Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

*shade...
tole je pa tolk lepo napisano... res! se kr zamisliš mal :)
My dreams are my reality...
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a Maya19 »

Shade to je pa tko kot da bi jaz pisala post, s to razliko da še pa jaz vedno prebolevam :( !Ni še dolgo od tega ko mi je naredil točno to kar je bivši tebi. Finta pa je v tem, da ga zelo dobro poznam in da vem da mu ni vseeno za mene in da mu je v bistvu žal, ampak mu trenutno mnenje kolegov (btw. s katerimi sem se po mojem mnenju odlično razumela) važnejše. Najbrž so mnenja da se nekako ne moreš zabavat če imaš punco, da če greš ven je boljše če si sam, ker nikoli ne veš koga lahko srečaš :roll: ! Vem da mu kolegi niso rekli naj me pusti, vendar so ga z dejanji najbrž nehote prisilili v to.Pač ima tako družbo, kjer noben nima punce-vsi so fraj...Razumela bi, da bi se me naveličal če bi mu vsak dan bluzla da ne sme it s kolegi sam ven itd.,jaz sem pa bila ravno nasprotna-nikoli nisem bila ljubosumna in vedno sva si zaupala in puščala dovolj svobode.In poglejte na kak način se mi je zahvalil za to.Vem da mu je že zdaj pošteno žal kar je naredil,vendar je preponosen da bi priznal svojo napako.In takega človeka jaz ne rabim ob sebi.Enkrat me bo še prosil naj se vrnem nazaj,ampak takrat bo pa nastopil moj čas in mu bom hladnokrvno lahko rekla da je prepozno in da si je sam kriv. Živim dalje in se imam fajn,ko se srečamo na kaki žurki se delam da mi je vseeno in ga enostavno ignoriram,ker vem da ga to najbolj boli.Boli tudi mene,samo kaj hočem... :? !Vsak potrebuje čas da preboli in še vsaki punci je uspelo,tako da bo tudi meni :cool: ! Ne bodite žalostne-pojdite se ven zabavat,zamotite se s kakim hobijem pa se bo vse uredilo kar samo od sebe :razz:
Pa opravičujem se,da sem tako na dolgo in široko zabluzla :oops: !!Nem več-oblubim :wink:
doors girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a doors girl »

Lahko tudi jaz povem svojo izkušno ... sama sm zadnje 2 leti ustrajala v "zvezi", ki ni vodila nikamor ... ampak kar me je najbol pretreslo je, da sem v zadnjih parih mesecih ugotovila, da je izrezan moj oče ... s kolegico sm se večkrat pogovarjala o tem in ko mi je prvič omenila, da v svojem fantu vidi svojega očeta sm si mislila, da se ji je zmešalo ... potem pa sm sama opazila pri svojemu enako ... moj oče je čustveni invalid, z mano se ni nikoli veliko pogovarjal, je pa dobrega srca, samo čustev pa ne zna pokazati, vedno vse narei zame in vem da me ima rad ... ampak to me je vedno motilo na njem .... in ta moj bivši je bil isti, zato nikoli nisva mogla imet neke resne zveze ... nanj sm se priklenila samo zato, ker mi ni bilo jasno, zakaj mi ne more pokazat čustev ... tako kot jih tudi moj oče nikoli ne zna .. pa sm vedela, da je tudi tipu bilo do mene, ampak enostabno ni bil sposoben pokazati tistega kar čuti... pa sm se s tem matrala 2 leti - groza!!!
sedaj sm spoznala fanta, ki me ima rad, ki mi to tudi zan pokazati, pa mi nekako ni in ni tako do njega kot mi je bilo do prejšnjega ... mi ni jasno zakaj?!? mam tut jst njega rada, vizualno sicer ni ne vem kaj (tako kot je bil prejšnji), sam končno mam nekoga, ki mi vrača tisto kar sm si želela, jst pa nič .... kot da bi se nalezla te čustvene invalidnosti .... ne najdem razlage ....
Uporabniški avatar
nebo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nebo »

