Tigi napisal/-a:Pogodba s hudičem je film ki je vreden ogleda še posebno za nas dekleta ker so notri 4 fantje k so full lušni... Nič ni groznga v tem filmu...
Priporočam
joj, meni pa ni bilo všeč ... sploh ne najdem besed, da opišem o čem se je šlo, pa zakaj mi ni bil všeč ... čeprav mojmu tipu je bil film nenormalno všeč, pa sej nem so vse te budalaštine všeč osebno bi bila zeloo jezna, če bi morala kupiti sama karte ... še 1x hvala cosmo ekipi za novoletno darilo
podarjenemu konju se ne gleda v zobe đouke bejbi...ne zamert
Včeraj sem končno pogledala Borata. Hjao, pa to je nenormalno Hihihi Ma zakon dokumentarec, ali film. Edino ova fora mi je sick, ko se z Azamatom nagiva pretepata. Drugače pa kapo dol-hehe
Borat - na trenutke te je kr sram gledat, ker je tip tok omejen. Najprej ok se mal zajebava pa tko, sam tip res pretirava v večih pogledih, to ne pomen da je film dobr. Pač je zelo drzen in ma nore ideje. To je pa tud vse. Še dobr da nism šla v kino ker bi mi blo žal denarja.
Poison Girl napisal/-a:Happy feet sm gledala ni mi blo preveč všeč, sm misla da bo bolj smešno, tko je blo pa kr neki
Men je blo pa všeč...še posebej ko je na koncu helikopter pristaju k je bil carski zvok
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Angel girl napisal/-a:Borat - na trenutke te je kr sram gledat, ker je tip tok omejen. Najprej ok se mal zajebava pa tko, sam tip res pretirava v večih pogledih, to ne pomen da je film dobr. Pač je zelo drzen in ma nore ideje. To je pa tud vse. Še dobr da nism šla v kino ker bi mi blo žal denarja.
Se strinjam. Sem ga doma zlovdala, pa sem ga včeraj začela gledat, ampak je res škoda časa, ker mi sploh ni smešen. Po 20 minutah sem lepo vse skup ugasnila, zbrisala film z diska in šla gledat drugega.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...