Shade to je pa tko kot da bi jaz pisala post, s to razliko da še pa jaz vedno prebolevam

!Ni še dolgo od tega ko mi je naredil točno to kar je bivši tebi. Finta pa je v tem, da ga zelo dobro poznam in da vem da mu ni vseeno za mene in da mu je v bistvu žal, ampak mu trenutno mnenje kolegov (btw. s katerimi sem se po mojem mnenju odlično razumela) važnejše. Najbrž so mnenja da se nekako ne moreš zabavat če imaš punco, da če greš ven je boljše če si sam, ker nikoli ne veš koga lahko srečaš

! Vem da mu kolegi niso rekli naj me pusti, vendar so ga z dejanji najbrž nehote prisilili v to.Pač ima tako družbo, kjer noben nima punce-vsi so fraj...Razumela bi, da bi se me naveličal če bi mu vsak dan bluzla da ne sme it s kolegi sam ven itd.,jaz sem pa bila ravno nasprotna-nikoli nisem bila ljubosumna in vedno sva si zaupala in puščala dovolj svobode.In poglejte na kak način se mi je zahvalil za to.Vem da mu je že zdaj pošteno žal kar je naredil,vendar je preponosen da bi priznal svojo napako.In takega človeka jaz ne rabim ob sebi.Enkrat me bo še prosil naj se vrnem nazaj,ampak takrat bo pa nastopil moj čas in mu bom hladnokrvno lahko rekla da je prepozno in da si je sam kriv. Živim dalje in se imam fajn,ko se srečamo na kaki žurki se delam da mi je vseeno in ga enostavno ignoriram,ker vem da ga to najbolj boli.Boli tudi mene,samo kaj hočem...

!Vsak potrebuje čas da preboli in še vsaki punci je uspelo,tako da bo tudi meni

! Ne bodite žalostne-pojdite se ven zabavat,zamotite se s kakim hobijem pa se bo vse uredilo kar samo od sebe
Pa opravičujem se,da sem tako na dolgo in široko zabluzla

!!Nem več-oblubim