Res ne vem kaj narest...najbl ga mam rada pa ne predstavlam si svojga lajfa brez njega pa nočm it narazen...ampak zdj je vse toook čudn...kadar sva skupi je neki med nama...neki kar naju ločuje. Full boli. Res ne vem kaj narest. Sm ga prašala pa je reku da se tud njemu najina zveza zdi čudna. Ne morem mu zaupat. Skos se bojim da nič ne čuti do mene. STRAH ME JE! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Če se pa hočm kaj več pogovort z njim, se pa sploh noče...k tak je...sploh se ne pogovarja.
jst sm pa vsak dan bolj živčna pa vsak dan me bolj boli. Včerej je biv pr men pa sva ajala skupi pa mi je blo lepo, sam k je "NEKI v zraku"...še sama ne vem kaj...kot bi nama neki prepričval da bi bla srečna.

pa sm mu rekla, da naju neki ločuje, da nisva več za skupi. pa je reku da ne, ampak ne vem, če res tako misli.

vse je full čudn.
sam to vem, da ne morm več tko...k čist preveč boli :cry: :cry:

pa včasih ni več tok lupčkov v smsih kot jih je blo. pa ne jst njemu ne on meni ne reče da me ma rd. pa tud napiševa si ne.
jst mu ne upam. in tud jst mu ne pošlem lupčkov. k se bojim.
ne upam mu rečt da ga mam rada, ker se bojim da bi mi bil pol "prisiljen" rečt nazaj.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

nebo, reči mu, da ga maš rada, ko sta skupej... poglej ga v učke in mu to povej... takoj boš vedla, če bo reku nazaj, al je blo prisiljeno al ne... tud po tonu glasu boš to vedla...
pa probej ga prepričat, da se pogovorita, tud če mu drugač ni do ne vem kakšnega pogovora... povej mu, da se bojiš, da ga boš zgubla, da bi se res rada odkrito pogovorla z njemu, da če se pa ni prpravlen dol usest in se pogovort, da pa greš... če te ma res rad, se bo pogovoru... vem, da je trapast dajat ene pogoje, samo če je treba, je pač treba....
aja, pa ne mu pravt, da nista več za skupi, ker bo dobu občutk, da ti ni več do njega in pol bo še on začel govort, da nista za skup...
držim tačke, da se vse reši čimbolje zate :bussi:
Uporabniški avatar
nebo
Sramežljivka
Sramežljivka

Najbolj se bojim, da je že prepozno za reševanje te situacije...zadnja dva tedna sva se samo kregala..zdj je pa ene 5 dni ql...sam je (kokr sm rekla) neki med nama kar naju oddaljuje :cry:

hvala!!! :bussi:
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

jaaa, nujno mu moraš rečt da ga imaš rada! če se temu zaradi strahu izogibaš, samo še poslabšaš zadevo :? ker potem ima tudi on občutek da si se ohladila do njega. povej mu iskreno kaj čutiš, mogoče se bo potem odprl in povedal kaj ga teži. samo ne obupaj prehitro, poskusi rešit situacijo, če se le da. držim pesti :wink:
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

nebo napisal/-a:Najbolj se bojim, da je že prepozno za reševanje te situacije...zadnja dva tedna sva se samo kregala..zdj je pa ene 5 dni ql...sam je (kokr sm rekla) neki med nama kar naju oddaljuje :cry:

Pismo ženska, ti njemu stalno govoriš, da nista za skupaj, da te on ne mara, itd. A se ti ne zdi, da s tem rušiš njegovo zaupanje v vajino zvezo? Da se mogoče ON boji, da ga boš ti pustila?

Mogoče si navajena malo pojokcat, pa ti takoj začne na dušo pihat. Očitno si to naredila že parkrat prevečkrat.Če se ne motim, si na pšrejšnji strani napisala, da si ga že pustila praktično brez razloga?? Pomoje se psihiraš čisto za brez veze!! Sama si delaš probleme, kjer jih ni!

