jst sm pa zanč vidla njenga fanta pred našo trgovino in morm rečt da jemodel čist fletkan z njenim avtom seveda je bil in čist urejen in spedenan...ma špelca kar dobr okus
sm pa gledala dons e+ pa sta mi bla kr mejčkn antipatična z janijon...
a da ne omenjam unih peroksidnih miši zraven pa kva ej sploh to blo?a kdo ve?
Tud jst sm zanč vidla Špelinga fanta z njenim avtom v Lesnini na Brdu. Kupoval je jogije za postlo haha. Upam da je dobre kupu, da bosta Špelini dvojčici dostojno počivalu na njem
Aja haha, ne zgledu mi je zelo sam S ključi in denarnico v roki je z zanimanjem spraševal prodajalca naj mu pove iz česa so jogiji pa tko neke značilnosti itd. Sm sam gledala kje je Špelca, pa je ni bilo.
Dejte mi neki razložit... Js premal berem Novo očitno, sam kdaj sta onadva spet skupi pršla?
A je ni on like trikrat že pustiu? Nazadnje takrat, ko so ble slike, ko se liže s Kumerjem? Men ni nč jasn spet.
Čeprov sm zadnjič brala nekje da gre decembra v stanovnja s fantom, pa sm pač misnla da majo stare informacije
Hehehe lih da se mi, smo ble z babami zuni pa opravlale mal, pa sm v elementu. Drugač bi šla pa lahko učeri gledat Atomike in Severino, ko je bla od NLB košarka v Tivoliju, pa se mi ni dal. Hu kers
*purple bitch* napisal/-a:sm pa gledala dons e+ pa sta mi bla kr mejčkn antipatična z janijon... a da ne omenjam unih peroksidnih miši zraven pa kva ej sploh to blo?a kdo ve?
am tiste miške, kot jih ti imenuješ so baby twins bivši tenisačici, drgač pa pevki če rabiš kako pesmico, se priporočam