@astra_mb tnx za informacije...dobrodosle vedno...po yarina se pocutim bolje, le neke bolecine mam tam "dol" - zdaj pa pitajboga zakaj in kako...

tameya napisal/-a:Mene pa zanima če katera jemlje Yasminelle? To so tiste nove KT od scheringa... Jaz trenutno še jemljem Logest ampak mi nekak ne odgovarjajo (predvsem me moti manjša želja po seksu) in bom zdaj probala s temi. Me pa zanima kako lahko preidem na te tabletke?
angeo napisal/-a:Mene pa neki zanimaje katera zanosila in naprej jemala tabletke,dokler ni zvedela,da je noseča in ali to kaj vpliva na plod?Upam,da razumete kaj mislim,oz me zanima,če bi to lahko povzročilo splav,npr.,pač sej simptomi so dost podobni,pa kar naprej ješ tabletke...
če se kateri,da odgovoriti,hvala!
sAdie napisal/-a:tameya napisal/-a:Mene pa zanima če katera jemlje Yasminelle? To so tiste nove KT od scheringa... Jaz trenutno še jemljem Logest ampak mi nekak ne odgovarjajo (predvsem me moti manjša želja po seksu) in bom zdaj probala s temi. Me pa zanima kako lahko preidem na te tabletke?
stanejo preko 2.000 sit - to vem. Preides pa lahko normalno...koncas zavojcek logesta, 7 dnevni premor, 8 dn vzames yasminelle in voilaaja, po recept pa h ginekologu...lp