Cosmo sprašuje: Ali se bojiš, da ne boš mogla imeti otrok?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali se bojiš, da ne boš mogla nikoli imeti otrok?

Da, tega me je zelo strah.
228
46%
Večkrat pomislim, da imam slabše možnosti za zanositev.
156
31%
Mnenje, da neplodnost parov narašča, me ne skrbi preveč.
113
23%

Skupaj glasov: 497

Uporabniški avatar
Traxie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Traxie »

Jst tud kar dostkrat pomislim na to, kaj bi naedila, ce ne bi mogla met otrok, ker si jih res fuuuull zelim met nekoc.
Dostkrat pomislim tud na to, kaj bi nardila, ce bi ze v zgodnji nosecnosti zvedla da otork ne bo normalen, al pa sele kasnej, ko je za splav ze prepozno :? ... Upam da nobena od nas ne bo nikol v taksni situaciji.
Uporabniški avatar
Geena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Geena »

Vrjetn se premau sekiram in pač mislm na druge možnosti, če jih ne bi mogla met..posvojitev npr..mogoče k bom starejša da se bom bala, zdj se ne :wink:
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

em ja, včasih me je mal strah tega, ampak odmislm to in si mislm, kolk mi bo fino, k bom mela svojga fantka al pa punčko :love:
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Dans je medicina že tok napredna, da se ne bojim. Včas so skoz zdravniki govoril...o gospa vi pa nebot mogl met otrok, una se je čist zasekirala, na konc jih je mela pa 5.
meli c
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a meli c »

mene je ful strah tega. k kr razmislam o otrocih pa k se z mojim zgovarjava kolk jih bova mela- poj pa ucas kr pomislm: kaj pa ce jih sploh nam mogla met? al pa da bi blo z mojim otrokom kej narobe-tega me je se bl strah
MysteryGirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MysteryGirl »

Mislim, da sem sicer plodna... vendar me straši že misel na to, da ne bi mogla imeti otrok. To je čudež, ki ga po naravni poti ženska zmore in je zato nekaj posebnega. Žal mi je vseh žensk, ki otrok ne morejo imeti.

Posvojitev ni isto... sama bi želela iti skozi tistih 9 mesecov in čutiti otroka v sebi.
n-gina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a n-gina »

ja pri meni je enako, ful me je strah, in sodobna medicina niti ne pripomore tolk k temu, ker še vedno so dnevno taki primeri ko se otrok tak pa tak rodi, pa k umre al pa krkoli (jaz se nebi zanašala na to).. ful rada bi imela veliko frockov (4), če mi nebo uspelo zanosit, jih pač nebi imela in se nebi spuščala v posvojitve (ker mi ni to enako kot imeti svoje)
MysteryGirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MysteryGirl »

2. najboljša možnost je otrok iz epruvete:). Sicer pa posvojitev, kaj mi pa drugega preostane. Otroka na vsak način hočem imeti:). Ampak mislim da samo 2:).
sixty
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bled

Neprebrana objava Napisal/-a sixty »

joj, jst ne vem kaj bom če ne bom mogla met otrok... upam da se mi to ne bo zgodilo.. hudo je tudi če se otroci rodijo z raznimi napakami... prizadeti, slepi... ampak s tem se ne smemo preveč obremenjevat, ker itak ne vidimo v prihodnost in ne vemo kaj se bo in kaj se ne bo zgodilo... :?
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

Mene nima kej skrbet, ker itak ne bom imela otrok. V nasprotnem primeru pa bi verjetno me.
Uporabniški avatar
lucky_girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Vipava

Neprebrana objava Napisal/-a lucky_girl »

mene je bilo neplodnosti zelo strah, ko pa sem pred dvemi meseci zanosila sm na ta strah nekako pozabila.... sicer pa sm potem naredila splav zaradi zdravstvenih razlogov...... in zdaj me je pa pošteno strah da ne bom mogla imeti več otrok...kr baje splav zmanjša plodnost al neki tazga... ... upam da moji strahovi ne bodo uresničili.
ta-mala
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ta-mala »

U naši familiji so pa usi tok preveč plodni (polovica žensk u familiji je zanosila ob uporabi kontracepcije) da me to sploh ne skrbi.
LoLLypoop=))
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: =)) kr tuky

Neprebrana objava Napisal/-a LoLLypoop=)) »

hmmm, ja zelo, kr mam zlo rada otroke in si ne predtavlam da jih nikol nebi mela...bi pa zagotovo (če bi mi uspelo (in partnerja prepričati v to) imela poleg svojega otroka tudi kakšnega posvojenčka...ker je tooooooliko otrok brez staršev in zakaj nebi ponudila vsaj eni zvezdici srečo.
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

Mene je tud na nek način strah.. Ker si fuuuuul želim met 3 lepe froceke ^^ Čist sm nora na otroke, stopim se ko kakega lubanga dojenčka vidim =) Ne predstavlam si, kaj bi da nebi mogla met otrok.. Ker posvojitev, to ni to.. Sj je tvoj, maš ga najrajš na svetu pa vse.. Ampak vseen =)
Sicer pa mam še časa jz čist zadost :)
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

...
Zadnjič spremenil sončk, dne 04. Nov. 2010 18:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori