A poznaš tega pa tega...

, kaj pa ljubezn, maš kšnga...? Aaaaarrrrghhhh
 , kaj pa ljubezn, maš kšnga...? Aaaaarrrrghhhh   Mislm, raj sploh ne piš, kda pol take stvari berm.
  Mislm, raj sploh ne piš, kda pol take stvari berm. 
 , mene je usakič prou pogrel. Ženska nima nobene meje in mora vedt vse o vseh. Japajade.
 , mene je usakič prou pogrel. Ženska nima nobene meje in mora vedt vse o vseh. Japajade.

Včasih se mi že meša od vprašanj, ki mi žrejo živce. Od čisto enostavnih, kot npr. Kdaj prideš domov? Kdaj greš nazaj? Ali imaš vse? Nisi česa pozabila?, do standardnih, kar se tiče faksa: Kaj študiraš? Zakaj ravno to? Se ti ne zdi, da to ni ravno perspektivno? Nikjer ne boš dobila službe. Zakaj nisi šla študirat medicine? (kot da se sploh kdaj razmišljala o tem
 Včasih se mi že meša od vprašanj, ki mi žrejo živce. Od čisto enostavnih, kot npr. Kdaj prideš domov? Kdaj greš nazaj? Ali imaš vse? Nisi česa pozabila?, do standardnih, kar se tiče faksa: Kaj študiraš? Zakaj ravno to? Se ti ne zdi, da to ni ravno perspektivno? Nikjer ne boš dobila službe. Zakaj nisi šla študirat medicine? (kot da se sploh kdaj razmišljala o tem   - NOT!) Hodiš na predavanja? Je težko? Za kaj uporabljaš laptop? (Za domače naloge ... ddddddddd!) Ali pa vedno, ko pridem domov, pa povem kaj o mojih cimrah, moram še enkrat vsakemu posebej razlagati, kaj študirajo ...
 - NOT!) Hodiš na predavanja? Je težko? Za kaj uporabljaš laptop? (Za domače naloge ... ddddddddd!) Ali pa vedno, ko pridem domov, pa povem kaj o mojih cimrah, moram še enkrat vsakemu posebej razlagati, kaj študirajo ...  
 )
)