Kontracepcijske tabletke
Je mela se katera probleme z vmesnimi krvavitvami? Jaz jih mam ze vec kot 3 tedne brez prekinitve in me ze prav posteno motijo. Baje je normalno, ampak mi je vseeno cudno. Sem namrec ponovno zacela jemat Logest po priblizno 1,5 leta. Ko sem jih jemala prvic, nisem mela nobenih problemov s krvavitvami. Ima se katera take probleme?
Js sm mela na začetku jemanja umesne krvavitve, sam tega je blo bol mau-lih tok da nism mogla u tangicah ukol skakat
mi je šlo pa ful na žiuce, kr si nism upala oblečt svetlih hlač, kr nkol nism vedla kdaj mi bo kej neprčakvan prtekl vn. Sicr teh krvavitev nism mela prou doug, so mi pa zginle kr naenkrat. 

*slamca* napisal/-a:Js sm mela na začetku jemanja umesne krvavitve, sam tega je blo bol mau-lih tok da nism mogla u tangicah ukol skakatmi je šlo pa ful na žiuce, kr si nism upala oblečt svetlih hlač, kr nkol nism vedla kdaj mi bo kej neprčakvan prtekl vn. Sicr teh krvavitev nism mela prou doug, so mi pa zginle kr naenkrat.
Katere tabletke pa jemlješ?
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
Luna napisal/-a:men je tud pri logest cel mesec kri tekla...cist po mal. to je baje normalno. sam je pa res nadlezno!!!zanima me kako prestavis menstruacijo pa hocem jo dobit na ponedeljek ke rje zoprno da jo dobim ravno v petekkdaj morm pol vzet tablet?
To ti je tekla kri sam prvi mesec? A si mela prej kere druge tabletke?
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
to sm jest nekje ze razlagala:
jest od začetka nism mela vmesnih krvavitev, zdej jih mam pa pr vseh (mam ze 6te tabletke) - če kero zanima več nej preberem zdej že kar nekaj strani nazaj kaj se je dogajal - ampak ja zadeva vem, da je moteča sploš če kravaviš večino ciklusa.
tak da, če ste z jemanjem tebletk šele pričele, naj bi se to stanje umirlo.... če pa tabletke jest že nekaj časa in so se krvavitve pojavile naknadno, svetujem obisk ginekologa... pa upam, da vam ugotovijo kaj je
jest od začetka nism mela vmesnih krvavitev, zdej jih mam pa pr vseh (mam ze 6te tabletke) - če kero zanima več nej preberem zdej že kar nekaj strani nazaj kaj se je dogajal - ampak ja zadeva vem, da je moteča sploš če kravaviš večino ciklusa.
tak da, če ste z jemanjem tebletk šele pričele, naj bi se to stanje umirlo.... če pa tabletke jest že nekaj časa in so se krvavitve pojavile naknadno, svetujem obisk ginekologa... pa upam, da vam ugotovijo kaj je

Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Luna napisal/-a:men je tud pri logest cel mesec kri tekla...cist po mal. to je baje normalno. sam je pa res nadlezno!!!zanima me kako prestavis menstruacijo pa hocem jo dobit na ponedeljek ke rje zoprno da jo dobim ravno v petekkdaj morm pol vzet tablet?
Ce hoces menstruacijo v pondelk, mors zadnjo tableto pojest v petek. Kdaj moras zacet jest, si pa sama zracunaj. Menstruacijo pa prestavis tako, da tablete jes tako dolgo, dokler je noces dobit.
jej...
babe
tiste k se neki strani nazaj brale mojo zgodbico... No, po Cilestu mam isto vmesne krvavitve... res! in sm že poslala mail gin, grem v torek na pregled spet, mogoce celo zamenjat tabletke al pa ginekologinjo al pa na pregled hormnoskega sistema...
sporočim...
babe

sporočim...
mily...
jah sej upam, da jih bo... ker brez mi živeti ni
ker mam nenormalne krče in ne mislim spet 1x na mesec hodt na urgenco po injekcije...
sporočim kaj bo... sva pa tud z mojim že mela debato, da bi pustla tabletke
jah sej upam, da jih bo... ker brez mi živeti ni

sporočim kaj bo... sva pa tud z mojim že mela debato, da bi pustla tabletke
prašanje
tkole je stanje...
zanima me če se je kteri že gdaj zgodilo, da je v eem tednu pozabila 3x vzet tabletke (
) in je potem vsak drugi dan ko se je spomnila vzela po dve tabletki...potem so jo začele pa joške ful bolet
jst mam ta prolem...v enem tednu sm pozabljala vzemat tabletke, sem vzemala po dve, zdej me pa joški bolijo za znort...pa me zanima če je mogoče tole zdej od mejčkn porušenega ciklusa tabletk,da bi se začelo pčasi telo pripravljat na Menstruacijo, ali je to kej druzga?
Test za nosečnost sem nardila, ampak nekak nism zihr ker sm ga delala zvečer po popitih par redbulvodkah (nism mogla na jutro počakat)...pa me uglavnem zanima zdej zakaj me joške bolijo?
aja test ej bil negativen...
(pa kšni nosečnostni simptomi v prvih dneh, eč obstajajo mogoče?)

tkole je stanje...
zanima me če se je kteri že gdaj zgodilo, da je v eem tednu pozabila 3x vzet tabletke (

Test za nosečnost sem nardila, ampak nekak nism zihr ker sm ga delala zvečer po popitih par redbulvodkah (nism mogla na jutro počakat)...pa me uglavnem zanima zdej zakaj me joške bolijo?

(pa kšni nosečnostni simptomi v prvih dneh, eč obstajajo mogoče?)