Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

*SweetGirl* napisal/-a:Jaz vama svetujem, da nehata mislit na njega in da vajino počutje ni odvisno od tega ali ga bosta videle ali ne.... (karikiram ;) )

Glavo pokonci, imej se rada, počni stvari, ki te veselijo, poskrbi zase, preživljaj čas s prijatelji in definitivno bo prišel nekdo NOVI, ki te bo zmešal, pravtako pa ti njega... :love:

Držim pesti za vaju, zase in za vse ostale, ki ne pišejo v to temo, pa so v podobnem položaju ;)

Ja sej počnem polno stvari, če se še malo bolj zaposlim se bom res srečala na vratih :D pa sj večino časa je kul..ampak pol pa prdiejo kkšni momenti k te pač zvije..sj nazadnje jih je vedno manj in manj...
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

Jaz ti želim, da bi bilo teh "momentov" čim manj ;) Seveda jih bo manj, ko boš spoznala oz. pripravljena spoznat koga novega, ki te bo tako obnorel, da na starega sploh pomislila več ne boš :D
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
anna_k
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a anna_k »

govoriš iz izkušenj?
I forgive you after all
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

..
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 12:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
Ange|ina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)

Neprebrana objava Napisal/-a Ange|ina »

zadnje dni velik razmišljam o svojem bivšem.. pred dobrimi 9imi mesci sva šla narazen po skoraj 4ih letih (vmes je bilo nekaj malega pavze).. pobudnik sem bila jaz.. ker preprosto nisem več zdržala njegovega psihičnega nasilja in izsiljevanja, ekstremnega ljubosumja in čudnega vedenja.. mislm, da če bi bilo po njegovem, bi me zaprl v klet in skril pred celim svetom, po njegovem bi morala obstajati samo za njega.. ok.. ampak to so njegove slabe lastnosti.. ima tudi veliko lepih lastnosti in je v osnovi dobr človek.. boli me, ker on po najinem razhodu ne želi imeti z mano nikakršnih kontaktov.. še več.. ne govori niti z najinimi skupnimi prijatelji.. u končni fazi je to le človek, k mi je v neki točki življenja pomenil najvveč na svetu, za njega sem bila pripravljena žrtvovati vse - svojo svobodo, prijatelje, tudi družino (o tem kako je najina zveza vplivala na moj odnos s sestro sploh ne bom razpravljala, rekla bom le, da se trudim kaj popraviti, pa zaenkrat kaže bolj slabo)... po treh letih vohunjenja, sumnjičenja, kreganja pa vseeno nisem hotela izgubiti tega človeka kot vsaj prijatelja.. verjetno sem zaradi tega, da sem vedela da ko bo najine veze konec, bo konec vsega med nama, tudi toliko časa vztrajala v zvezi, ki očitno ni imela prihodnosti..

strah me je, da ga bom kje srečala, ker vem da se bo obrnil stran.. on ima o meni najslabše možno mnenje in misli da sem vse načrtovala in planirala kako ga čimbolj prizadeti.. to definitivno ni res.. prišla sem v enem samem dnevu do spoznanja, da nimam več energije ki bi jo lahko vložila v tisto zvezo in sem po večeru groznih smsov kjer sem bila spet kur*ba in nevemkajševse preprosto ga nehala ljubiti.. kako sem lahko to odklopila - ne vem.. morda sem to storila že prej, pa sem šele takrat dojela to.. da bo zame in zanj bolje da grem stran in da prekinem najino kalvarijo..

zdj sm srečno zaljubljena.. in želim, da bi bil tudi on.. rada bi, da greva kdaj na kavo.. da mi pove kako se mu uresničujejo življenjski cilji, da ga vprašam kako njegova družina.. ampak se mi zdi, da bo to ostala neizpolnjena želja.. bliža se božič - obletnica začetka najine zveze pred leti.. rada ga bom mela vedno in si želim da bi končno dojel in uvidel da sva bila oba kriva za najin propad.. nikakor mu nisem bila nezvesta, niti v mislih - in nočem da slepo verjame v neke laži in izmišljotine.. ker nisem ničesar storila iz zlobe - preprosto nisem mogla več..

Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Razumem te, kako se počutiš, pa tudi njega...
predvsem mu pusti čas, da te preboli, ker on tega ni pričakoval in se ni imel časa pripraviti na konec tako kot ti, ki si to verjetno že nekaj časa premlevala.
Pusti ga pri miru, ne drezaj vanj vsaj nekaj mesecev, potem pa, če si boš še vedno želela stikov, se mu morda oglasi s skakšnim povabilom na kavo, ne vem... zaenkrat pa nikakor ne pričakuj, da je on pripravljen na to, da bosta pa kar naenkrat spremenila vajin odnos iz partnerskega v prijateljskega. Daj mu čas. :wink:
Cojca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: LJUBLJANA

Neprebrana objava Napisal/-a Cojca »

Sej ne vem kje naj začnem... Januarja bo 1 leto odkar sva "narazen", če lahko temu tako rečem, da sva narazen,ker se od takrat še vedno videvava in slišiva skoraj vsak dan. To je najhujša nočna mora. Imet nekoga rad in hkrati trpeti ob njem. Skupaj sva bila 3 leta in pol in morem rečt, da je bila to zame idealna zveza, ker sva se zelo dopolnjevala.Saj so bili prepirčki in vse, ampak sva znala vse rešiti. Zdaj pa se obnašava kot najhujša sovražnika ali največja zaljubljenca na svetu. Očitno nobeden od naju ne ve točno kaj si želi. Vem, da sem neumna ker kar vstrajam in upam na momente, da bova morda spet skupaj...vsega se zavedam,ampak kar ne moremiz svoje kože. Rada se imava, pa nisva skupaj. :? Če je enkrat konec je konec...toda nekako imava očitno oba v mislih kasneje spet začeti. Velikokrat mi pravi, da itak ve, da bova na koncu skupaj, ker sva si usojena in da eden brez drugega ne morava funkcionirat. Ampak,ko bolj trezno razmišljam vem, da če bi bilo to tako bi bila skupaj že zdaj. Nekatere prijateljice so prepričane, da se bova spet "najdla", ko bo spet pravi čas za naju, ampak jaz tako ne morem živeti. Preveč boli biti ob njem in se zavedati, da je lahko naslednji moment z drugo.Toliko energije sem že porabila zanj v tem času, da se mi kdaj zazdi, da sploh ne bom mogla naprej. Že tako je bilo to leto zame najhujše..najprej sva končala, potem mi je umrl brat in nato še vsake toliko časa kaka neprijetna stvar...toliko težkih čustev in prebolevanja...kdaj je tako težko, ampak očitno nekako zmorem. Neko upanje me vleče pokonci in tako zelo si želim biti srečna.

težko razložim vso situacijo, ki je nastala. Vem le, da tako ne morem naprej...moram pozabiti nanj...na njegovo kožo, vonj, prečudovite učke, smeh, na najine trenutke in vse kar je povezano z njim. Najbolj važno pa je da prekinem to razmerje, ki ga imava sedaj! Ampak kako? KAko naj se zavem, da je tako najbolj prav, če pa ga globoko v sebi še vedno ljubim in si želim spet biti ob njem kot punca?!
ursiika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ursiika »

Ja bivsi ......
z bivsim sma sla narazen pred letom in pol, zvezo sem koncala jaz, ker enostavno je bilo njegovo obnasanje nemogoce, ampak se še danes jokam za njim.Tako zelo ga pogresam, vse njegove napake, njegov nasmeh, nisem ga ze videla pol leta in vem da z novo punco ze pricakujeta otroka,boli me ker vem da me je tako hitro pozabo. Vsako noc sanjam o njem in se mi vcasih že zdi da bom znorela...Kako ga naj pozabim?????????
vem da nikoli nebi bila srecna z njim, ker sma imela popolnoma drugacne cilje, on si je hoto ustvarit družino, jaz pa kariero!!!a sem ga vseeno ljubila...zakaj srce in glava ne gresta skupaj!!!!
kako naj ga pozabim, prosim povejte mi!!! :nixweiss:
Panasonic
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Panasonic »

Sam pa ste, ženske date tipu konc pol pa jokate za njim... Svašta... :P
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

Panasonic napisal/-a:Sam pa ste, ženske date tipu konc pol pa jokate za njim... Svašta... :P
Samo en OT, se opravičujem ...
Včasih je tako potrebno .... ko sem mojega pustila, mi je bilo zelo hudo, ker sem ga imela še zelo rada, ampak on se je naveličal in bil vedno bolj zdoma tel delal razne scene .... sej sva potem nazaj začela hodit in sva še sedaj skup .... samo (sicer samo za določen čas) je vedel, kako je, če te res nekdo zapusti ... takrat si pa mal zamisliš, da mogoče res premalo narediš za vezo ...
Tako da ... včasih moraš narediti konec kljub temu, da imaš partnerja še vedno rad .... in to je hudo ...
Panasonic
Sramežljivka
Sramežljivka

