(vsaj js jih)
~NIA~ napisal/-a:brei kaj piše v oklepajih![]()
(vsaj js jih)
*purple bitch* napisal/-a:Nia, jst pa zate sam čakam dan kdaj te bo en nekje na gobc ruknu...me prov zanima če si uzuni tud tolk pametna in žaljiva do njih...mislm da se jim še pist ne upaš....
*purple bitch* napisal/-a:zakaj južni gradbinci v sloveniji gradijo hiše??zato ker se slovencem ne da zmigat riti in raj podpore vlečejo...ne pravim da vsi, jih je pa kar dost takih...zanč sm se pogovarjala s kolegico čigar mati dela na zavodu za zaposlovanje...in je povedala kolk slovenskih prijav za tečaj gradbenika (ki ej meddrugim zastonj in namenjen brezposelnim) so dobili...skoraj nič...vse kar je blo so bli skoraj sami tujci...slovenski delež je bil zelo zelo majhen...
mene res sram ratuje, ko nekateri nimate res pojma od pojma in pametujete tle take oslarije...in da ljudi deliš v skupinejst jih delim na dobre in slabe in thats all...ne bom pa delila kar vse skupaj na ene izmišljene zadeve...sicr pa tamal Slađan niti ni kriv, da sta mu tatica in mamica vtepla v glavo vse najboljše o bosni pa vse najslabše o sloveniji...tko kot verjetno ni kriva sama nia da ima tako mišljenje, ampak ok...začnite mal s svojo glavo mislt in ocenjujte folk po svojih presojah in predvsem tistega ki ga poznate...
jst sm tud mela fanta građevica iz makedonije...in je tud najprej za mano žvigu s strehe dol...pa me je pol ujel, ker je biu ful uredu dečko, ful prjazn, urejen, čist, kulturen...je pač žvižgu ker mu je blo dougcajt, pa kaj...a zdej pa kr žvižga ga bomo pa kr ustrelil...pa nj žvižga če ma veselje, naj se dere če ma veselje...zabiješ mu eno kajlo pa je tih...sicer se jest zmer nasmejem takim, kaj čem pa druzga...vsaj komplimente dajejo![]()
in še zmeri sem mnenja da ne morš nekoga sovražit če ga en poznaš, pa se na glavo postavlite zrd mene...![]()
Nia, jst pa zate sam čakam dan kdaj te bo en nekje na gobc ruknu...me prov zanima če si uzuni tud tolk pametna in žaljiva do njih...mislm da se jim še pist ne upaš....
tech boy napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:zakaj južni gradbinci v sloveniji gradijo hiše??zato ker se slovencem ne da zmigat riti in raj podpore vlečejo...ne pravim da vsi, jih je pa kar dost takih...zanč sm se pogovarjala s kolegico čigar mati dela na zavodu za zaposlovanje...in je povedala kolk slovenskih prijav za tečaj gradbenika (ki ej meddrugim zastonj in namenjen brezposelnim) so dobili...skoraj nič...vse kar je blo so bli skoraj sami tujci...slovenski delež je bil zelo zelo majhen...
mene res sram ratuje, ko nekateri nimate res pojma od pojma in pametujete tle take oslarije...in da ljudi deliš v skupinejst jih delim na dobre in slabe in thats all...ne bom pa delila kar vse skupaj na ene izmišljene zadeve...sicr pa tamal Slađan niti ni kriv, da sta mu tatica in mamica vtepla v glavo vse najboljše o bosni pa vse najslabše o sloveniji...tko kot verjetno ni kriva sama nia da ima tako mišljenje, ampak ok...začnite mal s svojo glavo mislt in ocenjujte folk po svojih presojah in predvsem tistega ki ga poznate...
jst sm tud mela fanta građevica iz makedonije...in je tud najprej za mano žvigu s strehe dol...pa me je pol ujel, ker je biu ful uredu dečko, ful prjazn, urejen, čist, kulturen...je pač žvižgu ker mu je blo dougcajt, pa kaj...a zdej pa kr žvižga ga bomo pa kr ustrelil...pa nj žvižga če ma veselje, naj se dere če ma veselje...zabiješ mu eno kajlo pa je tih...sicer se jest zmer nasmejem takim, kaj čem pa druzga...vsaj komplimente dajejo![]()
in še zmeri sem mnenja da ne morš nekoga sovražit če ga en poznaš, pa se na glavo postavlite zrd mene...![]()
Nia, jst pa zate sam čakam dan kdaj te bo en nekje na gobc ruknu...me prov zanima če si uzuni tud tolk pametna in žaljiva do njih...mislm da se jim še pist ne upaš....
oooooooooooo bemti svizsca!!! pa ženska aloo!! zdej si pa men dokur***
pa ka si ti čist normalna?? po svojem narodu pluvaš!! že dolg tole berem sam zdej pa ne morm bit več tiho!! pa haloo!! kr neki govoriš pa sraje iščeš!! ti rajš glej da te ne bo kir slovenc po gubcu rukno ko take govoriš!! mat kurja!! nč nimam prot nobenem narudo!! sam takle se pa ti ne morš it!! pa govoriš da se slovencem ne da zmigat rit pa raj podpore vlečejo!!! in ti boš men rekla da je tvoj stari slovenc al ka??? da ti govoriš to zanj in za njegovo domovino?? za ljudi k žvijo v njej!!! pa daj ženska zamsli se mal!! pa se ne mej za neki več tule!!!!! da ne govorim kolk si nesramna!!! vaaaaaaa!!! čist vse si upaš izplunit s tega neumnega samovšečnega kluna!!
in saam ne govori da slovnci vlečejo socialno podporo!! ker tole me je pa tak razkurl da adijo pamet!!!!!!!!! a ti veš kolk priseljencov pride v našo deželo??? kolk jih vleče socialno podporo, ki bi mogla pripadat kakšni slovenski mamici samo hranliki oz. kateri koli revni slovenski družini!! pa tega denarja ne vidi ker naša "poštena socialna" država skrbi za vse ki pomolijo rit sem not![]()
nikol nism mel slabega mnenja o nobenem prisljencu!! pa nej bo to hrvat, anglež, nemec, slovak, bosanc, albanec,... kdorkoli!!! sam večkrat sm se že zamislo nad tem!! in kolk albanski VELIKIH družin živi v sloveniji!! mati doma spi z 15 otroki in vleče socalno podporo!! pol boš pa ti men rekla da smo slovenci taki???? in da ne govorim o tistih, ki te na vsakem koraku napadajo!!!
oh ženska!! BODI SLOVENKA!!!