Evro - €
Mene je dons skor kap zadela k so ble v Sparu že kr vse cene v evrih (tolarji pa v čist drobnem tisku) in pol jest med preračunavanjem še mal na gor zaokrožim pa se mi pol vse zdi tok drago. Men je prov žal sam jest bom pomoje še tm do ene junija okol z evrokalkulatorčkom skakala 

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
MIGRENA napisal/-a:Mene je dons skor kap zadela k so ble v Sparu že kr vse cene v evrih (tolarji pa v čist drobnem tisku) in pol jest med preračunavanjem še mal na gor zaokrožim pa se mi pol vse zdi tok drago. Men je prov žal sam jest bom pomoje še tm do ene junija okol z evrokalkulatorčkom skakala
ma sej do 30.6.2007, če sem prav slišala, bo obvezno dvojno označevanje cen tako v € kot v SIT, tako da brez skrbi... potem pa ne bo več obvezno in bo imel samo tisti označen, ki bo hotel...

MIGRENA napisal/-a:Mene je dons skor kap zadela k so ble v Sparu že kr vse cene v evrih (tolarji pa v čist drobnem tisku) in pol jest med preračunavanjem še mal na gor zaokrožim pa se mi pol vse zdi tok drago. Men je prov žal sam jest bom pomoje še tm do ene junija okol z evrokalkulatorčkom skakala
sicer nevem v kterem špasru si gledala, ampak recimo v intersparu na viču, majo že kakšne 14 dni cene nalimane v evrih...mi je pa to ful dobr, da se lahko mal prej navadim....
drgač pa sm dons znorela na banki, ker sm mogla celo po*ukano uro čakat da sem lahko plačala za izlet, ker so vse mamce prišel po evro paketke...res sm skor znorela in tud kar nekej folka se je skregalo v banki...

Evo točno to se je meni naredilo v Sparu v Trbovljah. Najprej sem mislila, da niso napisali cene v tolarjih. Pol pa gledam tko čukast tja v listke s cenami, da sem vidla res čisto na dnu tolarčke

Midva bova šla po tiste paketke z euri na SKB, upam da ne bo pretirane gužve. Ker na NLB v Trbovljah jih je menda že zmanjkalo

Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
- Debatorica
- Kraj: ljubljana
ja to je dobro, d ane bomo rabl menjat denarja in da se bom lahko kadarkoli kadar bom v bližini avstrije in italije lepo zapeljala kej kupit brez procedur z menjavo denarja...
ampak moti me le to, da slovenija podleže vsaki malo večji sili in dela po njihovem opitu...čist vse pobirajo iz ostalih držav..zakaj?a senismo osamosvojil, da bomo sami?zakaj zdej Eu, evro, nato ipd...Zakaj en mormo uživat v miru brez da nas kdo nadzoruje in plesat tako kot oni špilajo?men se to zdi abnormalno butasto in tega nikol nikol ne bom razumela...
ampak moti me le to, da slovenija podleže vsaki malo večji sili in dela po njihovem opitu...čist vse pobirajo iz ostalih držav..zakaj?a senismo osamosvojil, da bomo sami?zakaj zdej Eu, evro, nato ipd...Zakaj en mormo uživat v miru brez da nas kdo nadzoruje in plesat tako kot oni špilajo?men se to zdi abnormalno butasto in tega nikol nikol ne bom razumela...

Panasonic napisal/-a:Če dolgoročno gledamo je to dobra zadeva, se bo šlo v Italijo, Avstrijo. Nemčijo... pa ne bo treba nč menjat denarja, enostavno valuta je ista in to mi je ful ušeč, in pol šele se bojo vidle drastične razlike v cenah v tujini in doma, da plače niti ne omenjam... no to pa je slaba stran...
se strinjam. če smo že v EU, zakaj ne bi imeli še iste valute? po moje je slaba stvar samo podraževanje.
v šparu imajo že kar nekaj časa cene v evrih. v sit pa nisem opazila

Najbolj nas bodo oz nas že presenečajo podražitve, ampak to bi lahko vsi vedeli da se bo zgodilo, zato sem vedno bil proti EU!
Edino dobro je da boš šel z isto valuto lahko kupovat v drugih državah in temu bo primerjava cen zelo enostavna!
Spar ima res cene v evrih ampak tudi v SIT, samo da je napisano na majhno!
Edino dobro je da boš šel z isto valuto lahko kupovat v drugih državah in temu bo primerjava cen zelo enostavna!
Spar ima res cene v evrih ampak tudi v SIT, samo da je napisano na majhno!
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
http://www.foto-jovo.com
- ***PINKYCA***
- Kofetarica