No pr men je pa glih kontra,moji dečkoti so mogl name kr mau počakat preden sem jih spustila k moji mali.
Sem taka oseba da moram osebo najprej malo spoznat, in ko jo poznam malo bolj kot na začetku gremo lahko naprej.
Včasih sem se zelo hitro zaljubila in če bi spala z vsakim , ki mi je povzročil metuljčke v trebuhu hm.. mislm da bi mela že postonjsko jamo ucpodi.
No hvalabogu da nisem več taka.
Sem v resni zvezi že skoraj 3 leta in da ne boš mislu da je moj dragi dobiu zeleno luč takoj ko sva skupi pršla se motiš....čakal je več kot tri mesece preden sem mu predstavila tamalo.
In ko sva se enkrat o tem pogovarjala mi je povedu da me je zaradi tega tok bolj spoštoval,ker sem bila zanj uganka in zato veliko bolj zanimiva od ostalih njegovih bivših.
Pa da ne boš mislil da seks ni vredu...po skoraj treh letih je še vedno zelo dober in se mi zdi da vedno boljši....imava zelo pestro seksualno življenje , vsake toliko si privoščiva kaj razburljivega....npr. par tednov nazaj sva šla v kino in sem si oblekla neke karo žabe,te žabe so ga tko zrajcale da me je po filmu odpelu v en gozd tm zdravn ....morm rečt da je blo fullll blatno (jest pa še v štiklih) no in sva mela eno ful dobro avanturco,res da je biu avto čist usran od zuni in znotri,,,ampak ga je blo luštn pol pucat.
Hočem povedat to da ni nujno da morš na začetku vse sprobat...jest tko pravm dobra roba je tista za katero se boš moral mau potrudit!
Ne me narobe razumet,hvala bogu da ljudje seksajo in se tako tudi spoznavajo ampak jest pač na to drgač gledam.
Meni naprimer so bili vedno všeč nedostopni tipčki,tisti ki so se mi metali pod kolena sploh nisem opazla, bolj mi je biu zanimiu nekdo za katerga sem se mogla malo bolj potrudit,res pa je da sm tazga ki sem ga hitr dubla tud hitr pustla,enostavno ni bilo več razburljivo,,,Mojga dragija sem lovila par mescev,zato ga mam najbrž tok zlo rada, pa še z tem mi je pokazau da ga ne more vsaka ki skače okol njega dobit. (sej pol se je pa tud on mau zame trudu)