Kaj narediti? Nehaj iskati kje vama škripa, pa se osredotoči raje na to, da je še vedno s tabo kljub tvojim izpadom. Postani bolj prepričana v vajino zvezo, sama pri sebi razčisti ali hočeš biti z njim ali nočeš biti z njim. In temu primerno se obnašaj, PRVA stvar kar je, mu pa povej, da ga imaš res rada.

Upam, da te nisem preveč napadla, ampak res mislim, da je problem samo v tebi. Da te ima on rad in da ti kompliciraš za brez veze. Upam, da bosta lahko porihtala stvari :)
AphexTwin
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Slovenija

Neprebrana objava Napisal/-a AphexTwin »

nebo napisal/-a:Najbolj se bojim, da je že prepozno za reševanje te situacije...zadnja dva tedna sva se samo kregala..zdj je pa ene 5 dni ql...sam je (kokr sm rekla) neki med nama kar naju oddaljuje :cry:

TI ne pustiš, da bi bila srečna. Ničesar ni v zraku :D In seveda mu moraš povedat, da ga imaš rada, samo da je res iz srca in da ni prisiljeno, kar pa verjetno ni. In nikoli ni prepozno za reševanje problemov, če si jih želiš rešiti. Ko jih nočeš več, takrat lahko rečeš, da je prepozno, ker se ti za nekoga ne da več trudit. Oddaljuje pa vaju - po moje - "nepogovor". OBVEZNO se morta pogovorit o tem, brez tega nimaš kej razmišljat o prihodnosti. Povej mu, kaj potrebuješ, česa si želiš, kaj ti manjka, vse vse vse ... Kar ti pade na pamet, samo brez tečnarjenja :D
Uporabniški avatar
nebo
Sramežljivka
Sramežljivka

Ne, nisem mu navajena pojokcat...in tudi če bi mu nonstop jokcala, bi šla že zdavnaj narazen, ker ne ne jst ne preneseva jokcanja od nekoga s katerim si v zvezi (jokcanja v smislu: kok je pa men hudo k me ti sploh ne maraš)...kadarkol prideva do te teme sm jst smrtno resna...jokam takrt k je doma kej narobe.

Zvoncica, nisi me čist nč napadla...hvaležna sem ti za vse tvoje besede...pomaga da nekdo, ki je čisto nevtralen pove svoje mnenje :)

AphexTwin...želim si rešiti probleme...in se bom potrudla da jih bom :)

HVALA!!!
:flower:
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 12:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Oh, bogica :( Ful je hudo na začetku, ja, jaz sem šla tudi čez nekaj podobnega pol leta nazaj. Ampak sčasom to mine, res, ful ti postane boljše, nehaš ga pogrešati...

Poskusi si najti nove hobije, pokliči pa pojokcaj prijateljicam. Tudi če se ne slišite več, te bodo najbrž poslušale, če ste bile nekoč dobre prijateljice. Naj ne hodi po stvari, dokler ne prideš vsaj malo k sebi. No ja no, kakor želiš... zakaj sta pa sploh nehala?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

lakeesha, vidm da si iz domžal... prid v kranj, pa greva na kavo :D
drgač pa čist resno... res bi blo najbolš, da k pride po stvari, da te ni doma... ker ti bo samo še bolj hudo :(
neki najd, da boš zaposlena čimbolj, in s tem boš manj misnla na vso situacijo... čeprou pa vem, da je lažje rečt, kot pa to nardit :(
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Ah, sej bo razumel. Pač rečeš, da ti je ful hudo, pa da bi ti bilo še hujše, če bi ga videla in da si se zato odločila, da te ne bo doma. Ti kar lepo pokliči uno prijateljico, pa jo vprašaj, če ima pol urice časa, da ti je res hudo pa da bi res cenila, če bi si vzela čas zate. Sej ti ne more rečt ne :)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

jah, ne vem, kk si bi on to predstavlu, sj lh sam poveš, da če bi ga vidla k bo vzel svoje stvari, da bi se zlomila in tega nočeš :nixweiss:
Zaklenjeno