Fitness [Združene teme]

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
maneken30
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objava Napisal/-a maneken30 »

takoj sem bil javljen o njegovi smrti

ja moj prijatelj grega :( R.I.P.
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

jemina napisal/-a:Jz bi tud šla v fitnes...samo sploh ne znam teh vaj delat :?

Te naučijo tam, ti pokažejo
maneken30
Sramežljivka
Sramežljivka

najmanjši problem je pokazat te vaje
maneken30
Sramežljivka
Sramežljivka

sam je vedel v kaj se spušča in ni poslušal zdravniških priporočil...pač živel je za ta šport
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Men se zdi, da se na splošn v tem športu ful preveč pretirava. Včer sm na Tvju gledala zenske bodybuilderke, no eno zensko k se s temu ukvarja in potem so jo kamere spremljale doma, na tekmovanjih, .... Ma kasn telo, kasn glas - čist moški, ful tak globok, kasn obraz je mela, same moške poteze, ... ja vse to nardijo inekcije testosterona. Ne verjamem, da bi samo s prehrano in treningom pršle od tega.
maneken30
Sramežljivka
Sramežljivka

vsekakor imaš prav polly-polly...AS imajo tudi take posledice, ki si jih omenila...no pa da ne pozabimo še notrnjih organov...
muffin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Js sm pa začela premišlevat, če bi svojo leno rit spraula po praznikih mau na fitnes. Pa me zanima kok se kej da narest v enm mescu- a se da zgubit kšno kilo, mišice vem da bi hitr dubila, sploh na rokah. Sicr bi pa rada mau ojačala svojo rit, da nau tko mlahava :D pa oblikvala stegna (po možnosti zgubila mau na obsegu).
Kolkrat na tedn bi se mogla potit tm, da bi blo u enm mescu kej učinka? (sej če bi mi blo všeč pa bi blo saj mal učinka, bi dubila voljo pa hodila pol več kt en mesc) :)
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ksno kilo naus zgubila, kvečim pridobila ker k u fitnes zacnes hodt ti gre za ksne 2 kilce gor, ampak to je samo voda, ki nabira v mišicah.. drgac pa ce bi bla pridna pr prehrani pa redno u fitnes hodila bi se v kaksnem mesecu ze zagotovo poznal rezultat. Čeprov bi blo bolj, da ciljaš dlje kot 1 mesec.
muffin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Ja sej vem, sam je čist drgač, če vidš že dost hitr rezultate, da maš pol voljo hodt pa se mučt...kr drgač men fitnes ni lih neka zabavna stvar, mam raj kšn drug šport, sam se mi zdi, da je to najbol enostavna zadeva pa še tja grem loh kadr mam pač cajt :)
Vrjamm pa, da na začetku kšno kilo pridobiš na račun mišic. Nč, tole bom še premisnla, itak pa nameravam začet hujšat po praznikih :wink: Ko bi mi vsaj uspel, kr se ne gre za ful kil ampak tistih par preveč :(
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ne prčakuj, da se ti bo u enmu mescu kej poznal... Tist k ti to reče, najbrš da ni kej dost u fitness hodu... Men je reku inštruktor, predusm pa en model u štacuni s fitness prehrano, da tut po dveh mescih je neumn prčakvat, da se ti bo kr poznal... To use se dela na dougi rok, seveda pod pogojem, da hodš redno, pravilno delaš vaje in se prou prehranjuješ (beljakovine so zloooo pomembne, če hočš, da ti mišice rastejo, ne pa da si jh skurš)...

Js hodm zdej ene dva mesca pa pou, pa se mi vizualno ne pozna praktično nč, so pa mišice, k našponam nogo/roko/trebuh, to pa ja. Je pa res, da sm mela saj mesc pa pou čis napačno prehrano (zelenava pa jogurti, nč beljakovin) in sm mišice namest prdobivala, kurla :roll: Ampak sm trma in mislm kr skos lepo trenirat, tko da ne dvomm, da bodo do poletja zadovoljivi rezultati. Je pa spet odvisn od konstrukcije, moči itd.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ne vem kuko boš hodila v fitnes če ti je to muka. Mislm, da je poj bolj, da se lotiš tistega športa k te veseli. Čeprov fitnes daje najboljše rezultate.

V 1 mesec res ni velik za pričakovati, sam pr men osebno so se ze kazal rezultati. Itk, da ne tisti pravi, ful sprememb, ampak tisti zametki... Je pa res, da poleg fitnesa delam še druge športe in je to posledica tega.

Pa brez pravilne prehrane ne bo nič. Dej si cilj do poletja, pa probi začet uživat v fitnesu.
Nina_23
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nina_23 »

Hm, nekje po 3 mesecih naj bi se ti lepo izoblikovalo telo, približno 3 mesece rabiš. Ampak da vaje delaš predvsem pravilno in da redno hodiš v fitnes (recimo 3 - 4 krat na teden), je pa spet res dost odvisno od konstrukcije telesa. Meni se je izoblikovalo telo glih nekje po 3 mesecih, predvsem trebušček. Tud ostali deli telesa, ampak mislim da trebušček najbolj. :wink:
maneken30
Sramežljivka
Sramežljivka

Nina_23 napisal/-a:Hm, nekje po 3 mesecih naj bi se ti lepo izoblikovalo telo, približno 3 mesece rabiš. Ampak da vaje delaš predvsem pravilno in da redno hodiš v fitnes (recimo 3 - 4 krat na teden), je pa spet res dost odvisno od konstrukcije telesa. Meni se je izoblikovalo telo glih nekje po 3 mesecih, predvsem trebušček. Tud ostali deli telesa, ampak mislim da trebušček najbolj. :wink:

predvsem pa odvisno od prehrane
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

maneken30 napisal/-a:
Nina_23 napisal/-a:Hm, nekje po 3 mesecih naj bi se ti lepo izoblikovalo telo, približno 3 mesece rabiš. Ampak da vaje delaš predvsem pravilno in da redno hodiš v fitnes (recimo 3 - 4 krat na teden), je pa spet res dost odvisno od konstrukcije telesa. Meni se je izoblikovalo telo glih nekje po 3 mesecih, predvsem trebušček. Tud ostali deli telesa, ampak mislim da trebušček najbolj. :wink:

predvsem pa odvisno od prehrane

plus pr men še poleg 3krat tedensko fitnes še 3krat tedensko kardio (kolo, plavanje, tek)
maneken30
Sramežljivka
Sramežljivka

tako ja polly-polly...vsekakor aerobna aktivnost zelo pripomore k temu
Odgovori