Prvo veza in potem seks ali prvo seks in potem veza?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
sascha80
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sascha80 »

ok, če na hitro pogledam naslov tele teme... bi jst rekla tako:

zame velja - prvo zveza, potem seks.

sicer smi pa zdi, da so ženske bolj nagnjene k temu mišljenju, medtem ko pa moški razmišljajo obratno, se pravi... prvo seks..in če 'se ujameva'..potem ... lahko sledi tud kaj več... :roll:

..mnja, ni pa nujno temu tako...

lp,
kravzlbavc
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: kingdom far far away

Neprebrana objava Napisal/-a kravzlbavc »

men je pa po novem čis vseeno..če ti je tip všeč..pa postaneta kolega..mislim na tek način.. :D pa pač se dajeta dol...
pol pa če se čustva vpletejo je zveza drugač pač nič...
če pa se z nekom sam lupčkaš prej en čas..pa te vpraša če bi resno zvezo..bo pač potem sex prišo.. :)
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Najprej veza potem sex...100:% :) lp**
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a LovelyM »

V mojem primeru so bli najprej poljubi, potem zveza in potem sex. Ampak vse to v roku dveh dni :D :lol: Zdej sva pa skupaj že 2 leti.
Čist odvisno je od partnerja.
Jz osebno se ne držim nekih nenapisanih pravil, ker če je fant pravi je popolnoma vseeno, če sexata takoj ko se spoznata ali pa čez 1 leto.
bouhamala
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana
Kontakt:

Re: Prvo veza in potem seks ali prvo seks in potem veza?

Neprebrana objava Napisal/-a bouhamala »

No pr men je pa glih kontra,moji dečkoti so mogl name kr mau počakat preden sem jih spustila k moji mali.
Sem taka oseba da moram osebo najprej malo spoznat, in ko jo poznam malo bolj kot na začetku gremo lahko naprej.
Včasih sem se zelo hitro zaljubila in če bi spala z vsakim , ki mi je povzročil metuljčke v trebuhu hm.. mislm da bi mela že postonjsko jamo ucpodi.

No hvalabogu da nisem več taka.
Sem v resni zvezi že skoraj 3 leta in da ne boš mislu da je moj dragi dobiu zeleno luč takoj ko sva skupi pršla se motiš....čakal je več kot tri mesece preden sem mu predstavila tamalo.

In ko sva se enkrat o tem pogovarjala mi je povedu da me je zaradi tega tok bolj spoštoval,ker sem bila zanj uganka in zato veliko bolj zanimiva od ostalih njegovih bivših.
Pa da ne boš mislil da seks ni vredu...po skoraj treh letih je še vedno zelo dober in se mi zdi da vedno boljši....imava zelo pestro seksualno življenje , vsake toliko si privoščiva kaj razburljivega....npr. par tednov nazaj sva šla v kino in sem si oblekla neke karo žabe,te žabe so ga tko zrajcale da me je po filmu odpelu v en gozd tm zdravn ....morm rečt da je blo fullll blatno (jest pa še v štiklih) no in sva mela eno ful dobro avanturco,res da je biu avto čist usran od zuni in znotri,,,ampak ga je blo luštn pol pucat.
Hočem povedat to da ni nujno da morš na začetku vse sprobat...jest tko pravm dobra roba je tista za katero se boš moral mau potrudit!
Ne me narobe razumet,hvala bogu da ljudje seksajo in se tako tudi spoznavajo ampak jest pač na to drgač gledam.

Meni naprimer so bili vedno všeč nedostopni tipčki,tisti ki so se mi metali pod kolena sploh nisem opazla, bolj mi je biu zanimiu nekdo za katerga sem se mogla malo bolj potrudit,res pa je da sm tazga ki sem ga hitr dubla tud hitr pustla,enostavno ni bilo več razburljivo,,,Mojga dragija sem lovila par mescev,zato ga mam najbrž tok zlo rada, pa še z tem mi je pokazau da ga ne more vsaka ki skače okol njega dobit. (sej pol se je pa tud on mau zame trudu) :razz:
pot dolga tisoč milj se začne z prvim korakom
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

Prvo sex sam ne prvo noč ko se spoznaš. N rada zgubljam čas torej če je sex dober se meniva naprej, če ni mu damn še eno šanso ker mogoče je mel tremo, če še takrat ni- Vozi!
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a brunett »

Js kak kdaj. Če se na prvem zmenku tolk zaštekama in iskrice frcajo pol je velika možnost da bova seksala, čeprav je prvi zmenek.

Sam mislim, da ženska že na začetku, če ma vsaj mal intuicije itak razbere kaj bi tip rad od nje. Vsaj js sem taka. In če vidim, da tip ni za vezo pa če mi je ful dober si ga privoščim čisto tako, bez obaveze.
Če pa vidim, da bi kej več z mano pol se pa dalje pogovarjamo.

