Evro - €

Vse o politiki od svetovne do domače
Odgovori

Ker bo EVRO bo:

Lažje plačevanje, ker nebo treba več menjati denarja
33
19%
Bolj bomo zmedeni glede cen (ali je cenejše ali dražje)
82
46%
Totaln polom je tale evro. Rajši imam SIT
62
35%

Skupaj glasov: 177

MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Mene je dons skor kap zadela k so ble v Sparu že kr vse cene v evrih (tolarji pa v čist drobnem tisku) in pol jest med preračunavanjem še mal na gor zaokrožim pa se mi pol vse zdi tok drago. Men je prov žal sam jest bom pomoje še tm do ene junija okol z evrokalkulatorčkom skakala :P
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a MoJcHyKa »

MIGRENA napisal/-a:Mene je dons skor kap zadela k so ble v Sparu že kr vse cene v evrih (tolarji pa v čist drobnem tisku) in pol jest med preračunavanjem še mal na gor zaokrožim pa se mi pol vse zdi tok drago. Men je prov žal sam jest bom pomoje še tm do ene junija okol z evrokalkulatorčkom skakala :P

ma sej do 30.6.2007, če sem prav slišala, bo obvezno dvojno označevanje cen tako v € kot v SIT, tako da brez skrbi... potem pa ne bo več obvezno in bo imel samo tisti označen, ki bo hotel... :)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

MIGRENA napisal/-a:Mene je dons skor kap zadela k so ble v Sparu že kr vse cene v evrih (tolarji pa v čist drobnem tisku) in pol jest med preračunavanjem še mal na gor zaokrožim pa se mi pol vse zdi tok drago. Men je prov žal sam jest bom pomoje še tm do ene junija okol z evrokalkulatorčkom skakala :P

sicer nevem v kterem špasru si gledala, ampak recimo v intersparu na viču, majo že kakšne 14 dni cene nalimane v evrih...mi je pa to ful dobr, da se lahko mal prej navadim....

drgač pa sm dons znorela na banki, ker sm mogla celo po*ukano uro čakat da sem lahko plačala za izlet, ker so vse mamce prišel po evro paketke...res sm skor znorela in tud kar nekej folka se je skregalo v banki... :?
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Evo točno to se je meni naredilo v Sparu v Trbovljah. Najprej sem mislila, da niso napisali cene v tolarjih. Pol pa gledam tko čukast tja v listke s cenami, da sem vidla res čisto na dnu tolarčke :D ampak pomoje je še drobni tistk bil večji, kot pa tiste cene. In meni se je tudi zdelo vse tako zelo drago, ko sem začela preračunavat, čeprav naj se ne bi v Sparu dvignile cene, a-a pri njih pa že ne :? . No ja bomo videli, pustimo se presenetiti.
Midva bova šla po tiste paketke z euri na SKB, upam da ne bo pretirane gužve. Ker na NLB v Trbovljah jih je menda že zmanjkalo :D. Toliko o tem kako zelo se mudi penzionistom po nove kovančke :D
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

^^A pri nas so tut že zamenjal? Se vid, da ful mal hodim v Špar. Drugač pa itak se cene zvišajo, ampak ne zdej, no ne bojo se zdej, ampak so se že v zadnih dveh mesecih. Sicer ne vem za špar, ampak ena ko dela v Tušu je rekla, da so jim skor vsak dan prinesl kake nove cene (višje).
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

men je nekak tale menjava valute čist kul, ker pač fajn bo to da ne bo treba menjat.sam če greš na hrvaško bo pa še zmer treba.
drgač je pa men čist kul. smotan je edin to k bo treba zj ful preračunavat da boš sploh vedu kolk je neki vredn
Panasonic
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Panasonic »

Če dolgoročno gledamo je to dobra zadeva, se bo šlo v Italijo, Avstrijo. Nemčijo... pa ne bo treba nč menjat denarja, enostavno valuta je ista in to mi je ful ušeč, in pol šele se bojo vidle drastične razlike v cenah v tujini in doma, da plače niti ne omenjam... no to pa je slaba stran... :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ja to je dobro, d ane bomo rabl menjat denarja in da se bom lahko kadarkoli kadar bom v bližini avstrije in italije lepo zapeljala kej kupit brez procedur z menjavo denarja...
ampak moti me le to, da slovenija podleže vsaki malo večji sili in dela po njihovem opitu...čist vse pobirajo iz ostalih držav..zakaj?a senismo osamosvojil, da bomo sami?zakaj zdej Eu, evro, nato ipd...Zakaj en mormo uživat v miru brez da nas kdo nadzoruje in plesat tako kot oni špilajo?men se to zdi abnormalno butasto in tega nikol nikol ne bom razumela... :roll:
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Se strinjam ja...kaj pa te kraljevine k majo svoj denar...ravno tako bi mi lahko imeli znameniti TOLAR
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

Panasonic napisal/-a:Če dolgoročno gledamo je to dobra zadeva, se bo šlo v Italijo, Avstrijo. Nemčijo... pa ne bo treba nč menjat denarja, enostavno valuta je ista in to mi je ful ušeč, in pol šele se bojo vidle drastične razlike v cenah v tujini in doma, da plače niti ne omenjam... no to pa je slaba stran... :D

se strinjam. če smo že v EU, zakaj ne bi imeli še iste valute? po moje je slaba stvar samo podraževanje.

v šparu imajo že kar nekaj časa cene v evrih. v sit pa nisem opazila :oops: najbrž je res tako na malo napisano.
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jowko »

Najbolj nas bodo oz nas že presenečajo podražitve, ampak to bi lahko vsi vedeli da se bo zgodilo, zato sem vedno bil proti EU!
Edino dobro je da boš šel z isto valuto lahko kupovat v drugih državah in temu bo primerjava cen zelo enostavna!

Spar ima res cene v evrih ampak tudi v SIT, samo da je napisano na majhno!
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

ista valuta je dobra tudi za podjetja, ki poslujejo z podjetji iz članic EU
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Sam ko vsaj nebi blo tok kovančkov........pa uni centi :roll:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ***PINKYCA*** »

meni pa je fajn da dobimo mal spremembe
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Jutr grem po un paketek, če bo sploh še... :evil:
Odgovori