Kako naj vem ali sva "uradno" par?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
2good4u
Debatorica
Debatorica
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a 2good4u »

Men je pa to čist mim izjava, da si uradno punca od nekoga, če spoznaš njegove kolege. To ni čist res. Če te njim predstavi kot: to je pa moja punca špela, pol to pomeni da sta par. Če pa sam reče ej folk toje špela...pa nima nobenga pomena.
Uporabniški avatar
NotYourToy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a NotYourToy »

mah ni čist mim izjava .. morš pomislit da nam tipi da njihovega svetega prostora (fuzbal, prijatelji..) dovolijo le do ene mere. S tem da spoznaš njegove prijatelje je za tipa nekakšen ključni trenutek : kaj bojo rekli o tebi? Če so nad tabo pozitivno presenečeni verjemi da potem fantku pomeniš nekaj več , če pa je njihova reakcija negativna maš pa še long way to go za resno zvezo .. it to govorim iz mojih izkušenj in iz izkušenj prijateljic .. aja pa še to : kaj bi si ti mislila če bi tvoja d'best frendica v vašo družbo pripeljala novega člana moškega spola (in bi se to zgodilo recimo 1.) ? je pa res da je odvisno od osebe in položajo v katerem pristaneš .. če pa njegovo prijatelje poznaš od prej potem je pa situacija še lažja :P zdaj vsaj vidiš kako se do tebe v družbi drugače obnaša kot prej. To morš pa sama ocenit!
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
lukchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a lukchy »

men se ne zdi tko zakomplociran

par bosta ko bosta oba o tem lahko javno (pred prjatli) govorla, al pa ko te on predstavi kot punco
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

no ja, to s predstavljanjem frendov. dostikrat sem že koga predstavila svoji družbi, če ga pač še niso poznali, pa meni so bili tudi že kolegi mojih prijateljic predstavljeni. dokler se nista za roke držala pa objemala, nisem niti malo sklepala, da sta zdaj pa skupaj.

a imam samo jaz tako čudnega fanta, a eni res precenjujete pomen prijateljev pri moških? mojemu mnenje njegovih kolegov pomoje ne predstavlja tako ogromno, da bi zato karkoli skrival pred njimi.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Se strinjam, moj je reku, da mu največ pomeni to, da me je predstavil bratu & njegovi familiji, na mnenje ostalih pa se požvižga.

je pa tudi že v takih letih :D , ko svoj čas preživlja pretežno z mano, nepa več v družbi kolegov.
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

mja, sej v tem delu foruma nasploh opažam en medgeneracijski trk. ne rpavim, da ste ene že stare ( :) ), je pa vseeno enih 15 let razlike med najstarejšimi in najmlajšimi forumašicami. potem se pa ukvarjamo s čisto različnimi problemi, ker so tudi zveze pri 16ih in pri 30 popolnoma drugačne.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

ja, ene so mogoče res že stare :D :lol:

Ma ne, sej imaš prav, tudi jaz to ugotavljam, da na določene zadeve gledamo čisto drugače...
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

Mimi_M napisal/-a:ja, ene so mogoče res že stare :D :lol:

Ma ne, sej imaš prav, tudi jaz to ugotavljam, da na določene zadeve gledamo čisto drugače...

sej je čist prov d gledamo na stavri drugače, tko se pač loh naučimo kej novga, se lohk kej spremeni, pa premakne na bolje :gut:
Viktor
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a Viktor »

Mimi_M napisal/-a:ja, ene so mogoče res že stare :D :lol:

point
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Najboljše je vprašat :wink:
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
*BelaLilija*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *BelaLilija* »

Po mojem niti ni zgrešena varianta, da ga iskreno vprašaš, če misli s tabo resno. Vsaj jaz bi ubrala podobno taktiko, če bi bila v taki situaciji. Vseeno pa ne vem, zakaj bi se sekirala, ker kolikor sem razbrala iz tvojega posta, delujeta zelo enotno-par kot par pač. :wink: Uživaj in se prepusti v vajini zvezi. Vseeno pa mi je malo čudno, da bi povabila k staršem domov fanta, za katerega še niti ne veš, če je tvoj resen fant. To bi bilo potem šele čudno. Fanta se predstavi staršem takrat, ko je zveza potrjena kot resna in dolgotrajna, zato se ne strinjam z nasvetom pjotre... sicer pa naredi kako ti hočeš in čutiš.
Samo bedak je v vse trdno prepričan. (Montaigne)
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dreams

...

Neprebrana objava Napisal/-a IJO »

preprosto ga prasej pa bo:)
Marilyn 777
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: povsod malo...

Neprebrana objava Napisal/-a Marilyn 777 »

Js imam tudi tak problemček, ko ne vem čisto točno pri čem sem... :roll:

Imam ljubimca, s katerim se dobivava že ene tri mesece... nisva nikoli dejansko dorekla, kaj sva (itak komunikacija med nama nekako šteka), pač sva se začela dobivat, ker sva si bla simpatična al neki takega, pa sva se očitno tud ful privlačila in sva že ful hitro začela seksat... saj mogoče je bla to napaka... zdaj se dobivava tako enkrat ne teden in mi je čist kul, samo na momente sem pa čist zbegana, ker kadar sva skupaj je vse tko sweet in mi daje ful feeling, da me ima rad... po drugi strani si pa ful malokrat vzame čas zame, se zgodi da se vidiva tudi na vsake 2 tedna ali pa 3... zaradi njega (saj je res busy, priznam, ampak če imaš nekoga rad, si pač vzameš čas, ane?)... :evil:

hm, ne vem, če sem izbrala glih pravo temo za tole... :oops:
...if it hurts, it's probably worth it...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Marilyn 777 napisal/-a:Js imam tudi tak problemček, ko ne vem čisto točno pri čem sem... :roll:

Imam ljubimca, s katerim se dobivava že ene tri mesece... nisva nikoli dejansko dorekla, kaj sva (itak komunikacija med nama nekako šteka), pač sva se začela dobivat, ker sva si bla simpatična al neki takega, pa sva se očitno tud ful privlačila in sva že ful hitro začela seksat... saj mogoče je bla to napaka... zdaj se dobivava tako enkrat ne teden in mi je čist kul, samo na momente sem pa čist zbegana, ker kadar sva skupaj je vse tko sweet in mi daje ful feeling, da me ima rad... po drugi strani si pa ful malokrat vzame čas zame, se zgodi da se vidiva tudi na vsake 2 tedna ali pa 3... zaradi njega (saj je res busy, priznam, ampak če imaš nekoga rad, si pač vzameš čas, ane?)... :evil:

hm, ne vem, če sem izbrala glih pravo temo za tole... :oops:
:eek: :eek: :eek: Full podbno skor isto je pr meni...razen tega na koncu da se vidiva na 2tedna...

Ampak jst sem njemu nakazala, da nevem pri čem sem in je reku, da so pri njem pomembnejša dejanja in ne besede...tipkava se po msnju pa tk vsak dan... Pa da me pogreša pa tk...

Enkrat kmal v bčižnji prihodnosti ko bo na kaj takega napeljalo bom prašala če misli resno z mano... :?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
petar
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: metropola-LJ

Neprebrana objava Napisal/-a petar »

kar ti je všeč in kar ti pripada si je treba vzet, če ne na koncu ostaneš brez. naj se ti ne zdi čudn če ga boš ti vprašala a bo tvoj fant. to ni nič takega. mnoge moje kolege so punce to vprašale in zdaj se včasih še hecamo na ta račun. če hočeš imet kaj več, navali! :top:
going down... into the blue
Odgovori