Južnjaki

Vse o politiki od svetovne do domače
Zaklenjeno

Kakšni se vam zdijo 'južnjaki'?

So čist v redu ljudje
48
42%
Na živce mi grejo
49
43%
Nimam mnenja
18
16%

Skupaj glasov: 115

*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

a borat zastrahujoče zgleda? prej bi rekla, da obupno, kar pa verjamem da je bejbikin daleč od tega :wink:

Kako lahko npr. toliko mladih Slovencev posluša ta južnjaški cigumigu, se vprašam? Ko da bi npr. južnjaki poslušali Heleno Blagne?

ker je enostavno huda muzika...sej helenca tud ne dela slabe muske, je pa vseeno bolj za v opero...
in nevem kaj je tle čudnega, da se je treba spraševat kakšno musko kdo posluša..jst se tud čudim, kako nekdo lahko posluša punk...pa zato še ne bom s tem utrujala in presojala človeka... :roll: vsak ušes, drugače sliši :wink:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ja itk, ful je huda muska tist zavijanje pa cviljenje :)
no kokr komu paše.. sam k bi usaj ostal sam pr musk ne pa da pol še govorijo bosansk in to slovenci.. :roll:
sej razumem da je vpliv na slovence, ampak jaooo... kok se jim eni podrejajo!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

nia, men pa pač en paše poslušat raznih rock/punk/metal zvrsti glasbe ker je samo dretje...in kaj, obsoji me zato, da nism dobr človek :roll: dej mal razmisli prede pišeš bedarije!
sicer pa...a ni tko, da si še sama po celmu forumu iskala komade od cece in kajjstvem od koga še???a ni kao cviljenje??pa tud če si rabla samo za nastop...jst ne grem nastopat na nekaj kar mi ni všeč oziroma kar mi je cviljenje in zavijanje :roll:
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

bože, sam eni pa so res ... Ceca in Mile Kitić nista (edit) edina srbska izvajalca ... in večina njih ne zavija ... ne meč vse v turbo folk, ko pa o muziki nimaš pojma ...
ampak žal jaz nisem tukaj zato, da koga učim o glasbi ... pač eni ne vidijo dle kot metra pred sabo ... žal :?
Zadnjič spremenil bejbika, dne 27. Nov. 2006 18:17, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

pa dj sej ni sam muska... pa ne govorim o ceci ampak glupi južnjaški muski. the same shit as atomic harmonic..
pa sej muska sploh ni glavno kar me mot.. pa zarad mene nej kdorkol opsluša kar hoče, sam nj se usaj normalno obnaša ne pa da nabija musko kot da vse zanima kaj pa on posluša! pa da ma na novo vgrajene sube!
sploh se ne gre za to... ampak pač vam neznam dopovedat da mene ne motjo vsi k se pišejo na -ić alpa k jim je fajn jet v bosno na obisk k stricu, teti in vsem ki jih majo dol!
motjo me tisti ki v bosni še nikol niso bli pa govorijo bosansko, alpa srbsko, alpa karkol druzga sam slovensk ne, tut če znajo slovensk (pa tud če so se rodil v bosni), oz.nj bi usaj teoretično znal po tolkih letih kot že žvijo v sloveniji!
usaj osnovne besede no! al pa so res tok zabit narod da si nemorjo zapomnt majhnih podrobnosti ki ločjo njihov jezik od našga (npr: molim, može...itd) ampak to so zdej že uni starejši ljudje, ponavadi samski moški sredi 40ih ki delajo pri gradbenih podjetjih!
drugo je pa mularija ki sm jo prej opisavala..
če se ne najdete tle not v opisu pol nimam nč prot vam oz. prot vašmu obnašanju.. :roll: d000h
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

Važn, da je bilo v Jugi vse ok. Zdej se je pa itakvsem iz rdeče krvi spremenila v flurestenčno rumeno, in so manj vredni od nas (pa naj bo to muzka, kultura, jezik,..).
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Men je pa všačsih tko fino poslušat jugo musko...ker kkšen zavijanje res sede kdaj :lach: ...ni mi lepšega kot ko sem nekakšne čudne vole poslušat Ceco..super mi je :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Frederic
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: France - Slovénie

Neprebrana objava Napisal/-a Frederic »

Men je pa všačsih tko fino poslušat jugo musko...ker kkšen zavijanje res sede kdaj...

Ja... Ko se ti zahoce poslusanja macka v zaklju. :D
Kdor ne skace, ni cigan - Zagovorniki Romov so pred postojnskim nastanitvenim centrom z vzklikanjem in skakanjem kazali podporo Romom
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

~NIA~ napisal/-a:pa dj sej ni sam muska... pa ne govorim o ceci ampak glupi južnjaški muski. the same shit as atomic harmonic..

a se ti ne zdi, da je definicija glupe južnjaške muske precej odvisna od posameznikovega okusa?
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

~NIA~ napisal/-a:pa dj sej ni sam muska... pa ne govorim o ceci ampak glupi južnjaški muski. the same shit as atomic harmonic..
pa sej muska sploh ni glavno kar me mot.. pa zarad mene nej kdorkol opsluša kar hoče, sam nj se usaj normalno obnaša ne pa da nabija musko kot da vse zanima kaj pa on posluša! pa da ma na novo vgrajene sube!
sploh se ne gre za to... ampak pač vam neznam dopovedat da mene ne motjo vsi k se pišejo na -ić alpa k jim je fajn jet v bosno na obisk k stricu, teti in vsem ki jih majo dol!
motjo me tisti ki v bosni še nikol niso bli pa govorijo bosansko, alpa srbsko, alpa karkol druzga sam slovensk ne, tut če znajo slovensk (pa tud če so se rodil v bosni), oz.nj bi usaj teoretično znal po tolkih letih kot že žvijo v sloveniji!
usaj osnovne besede no! al pa so res tok zabit narod da si nemorjo zapomnt majhnih podrobnosti ki ločjo njihov jezik od našga (npr: molim, može...itd) ampak to so zdej že uni starejši ljudje, ponavadi samski moški sredi 40ih ki delajo pri gradbenih podjetjih!
drugo je pa mularija ki sm jo prej opisavala..
če se ne najdete tle not v opisu pol nimam nč prot vam oz. prot vašmu obnašanju.. :roll: d000h