Snow flake napisal/-a:
Panasonic napisal/-a:Sam pa ste, ženske date tipu konc pol pa jokate za njim... Svašta... :P
Samo en OT, se opravičujem ...
Včasih je tako potrebno .... ko sem mojega pustila, mi je bilo zelo hudo, ker sem ga imela še zelo rada, ampak on se je naveličal in bil vedno bolj zdoma tel delal razne scene .... sej sva potem nazaj začela hodit in sva še sedaj skup .... samo (sicer samo za določen čas) je vedel, kako je, če te res nekdo zapusti ... takrat si pa mal zamisliš, da mogoče res premalo narediš za vezo ...
Tako da ... včasih moraš narediti konec kljub temu, da imaš partnerja še vedno rad .... in to je hudo ...
Čudna logika... Se prav ko neki zaškriplje je treba nardit konc in potem se vidi da se ga pogreša in potem sta spet skupi... Umes med prekinitvijo pa po možnosti vn žurat pa bit z ene parimi ane? Dejte nehat to so buče... Splošno znano je, da ko 2 končata in potem spet začneta bosta spet hmal nehala... Nobena pogreta juha ni dobra... :roll:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ja lej, splošno znano je, da smo ženske zakomplicirana bitja, tko k tud tipi... sam me to priznami, vi pa ne :P
in ja, pustimo tipa in pol jokamo za njim... ker nam nekej manjka, kar smo z njim mele... neka bližina nekoga, k ti je oz. ti še vedno velik pomeni, samo si vedla, da z njim nimaš kej delat.... ker preveč škripa v zvezi... jz sicer tazga primera še nism mela, in ga tud nočm met...
sj ste tipi tud taki, pustite punco, pol pa hočte bit nazaj z njo :?
Panasonic
Sramežljivka
Sramežljivka

[quote="jagodka85"]
in ja, pustimo tipa in pol jokamo za njim... ker nam nekej manjka, kar smo z njim mele... neka bližina nekoga, k ti je oz. ti še vedno velik pomeni, samo si vedla, da z njim nimaš kej delat.... ker preveč škripa v zvezi...quote]Ok zdej pa poglej kaj si napisala.... :lol:
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

Panasonic napisal/-a:Čudna logika... Se prav ko neki zaškriplje je treba nardit konc in potem se vidi da se ga pogreša in potem sta spet skupi... Umes med prekinitvijo pa po možnosti vn žurat pa bit z ene parimi ane? Dejte nehat to so buče... Splošno znano je, da ko 2 končata in potem spet začneta bosta spet hmal nehala... Nobena pogreta juha ni dobra... :roll:
Ne da ko nekaj zaškriplje, je treba naredit konc ... sej on je mislil, da je vse ok, zato ker mu je odgovarjalo, da je samo še živel pri meni, drugega pa ni bilo več kot le še to ... in ko sem naredila konec, mu je pa kapnilo, da sem bila tam, sem živela ov njem ... kar naenkrat me pa ni več ... prevelik egoizem, misel le nase, partnerja pa upošteva le, ko ga rabi ...
... nisem žurala vmes, mi ni bilo do tega ...
... prekinila sva le za en mesec ... pač bila sem prenaivna in preveč sem ga imela rada, in sva nadaljevala ... kaj bo vnaprej, nihče ne more napovedat ... in vem, da če bi se še enrkat razšla, bi mi bilo hudo ... zakaj? ker ga imam rada, do sovraštva do partnerja lahko pride ali hitro ali pa sčasoma ... in dokler imaš nekoga rad, ti je hudo, če se razideš ... zato se pa reče "čas celi rane", koliko jih pa zaceli, je pa različno pri vsakem posamezniku ....
... ostaneš sam, nesrečen, spominjaš se lepih trenutkov, res ti nekaj manjka, sploh po daljčih vezah, bližina partnerja, pripadnost nekomu, skupni dolgi večeri ...
Panasonic napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a:in ja, pustimo tipa in pol jokamo za njim... ker nam nekej manjka, kar smo z njim mele... neka bližina nekoga, k ti je oz. ti še vedno velik pomeni, samo si vedla, da z njim nimaš kej delat.... ker preveč škripa v zvezi...
Ok zdej pa poglej kaj si napisala.... :lol:
Ja kaj pa s tem ni v redu? Predvidevam (lahko da se čist motim), da če se ti slučano razideš s partnerko, to pozabiš, greš naprej, iščeš novo, čustva ostanejo hladna kot špricer .... Preberi, kaj je jagoda napisala .... veš, da ne bo šlo naprej, ampak po razvezi ti lahko bivši partner še vedno lahko veliko pomeni in obdobje prebolevanja veze je odvisno, kako močno gojiš svoja čustva (pač vsak posameznik to dožilja drugače) in kakšna je veza bila ... in če prekineš vezo, se rešiš mogoče še slabšega propada veze, se izigneš prepirom in podobnim zadevam, ampak preboliti moraš pa vseeno ....
Panasonic
Sramežljivka
Sramežljivka

Ne ne ne... To use govori kok mate nerazčiščen u glavi... Pogrešate ga po tem, ko ste mu dale konc... Ja lol zmeri se nasmejem k preberem ta stavk :D Pogrešate kar ste mele, a ko ste to mele ste vedle da to ni to... Kle jst ne vidm logike, kva a sm pol glup? :x
Zaklenjeno