Dostkrat pomislim tud na to, kaj bi nardila, ce bi ze v zgodnji nosecnosti zvedla da otork ne bo normalen, al pa sele kasnej, ko je za splav ze prepozno
Cosmo sprašuje: Ali se bojiš, da ne boš mogla imeti otrok?
Jst tud kar dostkrat pomislim na to, kaj bi naedila, ce ne bi mogla met otrok, ker si jih res fuuuull zelim met nekoc.
Dostkrat pomislim tud na to, kaj bi nardila, ce bi ze v zgodnji nosecnosti zvedla da otork ne bo normalen, al pa sele kasnej, ko je za splav ze prepozno
... Upam da nobena od nas ne bo nikol v taksni situaciji.
Vrjetn se premau sekiram in pač mislm na druge možnosti, če jih ne bi mogla met..posvojitev npr..mogoče k bom starejša da se bom bala, zdj se ne 

And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
-
MysteryGirl
- Sramežljivka

Mislim, da sem sicer plodna... vendar me straši že misel na to, da ne bi mogla imeti otrok. To je čudež, ki ga po naravni poti ženska zmore in je zato nekaj posebnega. Žal mi je vseh žensk, ki otrok ne morejo imeti.
Posvojitev ni isto... sama bi želela iti skozi tistih 9 mesecov in čutiti otroka v sebi.
Posvojitev ni isto... sama bi želela iti skozi tistih 9 mesecov in čutiti otroka v sebi.
ja pri meni je enako, ful me je strah, in sodobna medicina niti ne pripomore tolk k temu, ker še vedno so dnevno taki primeri ko se otrok tak pa tak rodi, pa k umre al pa krkoli (jaz se nebi zanašala na to).. ful rada bi imela veliko frockov (4), če mi nebo uspelo zanosit, jih pač nebi imela in se nebi spuščala v posvojitve (ker mi ni to enako kot imeti svoje)
-
MysteryGirl
- Sramežljivka

- lucky_girl
- Sramežljivka

- Kraj: Vipava
mene je bilo neplodnosti zelo strah, ko pa sem pred dvemi meseci zanosila sm na ta strah nekako pozabila.... sicer pa sm potem naredila splav zaradi zdravstvenih razlogov...... in zdaj me je pa pošteno strah da ne bom mogla imeti več otrok...kr baje splav zmanjša plodnost al neki tazga... ... upam da moji strahovi ne bodo uresničili.
-
LoLLypoop=))
- Komunikatorka

- Kraj: =)) kr tuky
- SapraVeronika
- Debatorica

- Kraj: in the fairytale
Mene je tud na nek način strah.. Ker si fuuuuul želim met 3 lepe froceke ^^ Čist sm nora na otroke, stopim se ko kakega lubanga dojenčka vidim =) Ne predstavlam si, kaj bi da nebi mogla met otrok.. Ker posvojitev, to ni to.. Sj je tvoj, maš ga najrajš na svetu pa vse.. Ampak vseen =)
Sicer pa mam še časa jz čist zadost
Sicer pa mam še časa jz čist zadost

Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.