Kaj si ti omejen človek. Upam, da se boš enkrat zaljublja v enega ki se piše na -ić in boš to zbedla šele ko boš čiz nora nanjga. Me prav zanima, kaj boš naredila.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Frederic
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: France - Slovénie

Neprebrana objava Napisal/-a Frederic »

jemina napisal/-a:Kaj si ti omejen človek. Upam, da se boš enkrat zaljublja v enega ki se piše na -ić in boš to zbedla šele ko boš čiz nora nanjga. Me prav zanima, kaj boš naredila.

Jemina: "Vsak ima pravico do svojega mnenja". Si ze pozabila? :D
Kdor ne skace, ni cigan - Zagovorniki Romov so pred postojnskim nastanitvenim centrom z vzklikanjem in skakanjem kazali podporo Romom
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

nia ma pa itak same bisere kle gor...
a teb ni jasn, da folk k prhaja na začasno delo sm,se prav pogodbeno,nima za kej znt slovesko, sej ne žvijo kle niti bojo kdaj živel!!!!tko, da te BOLI te KITA kako govorijo med sabo,ja???
pa preden boš pluvala po južnjaški muzki, da je cviljenje,bi se lah vsaj mal pozanimala,kakšna ta muzka sploh je-kolk bendov pa sploh poznaš...in ne vem,če si vedla,kot povsod se muzka deli na različne zvrsti,tko da vse v en koš metat je lahko sam delo idiota kot si ti :wall:
pa o okusih se ne razpravlja!
in frederic,ki je mel spet neko bedo izjavo,teb svetujem, da si mal pebereš pravila,kaka mnenja se lahko tuki gor podajajo
takak kot jih maš ti(sovražna) sm prepričana, da ne :roll:
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a honeydew »

Če štejemo za južno muziko tud Rambo Amadeusa, pa Eyesburn, pa TBF pa hladno pivo pol sem jaz all for that. Ah pa sej sem tud Ceco pa Dragano Mirkovič poslušala v mlajših letih, pa zdele je oči prinesel Kitiča domov iz Bosne (kolektivni izlet). Ah zakaj pa ne bi mal nostalgije fural.

Lubenica ponovno se strinjam s tabo, Nia more pa še mal zrast, velik korenja jej, da boš vidla več kot meter pred sabo.

Sarma nešto kao sarma, jelo fino, sarma.....
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

honeydew napisal/-a:Ah zakaj pa ne bi mal nostalgije fural.

Sori za OT, ampak slučajno ravno poslušam tole: http://www.titoslavija.net na dnu strani so mp3ji... evo vam nostalgijo :D
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

najboljši je stari jugo rock ... sej mogoče bi lahko kaki fani slovenskega rocka kdaj pa kdaj vzeli v roke kako zgoščenko jugo rocka, da vidijo kaj je to muzika ... ja, spet hvalim mojo Bosno, iz katere baje izviram :lach: (mislm, da sm to že tokrat slišala, da mi bojo zihr podarili passport) ...

joj, kake klatite ... če pride delavec na začasno delo v Slovenijo kopat jarke, ker je to večini Slovencev pod nivojem (ker Slovenci pa že ne bodo rinl v drek z roko, nej to raj Bosanc oprau, ker on itak ni človek :roll:), ne vem čemu naj se on nauči slovensko ... ker gara dan in noč, da lahko njegova družina iz Pi*dićev preživi ... sej on ni državljan RS, on je samo na začasnem delu ... in njemu res ni potrebno govort slovensko ...
gremo še Moldavce, ki pobirajo jagode, ker tudi to Slovenci NE delajo, ker je preveč nizkotno delo za njih, vprašat, če znajo kej slovensko ... pa vse tiste Slovake ... uuuu skor sm pozabila na Ukrajinke, ki se prostituirajo, pomota erotično plešejo za denar ... nič, noben ne zna slovensko? hm, čudno, ne? Zakaj potem predstavniki tujih firm v Sloveniji ne govorijo slovensko? ker so oni kaj več kot Bosanci?

Je pa res, da nekdo, ki živi že celo življenje v Sloveniji, pa ne zna slovensko - to se jst tut strinjam, da bi moral VSAK državljan RS govoriti slovensko ... in ne sam neki flancat, ampak uporabljat dvojino, pravilno vikati in seveda najpomembnejše -> Peljala sva se s Puntom in ne Puntotom! Kupil sem fiat Brava in ne Bravota! - tuki pa pogrne več kot pol Slovenije .. tudi vsi tisti z rodovnikom .. tko, da predno kritizirate priseljence, začnite pri sebi ... ker vsak, ki ne zna osnov slovenskega knjižnega jezika, nima pravice pljuvati čez nekoga, ki ne govori tekoče slovensko ... ker raje vidim Bosančka/Turka/Albanca, ki se trudi govort slovensko kot pa eno napihnjeno smrkljo, ki sploh ne zna govort ... da o izobraženem kadru slovenske televizije in politike sploh ne izgubljam besed ... :roll:
Gospa kaj ste rekla :lach: ?
Zaklenjeno