najboljši je stari jugo rock ... sej mogoče bi lahko kaki fani slovenskega rocka kdaj pa kdaj vzeli v roke kako zgoščenko jugo rocka, da vidijo kaj je to muzika ... ja, spet hvalim mojo Bosno, iz katere baje izviram

(mislm, da sm to že tokrat slišala, da mi bojo zihr podarili passport) ...
joj, kake klatite ... če pride delavec na začasno delo v Slovenijo kopat jarke, ker je to večini Slovencev pod nivojem (ker Slovenci pa že ne bodo rinl v drek z roko, nej to raj Bosanc oprau, ker on itak ni človek

), ne vem čemu naj se on nauči slovensko ... ker gara dan in noč, da lahko njegova družina iz Pi*dićev preživi ... sej on ni državljan RS, on je samo na začasnem delu ... in njemu res ni potrebno govort slovensko ...
gremo še Moldavce, ki pobirajo jagode, ker tudi to Slovenci NE delajo, ker je preveč nizkotno delo za njih, vprašat, če znajo kej slovensko ... pa vse tiste Slovake ... uuuu skor sm pozabila na Ukrajinke, ki se prostituirajo, pomota erotično plešejo za denar ... nič, noben ne zna slovensko? hm, čudno, ne? Zakaj potem predstavniki tujih firm v Sloveniji ne govorijo slovensko? ker so oni kaj več kot Bosanci?
Je pa res, da nekdo, ki živi že celo življenje v Sloveniji, pa ne zna slovensko - to se jst tut strinjam, da bi moral VSAK državljan RS govoriti slovensko ... in ne sam neki flancat, ampak uporabljat dvojino, pravilno vikati in seveda najpomembnejše -> Peljala sva se s Puntom in ne Puntotom! Kupil sem fiat Brava in ne Bravota! - tuki pa pogrne več kot pol Slovenije .. tudi vsi tisti z rodovnikom .. tko, da predno kritizirate priseljence, začnite pri sebi ... ker vsak, ki ne zna osnov slovenskega knjižnega jezika, nima pravice pljuvati čez nekoga, ki ne govori tekoče slovensko ... ker raje vidim Bosančka/Turka/Albanca, ki se trudi govort slovensko kot pa eno napihnjeno smrkljo, ki sploh ne zna govort ... da o izobraženem kadru slovenske televizije in politike sploh ne izgubljam besed ...
Gospa kaj ste rekla

?