Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
spellca
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a spellca »

Je mela se katera probleme z vmesnimi krvavitvami? Jaz jih mam ze vec kot 3 tedne brez prekinitve in me ze prav posteno motijo. Baje je normalno, ampak mi je vseeno cudno. Sem namrec ponovno zacela jemat Logest po priblizno 1,5 leta. Ko sem jih jemala prvic, nisem mela nobenih problemov s krvavitvami. Ima se katera take probleme?
Uporabniški avatar
cokolada
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cokolada »

po nesreci sem imela namesto 7 dnevni premor, 8 dnevnega... zdej normalno jem tabletke naprej... kako je z zaščito? naj en teden uporabljam kondom? hvala
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

Mene pa zanima kolko so pri vas močne te vmesne krvavitve (pač pri tistih, ki jih imate)? In katere tablete tiste punce jemljete?

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Js sm mela na začetku jemanja umesne krvavitve, sam tega je blo bol mau-lih tok da nism mogla u tangicah ukol skakat :D mi je šlo pa ful na žiuce, kr si nism upala oblečt svetlih hlač, kr nkol nism vedla kdaj mi bo kej neprčakvan prtekl vn. Sicr teh krvavitev nism mela prou doug, so mi pa zginle kr naenkrat. :)
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

*slamca* napisal/-a:Js sm mela na začetku jemanja umesne krvavitve, sam tega je blo bol mau-lih tok da nism mogla u tangicah ukol skakat :D mi je šlo pa ful na žiuce, kr si nism upala oblečt svetlih hlač, kr nkol nism vedla kdaj mi bo kej neprčakvan prtekl vn. Sicr teh krvavitev nism mela prou doug, so mi pa zginle kr naenkrat. :)

Katere tabletke pa jemlješ?

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima

Toše R. I. P.

Luna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: overtherainbow

Neprebrana objava Napisal/-a Luna »

men je tud pri logest cel mesec kri tekla...cist po mal. to je baje normalno. sam je pa res nadlezno!!!zanima me kako prestavis menstruacijo pa hocem jo dobit na ponedeljek ke rje zoprno da jo dobim ravno v petek :D kdaj morm pol vzet tablet?
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Luna napisal/-a:men je tud pri logest cel mesec kri tekla...cist po mal. to je baje normalno. sam je pa res nadlezno!!!zanima me kako prestavis menstruacijo pa hocem jo dobit na ponedeljek ke rje zoprno da jo dobim ravno v petek :D kdaj morm pol vzet tablet?

To ti je tekla kri sam prvi mesec? A si mela prej kere druge tabletke?

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima

Toše R. I. P.

Luna
Sramežljivka
Sramežljivka

prvic ko sem jih zacela jemat mi je tekla kri potem sem prekinla, ko sem jih pa spet zacela jemat mi je pa spet en mesec tekla kri.
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

to sm jest nekje ze razlagala:

jest od začetka nism mela vmesnih krvavitev, zdej jih mam pa pr vseh (mam ze 6te tabletke) - če kero zanima več nej preberem zdej že kar nekaj strani nazaj kaj se je dogajal - ampak ja zadeva vem, da je moteča sploš če kravaviš večino ciklusa.
tak da, če ste z jemanjem tebletk šele pričele, naj bi se to stanje umirlo.... če pa tabletke jest že nekaj časa in so se krvavitve pojavile naknadno, svetujem obisk ginekologa... pa upam, da vam ugotovijo kaj je :)
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

Luna napisal/-a:men je tud pri logest cel mesec kri tekla...cist po mal. to je baje normalno. sam je pa res nadlezno!!!zanima me kako prestavis menstruacijo pa hocem jo dobit na ponedeljek ke rje zoprno da jo dobim ravno v petek :D kdaj morm pol vzet tablet?

Ce hoces menstruacijo v pondelk, mors zadnjo tableto pojest v petek. Kdaj moras zacet jest, si pa sama zracunaj. Menstruacijo pa prestavis tako, da tablete jes tako dolgo, dokler je noces dobit.
Luna
Sramežljivka
Sramežljivka

aha...ce sem prav razumela potem ko mi zmanjka ta skatlica brez prekinitve jem naprej tablete iz druge skatlice in v cetrtek vzamem zadnjo v ponedeljek pa dobim menstruacijo? :? :D
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka

jej...
babe :) tiste k se neki strani nazaj brale mojo zgodbico... No, po Cilestu mam isto vmesne krvavitve... res! in sm že poslala mail gin, grem v torek na pregled spet, mogoce celo zamenjat tabletke al pa ginekologinjo al pa na pregled hormnoskega sistema...
sporočim...
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

Uh jakica maš pa res sam sranje. Upam da ti bo našla tabletke, ki ti bodo končno odgovarjale. Jaz sem se že kr navadla brez njih. Počutje je 100% boljše, le te menstruacije mam zdej neredne in je zlo zoprno.
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka

mily...
jah sej upam, da jih bo... ker brez mi živeti ni :( ker mam nenormalne krče in ne mislim spet 1x na mesec hodt na urgenco po injekcije...
sporočim kaj bo... sva pa tud z mojim že mela debato, da bi pustla tabletke
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

prašanje :!:

tkole je stanje...
zanima me če se je kteri že gdaj zgodilo, da je v eem tednu pozabila 3x vzet tabletke ( :roll: ) in je potem vsak drugi dan ko se je spomnila vzela po dve tabletki...potem so jo začele pa joške ful bolet :? jst mam ta prolem...v enem tednu sm pozabljala vzemat tabletke, sem vzemala po dve, zdej me pa joški bolijo za znort...pa me zanima če je mogoče tole zdej od mejčkn porušenega ciklusa tabletk,da bi se začelo pčasi telo pripravljat na Menstruacijo, ali je to kej druzga?
Test za nosečnost sem nardila, ampak nekak nism zihr ker sm ga delala zvečer po popitih par redbulvodkah (nism mogla na jutro počakat)...pa me uglavnem zanima zdej zakaj me joške bolijo? :roll: aja test ej bil negativen...
(pa kšni nosečnostni simptomi v prvih dneh, eč obstajajo mogoče?) :?
Zaklenjeno