Te varijante: Haha, je mogu pol leta čakat, da sem vidla če me res ljubi! so meni osebno brez veze. Ker preveč rada seksam da bi sebi kratila ta užitek če sem z nekom, pa da bi ga pol leta sam gledala. Kje pa piše, da je pol leta kaka garancija? Prav tako te lahko pusti po pol leta ko dobi svoje, kot pa po dveh tednih.
No, to je čist moje osebno mnenje. Če komu odgovarja, hvala bogu.
rabbit
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a rabbit »

jaz sem sprobala že oboje. ne vem kaj se najbolj obnese. z enmu, s katerim sem spala šele po 3 mescih (zame je blo prvič) se je obnesl sva bla skupaj več kot 2 leti, z enmu sva takoj spala sva bla skupaj dobro leto. z zdajšnim sem pa spala po 1 mescu in sva še skupaj. tko da jaz res ne morem rečt kaj se bolj obnese. pomoje je bolj to kako se dva ujameta na splošno. itak pa ni prvič z novim partnerjem nikoli zelo dobro ker je prisotna sramežljivost (posebi z moje strani). tko da ne moreš odločit po enem seksu ali sta za skupaj ali ne.

najbolj me pa razpiz***o tipi, ki ženski samo vzamejo nedolžnost potem jo pa pustijo. saj bi se moral zavedat, da ni izkušena in da bo sčasoma postalo boljše. tiste ženske se mi res smilijo in sem že tolažila kolegice, ki se jim je to zgodilo. se šparajo za tipa za katerega mislijo, da ga ljubijo in on njih potem se pa to zgodi. sj pač dva nista za skupaj to ne rečem, sam tipi bi se pa moral malo zavedat kaj ženski pomeni nedolžnost. men ne to na srečo ni zgodil.

enkrat me je pa tudi razjezila izjava sošolke ko je rekla da je res sramota, če te tip pusti zato ker mu ne daš ko se on spomne. in to ženska prbije kolegici, ki se joka zaradi njega in namesto da bi jo tolažila ven strela take glupe izjave.
severa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a severa »

No pri meni osebno je tako, prepričana sem , da vsaka uspešna veza nastane iz prijateljstva. Pr meni je bilo tako,da kadar sva se kje srečala sva se spogledovala, nato sva se spoznala, se zaštekala in ob prvi priložnosti s dala dol. Bilo je noro, vedela sem da je tapravi in še danes sva skupaj.

Ne vem no, ampak kaj v primeru da se ne zaštekata v postelji oz ima miniaturnega, a ni potem bolj boleče ga iz tega razloga pustit ?

Sem mnenja, da predenj stopiš v neko razmerje, se morava ujemat v prav vsem. In kot je štrukeljček napisala, ne da se mi ne zgubljat časa, niti se trudit v drugo ali bo boljše. Če se prvič ne izkaže, ni šans da mu dam še eno priložnost, sej ja takoj vidiš ti paše ali ne. Ko se razrajcata, dasta tako vse od sebe, sramežljivost mine v trenutku in če tip obvlada pač obvlada.

Zdaj da se odločim nekoga spoznavat, zakaj bi morala bit uradni par in ne prijatelja najprej ? Pa potem vidiš kaj se razvije iz prijateljstva...
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

odvisno od starosti in izkušenosti v bistvu. če sta oba še začetnika, je pomoje to neumno. itak se potem skupaj učita in je vsakič boljše :)

ok no, odvisno od tega kaj te zmoti pri seksu. lahko so različne preference. lol, se spomnim ene epizode seksa v mestu, ko se je charlotte tip med seksom drl v uho "you fucking whore, you fucking cunt". :D to je recimo stvar ki ni povezana z znanjem in izkušnjami. če ti to ne sede, človeka verjetno takoj odjebeš, ker pač ne sedeta skupaj.
BabySun
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a BabySun »

jaz pa mislim da moreš fanta definitivno najprej spoznat.. ugotovit če je tvoja sorodna duša.. če se ujameta.. če so tiste prave iskrice.. šele potem pa kaj več.. vsak pa ima seveda svoja načela :D
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 12:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
tally weijl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a tally weijl »

govorim iz izkušenj katere me še zdaj niso izučile. zame ni bilo prvič prav tako pa tudi ne za njega. spoznala sma se odločila da grema na pijačo in na tisti prvi pijači se je zgodilo. še zdaj ne vem kako sem to sploh lahko naredila, kr vedno sem čakala pa čakala , včasih tudi že kr precej dolgo. ampak na tem fantu je bilo nekaj posebnega nekaj ko me je privlačlo in pač zgodilo se je. najina srečanja so vedno potekala isto in to se je nadaljevalo skoraj eno leto. pri meni je prišlo do zaljubljenosti ki še zdaj muči mojga srčeka pri njemu pa je šlo le za seks, vendar saj po eni strani sem si sama kriva, fant si je očitno ustvaril mnenje že prvi večer. tega nisem mogla več popravit in ko mu je bila sila je pač poklico. tu se je žal razvila enostranska ljubezen , ki mislim da najbol boli :(
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

Hm..moje prepričanje je, da fanta najprej spoznaš in ugotoviš ali pašeta skupaj..potem pa pričneš razmišljati o tem ali bi bila par in počasi odkrivati spolnost.

Čeprov pa se je ta mislenost pri meni kdaj tudi obrnila. Z zdajšnim fantom sva na neki pijani žurki (niti se nisva poznala) pristala na koncu v postelji. Jaz sm naslednji dan pač pomislna na to, da je to ubistvu biu sam sex in konc. V resnici pa se je iz tega razvila taka luštna ljubezen, ki traja že neki cajta.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
dorothea
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dorothea »

Mislim, ko se vse to za nekoga prvič dogaja, da je bolje da je prvo veza nato seks, da fanta spoznaš in da se prvič predaš res tistmu k si zasluž. Potem pa je vseeno, važno da uživaš.
Odgovori