Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

no pol si jih morm pa čimprej zrihtat
Luna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: overtherainbow

Neprebrana objava Napisal/-a Luna »

js pa jemljem logest in so mi dbest. nikol nisem imela problemov ali stranskih ucinkov. iamjo pa baje logest najmanj hormonov Yarino pa priporocajo ce imas tezave s kozo pa ti ni problem ce se mal zredis :wink: vsak ginekolog drugac pove :roll:
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

yarina naj bi bile fitnes tabletke...tako, da se praviloma naj ne bi redili po njih..za kožo pa predpisujejo diane 35...sem leto in pol jemala yarino...pa prvič slišim, da bi bile za kožo...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

ja meni je bilo tud tako rečeo. yarina in logest imajo najmanj hormonov, samo sestava se razlikuje. zato naj bi bilo pri teh najmanj stranskih učinkov. diane 35 pa predpisujejo tudi ob težavah s kožo, pa lasje se potem manj mastijo. samo imajo pa več hormonov, zato pa nisem hotla teh vzet, čeprav mi je ginekologinja rekla, da bi bilo glede na nerednost menstruacije priporočljivo. že logest mi take moodswinge povzroča, da sploh ne upam pomislit, kaj bi mi močnejše tabletke delale.
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

zdravo... js mam en problemček že pol leta jemljem Logest tabletke, s katerimi nisem najbolj zadovoljna. namreč po obrazu so se mi potemnile dlake, tako da imam opazne brčine. zgornji del rok je postal kosmat...
VPRAŠANJE: Katere tabletke naj bi delovale proti poraščenosti? HVALA, HVALA :)
black_mamba
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a black_mamba »

Diane35 naj bi bile tudi proti pretirani poraščenosti. Js jih jemlem zaj že skoraj eno leto pa še nisem nič opazala :roll:
Sometimes I wanna cry, sometimes I wanna die, but sometimes I wanna live my fu**ing cruel life!
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

moja kolegica je imela po diane dejansko manj težav s poraščenostjo...ampak ne vprašaj kaj pa se ji je zgodilo, ko jih je za en čas nehala jemat...je dobila vse nazaj...jaz sem diane jemala samo 2 meseca...več nisem zdržala...drugače pa jih je jemala tudi ena sošolka iz sš...je imela probleme z mozolji..pa se ji je full popravilo...tako, da to je zelo relativno kako na koga vpivajo...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Vo sam je res bed, k majo vsake 1001 stranski učinek :roll: Ženske preveč trpimo :lol:
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

black_mamba napisal/-a:Diane35 naj bi bile tudi proti pretirani poraščenosti. Js jih jemlem zaj že skoraj eno leto pa še nisem nič opazala :roll:

Jaz jih zdaj jemljem tud približno eno leto pa sem ful razliko opazla. se mi zdi da mi počasneje rastejo dlake pa manj goste so.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

še eno vprašanje: ali so diane35 samoplačniške? in če so, kolikšna je cena?
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

angeo napisal/-a:
Nu$k@ napisal/-a:še eno vprašanje: ali so diane35 samoplačniške? in če so, kolikšna je cena?

Če imaš dodatno zavarovanje ti ni treba nič plačat :wink:

Ja jaz nič ne plačam.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima

Toše R. I. P.

@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

ja jst jemljem femoden pa so mi najboljše, bi lahk rekla da nism opazila čist nobenih stranskih učinkov. se isto počutim in vse, kot takrat ko jih še nism jemala.

drgač pa tabletke čist na vsako drugač vplivajo, tko da ena je zgoraj neki spraševala. ma jst tukej bl svetujem obisk pri ginekologu k me nismo glih strokovnjakinje s tega področja (čeprav bi nekatere že lahko ble).

zame so tabletke u bistvu nek božji dar, nekak mi ni treba skrbet zarad zaščite, pa še polet k sm na morju mi ni treba skrbet da bom dobla menstro,k nekak s prestavljanjem jst lahk to preprečim. tko da trenutno je ni stvari k bi me prepričala da jih neham jemat.
nekak tud verjamem ginekologinji da niso tolk zlo slabe za telo, k so že ful napredoval na tem področju. mi je pa rekla,da če se da da nej čim manjkrat pozabim vzet tabletke, pa da poj recmo en mesec ne jemljem in tko. k menda s tem da enkrat jemlješ pa poj spet ne, da ful zjebeš jajčnike.
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Ja sam res tabletke različn vpliajo na vsako posameznico, ena se po istih zredi, druga pa ne..no sam hvalabogu da so :)
Za dežjem vedno posije sonce!!
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Jaz sem pa do zdaj mela diane 35 pa mi je danes ginekologinja rekla, da mi bo predpisala druge, ker so te kao premočne zame, ker sem bolj drobcena (diane mi je prejšnji ginekolog predpisal). Tak da bom zdaj mela logest.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima

Toše R. I. P.

Trinity
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Trinity »

Hej!
Punce mene pa neki zanima, po 8 mesecih sem prenehala z jemanjem tabletk zaradi problemov s ščitnico...sedaj pa se okorg menstruacije (14 dni) počutim zelo čudno..včasih sem zelo utrujena, potem imam že občutek kot da bom omedlela, potem sem spet vredu..kot po intervalih..ima katera podoben probleme?
Zaklenjeno