Seks prijatelj/ica [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
romy23
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a romy23 »

Jaz sem probala imeti tako zvezo z enim od svojih prijateljev. Sam morda nisem človek zato. Prehitro začnem mešati čustva. In sva zadevo zelo hitro zaključila. Oz je bilo tako, da sem jst hotela več on je pa vztrajal na f*** prijateljstvu in se pač ni obneslo...ostalo je samo bežno poznanstvo.

Mislim, da je možno in da se pri nekaterih celo obnese. Vsaj kolikor so meni poznane te stvari.
Mislim pa da imamo več težav s tem ženske, ki težko počnemo take stvari brez čustev. Se morda motim??

Romy
Take the dramatic step and change the way you dance.
šejla
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a šejla »

Js pr enem k sva bla full dolg "frenda",nisem mešala čustv, sam pol jih je pa on in zato to že neki časa ne traja. Sm pa mela situacijo z enim,k sva se oba nekak navezala en na druzga, se zalubla in še zej zrad tega trpiva, k ne morva bit skupi. Tko da nkol več :!:
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a jowko »

Iz osebnih izkušenj povem da se to v večini primerov ne obnese! Prej k slej se nekdo naveže, konc koncev vsi imamo čustva zar ne?
Če gre pa izključno za f*k kolega (pokličeš ko si horny) in je to to potem še nekako funkcionira...
Če se grem že take igrce mam potem najraj one night stand!
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a T@r@ »

jowko se strinjam s tabo! Moja frendica ma takega sex frenda že pol leta. Ona totalno zalublena vanj, on ima resno punco že 3 leta... Prava zmeda. Pokliče jo, ko je horny... No, saj drugače se tudi spomni nanjo, da je potem še bolj zmedena. Jaz sem ji kar povedala, da mi naj potem ne joka, ko se bo to končalo, ker je ne bom tolažila(čeprav je logično da jo bom :wink: )Svarim jo, naj odneha, preden bo čist prepozno, ampak noče... :evil:
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
doors girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a doors girl »

ja ljubezen ne pozna meja na žalost .... jst se tut probam od nekoga ločiti že 2 leti pa kr ne gre :( no ja, sej zdej mi bo mogoče ratal, sm se kr že spravla k sebi - hope for the best :)
miška17
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a miška17 »

Hja, jst imam sex prijatelja.
Vse odlično funkcionira, dokler gre samo za sex....ampak, ženske smo pač občutljiva bitja, ki se VEDNO po nekem času navežemo, še posebej pa če se z nekom redno dol dajemo...Pri moških je zgodba podobna z to razliko, da znajo dosti boljše nadzorovati svoja čustva in se delati, da jim gre sam za sex in čisto nič več. LAŽ!!Tudi oni čutijo, in ponavadi ko začnejo ljubiti, se enostavno umaknejo. Moj se ne umakne, imam ga že več let, z njim mi je božansko.Ampak vem, da morem končati, kar je pa za žensko nekoliko težje, ker me on vedno prememi, pa tudi če samo z nežnim pogledom. :lol:
Uporabniški avatar
lili01
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lili01 »

Sex frend je super zadevica.ČE VRJAMEŠ!Jaz sem imela f... frenda 5 mesecev.In preden sem se dobro zavedla,sem bila do ušes zaljubljena vanj.Zdaj sem prekinila vso zadevo,ampak nobenemu moškemu ne dam priložnosti,da bi mi prišel blizu.Vsakega primerjam z njim.In vsak pogori na celi črti.
Dvomim,da se bom še kdaj zapletla na tak način.Enostavno sem preveč čustvena oseba,da bi lahko imela nekoga samo za sex.Odvisno od človeka.
Nesigurna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenska

Neprebrana objava Napisal/-a Nesigurna »

ko sem boleče nehala s fantom...namreč me je pustu..sem zlo trpela. nakar sej zgodl d sva zabluzila. po večkrat. on me je meu samo še za sex, js sm vedno upala d bi s tem pršlo še kej...d bova spet skupi, d ob tem kej čut. pa ni. blo mu je le za f**...ob tem se je pa dobivu še z drugimi na pjačkah pa jim pisu....
to preveč boli če do nekoga še full čutš tko k sm js do tega fanta.
pa tud mislm...d če bi z enmu tak razmerje začela....da bi vedno več hotla. da bis e navezala. zato se mal odmikam od tega.
Don't dream your life, but live your dreams.
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a brunett »

Men takšen odnos ful odgovarja, vendar me mora tip tudi intelektualno privačit. Super mi je če se lahko z njim družim, grem na kavo itd...

Sam za kaj takšenga moraš res biti 100% da z to osebo iz takšnih ali drugačnih razlogov ne moreš/nočeš hodit.

Največja napaka(predvsem ženska) je to, da se spustijo v tak odnos z upanjem, da se bo frajer zaljubil in da bosta potem hodla. Če si tip želi od ženske kaj več kot sex potem odnosa ne bo začel na tak način! Zapomite si to!

Drugač pa, da take zadeve funkcionirajo je treba jasno ločevat ljubezen in sex! Nekateri to enačijo in potem pride do raznoraznih problemov...
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

če hočeš met f**frenda/ico pol se mora izrecno vedt da gre sam za sex, ker se lahk zgodi tud s strani fanta da začne upat na kej več, sploh če že prej kej čut, na žalost se pa to ponavad ne konča dobr (to vela tud za punce).
jz osebno sm mela tako zvezo 1x pa se je hitr in ne najbol končala.
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

sama sem ga imela pred časom, preden sem se zresnila... dve leti in pol sem ga naravnost oboževala, zame je bil vse, car, bog... noro zaljubljena sem bila vanj, čeprav me je grozno bolelo, ker je vedno odšel. še zdaj me boli če se spomnem.
z njim sem doživela vse, bil je prvi, samo njemu sem se čisto prepustila, skupaj sva zelo uživala. težko ga je bilo po koncih tedna tihotapit v hišo, še težje iz nje. ampak bilo je vredno in bi vse skupaj še 1x ponovila, z veseljem... ampak ne smem, imam fanta, ki ga imam zelo rada in spoštujem, sex pa ni isti oz. nisem ga navajena.
ko ga srečam zunaj, se na obraz obema prikrade nasmeh, se lepo pozdravima.. obstajal je samo en problem, to da se ni mogel zresniti, enostavno ni bil tak tip moškega in ne verjamem da bo sploh kdaj.

imela pa sem to srečo, da je bil vedno vsaj iskren, da sma se lahko lepo pogovorila o vsem.
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dreams

ja

Neprebrana objava Napisal/-a IJO »

taka razmerja o fajn dokler se resno ne zaljubis...
nimas nobene obveznosti..samo uzitke
nimas blemow... z ljubusumnostjoi
mas lahko vec takih sex frendov naenkrat..
sam prej al slej se zaljubis in to poglavje se konča..ga je pa lepo imet..se strinjam:)
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrednagreha »

Pa zakaj pa neeee.
Js ga imam
In najboljse je, ce je totalno jasno, da se s tem tipom ne vidis v lifu, na neki skupni poti, pol je lazje, ker ne sanjaris...
je pa good, ce si trden in neobcutljiv karakter, drgac pa se zenske ponavad prve zaljubimo, tipi nekako lazje shajajo v svobodnem razmerju...
Živim življenje.....
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Nism še mela taga razmerja, sicer sem še mlada. Ampak ga mislem da kr nč ne bom rabla. Sm bolj za resne zveze. :)
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Viktor
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a Viktor »

ma sm odprt za oboje..torej ne zdi s emi nič narobe če bi imel sex prijateljico
Odgovori