Kako naj vem ali sva "uradno" par?
- NotYourToy
- Komunikatorka
mah ni čist mim izjava .. morš pomislit da nam tipi da njihovega svetega prostora (fuzbal, prijatelji..) dovolijo le do ene mere. S tem da spoznaš njegove prijatelje je za tipa nekakšen ključni trenutek : kaj bojo rekli o tebi? Če so nad tabo pozitivno presenečeni verjemi da potem fantku pomeniš nekaj več , če pa je njihova reakcija negativna maš pa še long way to go za resno zvezo .. it to govorim iz mojih izkušenj in iz izkušenj prijateljic .. aja pa še to : kaj bi si ti mislila če bi tvoja d'best frendica v vašo družbo pripeljala novega člana moškega spola (in bi se to zgodilo recimo 1.) ? je pa res da je odvisno od osebe in položajo v katerem pristaneš .. če pa njegovo prijatelje poznaš od prej potem je pa situacija še lažja
zdaj vsaj vidiš kako se do tebe v družbi drugače obnaša kot prej. To morš pa sama ocenit!

Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
no ja, to s predstavljanjem frendov. dostikrat sem že koga predstavila svoji družbi, če ga pač še niso poznali, pa meni so bili tudi že kolegi mojih prijateljic predstavljeni. dokler se nista za roke držala pa objemala, nisem niti malo sklepala, da sta zdaj pa skupaj.
a imam samo jaz tako čudnega fanta, a eni res precenjujete pomen prijateljev pri moških? mojemu mnenje njegovih kolegov pomoje ne predstavlja tako ogromno, da bi zato karkoli skrival pred njimi.
a imam samo jaz tako čudnega fanta, a eni res precenjujete pomen prijateljev pri moških? mojemu mnenje njegovih kolegov pomoje ne predstavlja tako ogromno, da bi zato karkoli skrival pred njimi.
-
- Sramežljivka
Po mojem niti ni zgrešena varianta, da ga iskreno vprašaš, če misli s tabo resno. Vsaj jaz bi ubrala podobno taktiko, če bi bila v taki situaciji. Vseeno pa ne vem, zakaj bi se sekirala, ker kolikor sem razbrala iz tvojega posta, delujeta zelo enotno-par kot par pač.
Uživaj in se prepusti v vajini zvezi. Vseeno pa mi je malo čudno, da bi povabila k staršem domov fanta, za katerega še niti ne veš, če je tvoj resen fant. To bi bilo potem šele čudno. Fanta se predstavi staršem takrat, ko je zveza potrjena kot resna in dolgotrajna, zato se ne strinjam z nasvetom pjotre... sicer pa naredi kako ti hočeš in čutiš.

Samo bedak je v vse trdno prepričan. (Montaigne)
-
- Sramežljivka
- Kraj: povsod malo...
Js imam tudi tak problemček, ko ne vem čisto točno pri čem sem...
Imam ljubimca, s katerim se dobivava že ene tri mesece... nisva nikoli dejansko dorekla, kaj sva (itak komunikacija med nama nekako šteka), pač sva se začela dobivat, ker sva si bla simpatična al neki takega, pa sva se očitno tud ful privlačila in sva že ful hitro začela seksat... saj mogoče je bla to napaka... zdaj se dobivava tako enkrat ne teden in mi je čist kul, samo na momente sem pa čist zbegana, ker kadar sva skupaj je vse tko sweet in mi daje ful feeling, da me ima rad... po drugi strani si pa ful malokrat vzame čas zame, se zgodi da se vidiva tudi na vsake 2 tedna ali pa 3... zaradi njega (saj je res busy, priznam, ampak če imaš nekoga rad, si pač vzameš čas, ane?)...
hm, ne vem, če sem izbrala glih pravo temo za tole...

Imam ljubimca, s katerim se dobivava že ene tri mesece... nisva nikoli dejansko dorekla, kaj sva (itak komunikacija med nama nekako šteka), pač sva se začela dobivat, ker sva si bla simpatična al neki takega, pa sva se očitno tud ful privlačila in sva že ful hitro začela seksat... saj mogoče je bla to napaka... zdaj se dobivava tako enkrat ne teden in mi je čist kul, samo na momente sem pa čist zbegana, ker kadar sva skupaj je vse tko sweet in mi daje ful feeling, da me ima rad... po drugi strani si pa ful malokrat vzame čas zame, se zgodi da se vidiva tudi na vsake 2 tedna ali pa 3... zaradi njega (saj je res busy, priznam, ampak če imaš nekoga rad, si pač vzameš čas, ane?)...

...if it hurts, it's probably worth it...
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Marilyn 777 napisal/-a:Js imam tudi tak problemček, ko ne vem čisto točno pri čem sem...![]()
Imam ljubimca, s katerim se dobivava že ene tri mesece... nisva nikoli dejansko dorekla, kaj sva (itak komunikacija med nama nekako šteka), pač sva se začela dobivat, ker sva si bla simpatična al neki takega, pa sva se očitno tud ful privlačila in sva že ful hitro začela seksat... saj mogoče je bla to napaka... zdaj se dobivava tako enkrat ne teden in mi je čist kul, samo na momente sem pa čist zbegana, ker kadar sva skupaj je vse tko sweet in mi daje ful feeling, da me ima rad... po drugi strani si pa ful malokrat vzame čas zame, se zgodi da se vidiva tudi na vsake 2 tedna ali pa 3... zaradi njega (saj je res busy, priznam, ampak če imaš nekoga rad, si pač vzameš čas, ane?)...![]()

Ampak jst sem njemu nakazala, da nevem pri čem sem in je reku, da so pri njem pomembnejša dejanja in ne besede...tipkava se po msnju pa tk vsak dan... Pa da me pogreša pa tk...
Enkrat kmal v bčižnji prihodnosti ko bo na kaj takega napeljalo bom prašala če misli resno z mano...

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...