker bi koj usi vedl :? bosta pa zvedla od njega, k bo v najslabšem primeru pršu prašat, če pride lh sm za kkšn tedn (v upanju, da se bosta doma spametovala)..
skup sva pa s presledki 7 mescov, drgač bi bla pa 10 mescov skupej...
mel je eno resno punco ene 8 let nazaj, vmes pa same take, k niso ble pr njemu doma...
in ja, tud men se zdi, da če bi bla jz suha, da bi jih kej druzga motl.. se mi zdi, da ga sam nočta od sebe dat.. ne vem no, tko zgleda...
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Po moje je tudi bolj to, da ga želita le zase, kot pa da bi ju tako zelo motila tvoja postava. Verjetno bi na vsaki punci, ki bi jo zdaj pripeljal domov, našla kako napako, samo da bi ga odvrnila od nje. Preveč sta zaščitniška in to se jima bo maščevalo. :evil:
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

petrca ti si preveč dobra s tvojo pošastno taščo udar po mizi da bo vedla kako stvar stoji :lol: ....uglavnm tvoj nej gre lepo k teb žvet,če tvojih ne mot še ena oseba pod streho( no sej jz vem da jih ne) :D Pa bo!!! :D
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

FairyAngel napisal/-a:Po moje je tudi bolj to, da ga želita le zase, kot pa da bi ju tako zelo motila tvoja postava. Verjetno bi na vsaki punci, ki bi jo zdaj pripeljal domov, našla kako napako, samo da bi ga odvrnila od nje. Preveč sta zaščitniška in to se jima bo maščevalo. :evil:

jap, tud men se tko zdi... sam upam, da ne bosta nikol vedla, kk je, če ju njun sinčk sovraž (na tem očitno delata) :?

ninča, sj sm se že velikrat mim njihove hiše pelala, pa me je že mikal, da bi se šla mal pogovort, ampak bom še mal počakala... bi se pa definitivno rada pogovorla z njima in jima povedala svoje...
Odgovori