Panasonic napisal/-a:Čudna logika... Se prav ko neki zaškriplje je treba nardit konc in potem se vidi da se ga pogreša in potem sta spet skupi... Umes med prekinitvijo pa po možnosti vn žurat pa bit z ene parimi ane? Dejte nehat to so buče... Splošno znano je, da ko 2 končata in potem spet začneta bosta spet hmal nehala... Nobena pogreta juha ni dobra...

Ne da ko nekaj zaškriplje, je treba naredit konc ... sej on je mislil, da je vse ok, zato ker mu je odgovarjalo, da je samo še živel pri meni, drugega pa ni bilo več kot le še to ... in ko sem naredila konec, mu je pa kapnilo, da sem bila tam, sem živela ov njem ... kar naenkrat me pa ni več ... prevelik egoizem, misel le nase, partnerja pa upošteva le, ko ga rabi ...
... nisem žurala vmes, mi ni bilo do tega ...
... prekinila sva le za en mesec ... pač bila sem prenaivna in preveč sem ga imela rada, in sva nadaljevala ... kaj bo vnaprej, nihče ne more napovedat ... in vem, da če bi se še enrkat razšla, bi mi bilo hudo ... zakaj? ker ga imam rada, do sovraštva do partnerja lahko pride ali hitro ali pa sčasoma ... in dokler imaš nekoga rad, ti je hudo, če se razideš ... zato se pa reče "čas celi rane", koliko jih pa zaceli, je pa različno pri vsakem posamezniku ....
... ostaneš sam, nesrečen, spominjaš se lepih trenutkov, res ti nekaj manjka, sploh po daljčih vezah, bližina partnerja, pripadnost nekomu, skupni dolgi večeri ...
Panasonic napisal/-a:jagodka85 napisal/-a:in ja, pustimo tipa in pol jokamo za njim... ker nam nekej manjka, kar smo z njim mele... neka bližina nekoga, k ti je oz. ti še vedno velik pomeni, samo si vedla, da z njim nimaš kej delat.... ker preveč škripa v zvezi...
Ok zdej pa poglej kaj si napisala....

Ja kaj pa s tem ni v redu? Predvidevam (lahko da se čist motim), da če se ti slučano razideš s partnerko, to pozabiš, greš naprej, iščeš novo, čustva ostanejo hladna kot špricer .... Preberi, kaj je jagoda napisala .... veš, da ne bo šlo naprej, ampak po razvezi ti lahko bivši partner še vedno lahko veliko pomeni in obdobje prebolevanja veze je odvisno, kako močno gojiš svoja čustva (pač vsak posameznik to dožilja drugače) in kakšna je veza bila ... in če prekineš vezo, se rešiš mogoče še slabšega propada veze, se izigneš prepirom in podobnim zadevam, ampak preboliti moraš pa vseeno ....