Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

purple, ti pozabljivka :? :D a ves kaj neredi: gsm alarm vsak dan ob isti uri - works 4 me :D skoz laufam na drogo :lach:

@astra_mb tnx za informacije...dobrodosle vedno...po yarina se pocutim bolje, le neke bolecine mam tam "dol" - zdaj pa pitajboga zakaj in kako... :? a se je kateri ze tudi to dogajalo v prvem mesecu jemanja? Pri logestu nisem imela nikoli tezav...da bi me kje kaj spikalo...Hmmm...
I love SISLEY& RW
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

Purple bitch, zaenkrat nimaš kej nardit. Počaki na menstruacijo pa boš vidla, ker test itak pokaže šele po izostali menstruaciji, ko se že ustvari mal več nosečniškega hormona. Zdej če te joški bolijo ni nč nujn. Lahk je zarad tabletk, lahk je tut zarad psihe. Lepo pojej škatlico do konca in počaki na menstro. Test zdejle ne more pokazat točnega rezultata, zato je popolnoma vseeno če nardiš zjutri še enga, sam keš boš zapravla.

Drugač pa ja, mse strinjam, nared si alarm!
tameya
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a tameya »

Mene pa zanima če katera jemlje Yasminelle? To so tiste nove KT od scheringa... Jaz trenutno še jemljem Logest ampak mi nekak ne odgovarjajo (predvsem me moti manjša želja po seksu) in bom zdaj probala s temi. Me pa zanima kako lahko preidem na te tabletke? Saj verjetno piše v navodilih ampak jih še nimam pa me zanima če katera ve... :razz:
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

tameya napisal/-a:Mene pa zanima če katera jemlje Yasminelle? To so tiste nove KT od scheringa... Jaz trenutno še jemljem Logest ampak mi nekak ne odgovarjajo (predvsem me moti manjša želja po seksu) in bom zdaj probala s temi. Me pa zanima kako lahko preidem na te tabletke?

stanejo preko 2.000 sit - to vem. Preides pa lahko normalno...koncas zavojcek logesta, 7 dnevni premor, 8 dn vzames yasminelle in voila :D aja, po recept pa h ginekologu...lp :)
I love SISLEY& RW
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

da vsa mal obvestim...
Tak, po vesh komplikacijah sva se z ginekologinjo odločle, da bom brez tabletk vsaj 3 mesece, da vidiva če se stanje ponavlja... če se bo potem je neki narobe, drugač se bova pa pogovorla kere tabletke bi mela...
ker je brez tabletk ne vem kako bom zdržala, ampak bom mogla... nekak...

sicer moj ni navdušen na brez tabletk, jest tud ne... ker vem, da sm alergična na lateks in zadeva bo smešna... ker bova bankrotirala, ker so uno kondomi brez lateksa dragi... sam neki bova že.. tak da bomo vidl.
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
tiana1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tiana1 »

čaw js mam tud eno vprašanje glede tabletk. mal sm ga zasrala tale mesc v petk sm pozabla vzet tabletko ker sm zbolela in sm prespala svojo uro :? in pol sm bla kr prepričana da sm jo vzela v soboto sm normalno vzela nasledno tabletko k nej bi bla zadna v nedelo pa hočm vržt ovitek stran pa ugotovim da mi je ena tabletka ostala in sm jo pol kr popila sm misla bol da jo zdej popijem k pa sploh ne čeprov bi mogla že s pavzo začet. in zdej ne vem a nej normalno vzamem tabletko 8 dan kot sm prej al nej vzamem 8 dan po zadnji tabletki. čist sm zmedena k to se mi ni še nikol zgodil pa jih jemljem že več k en let :(
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pomoje lahko narediš koker želiš, važno je, da ni premor predolgi. Trej tudi če boš zdej vzela na sedmi dan, po zadnji tabletki, ne bo nič narobe. Jaz bi verjetno tako nardila, že zaradi tega, ker sem bla navajena kir dan sem jo dobila.
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Ja se strinjam z Mily, sploh ne upoštevaj tazadne tabletke, kot da je nisi vzela, sj ne more bit nč narobe.
Za dežjem vedno posije sonce!!
Luna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: overtherainbow

Neprebrana objava Napisal/-a Luna »

*purple bitch* jaz sem jih tako pozabla jemat pa sem zanosila :? sej te res nocem strasit sam joske so pa tud mene fuuul bolele tko da ti priporocam da se enkrat naredis test. pa sporoci kaj bo
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

angeo napisal/-a:Mene pa neki zanima :? je katera zanosila in naprej jemala tabletke,dokler ni zvedela,da je noseča in ali to kaj vpliva na plod?Upam,da razumete kaj mislim,oz me zanima,če bi to lahko povzročilo splav,npr.,pač sej simptomi so dost podobni,pa kar naprej ješ tabletke... :? če se kateri,da odgovoriti,hvala! :)

to se ni men zgodl, se je pa moji kolegici, k ma zdj že eno leto pa pol starga sinčka :) pa je z njim vse v redu, tud nosečnost je bla full mirna, nč je ni bolelo, razn mogoče zadnja dva tedna... otrok je bil pa po porodu bolj miren, ni jokal, tko da sm se začela že sprašvat, če je kej narobe z njemu, ampak ni :D je bil pač oz. je še priden otrok :ja:
jemala je pa kt do 4. meseca nosečnosti, k je šla pol po tabletke in na pregled, takrat ji je pa povedala, da je noseča... pa da omenm še to, da je šla v Gardaland, ko je bla na začetku nosečnosti, pa ni blo nč narobe :D
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

OT: a lahko otrok v trebuhu bruha, če gre nosečnica na vlak smrti? :)

glede tabletk v nosečnosti pa pomoje ni krize, če jih jemlješ par tednov. tvoja prijateljica je imela pa že kar srečo, da je bilo kljub 4im mesecom vse ok.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Sej je napisala, da je šla na začetku nosečnosti. Itak je otrok še popolnoma nerazvit, tko da nima niti iz česa bruhat.
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

sej smo se samo hecali. imho tudi 2 dni pred porodom otrok ne more bruhat. no ja, biologija ni lih moje področje. a kera mogoče za ziher ve? :)
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

sAdie napisal/-a:
tameya napisal/-a:Mene pa zanima če katera jemlje Yasminelle? To so tiste nove KT od scheringa... Jaz trenutno še jemljem Logest ampak mi nekak ne odgovarjajo (predvsem me moti manjša želja po seksu) in bom zdaj probala s temi. Me pa zanima kako lahko preidem na te tabletke?

stanejo preko 2.000 sit - to vem. Preides pa lahko normalno...koncas zavojcek logesta, 7 dnevni premor, 8 dn vzames yasminelle in voila :D aja, po recept pa h ginekologu...lp :)

Jaz sem zamenjala tabletke pa mi je rekla ginekologinja da ne naredim 7-dnevnega premora, ampak začnem jemat na prvi dan menstruacije (ker kao začnem na novo). Tak da jaz sem mela sam 5 dni premora, pač ko sem dobila menstro sem vzela novo tabletko. Sicer ti bo pa ginekolog najbolj znal povedat.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Iz izkušnj vem, da se mu kolca :) , za bruhanje pa dvomim. Od česa bi pa bruhal in kaj, plodovnico?
Zaklenjeno