Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Okrog 2000 sit ena škatlica
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

Mimi_M napisal/-a:Okrog 2000 sit ena škatlica

1.989,37 sit :D

Majc :) Kaj si pa prej jemala? Malo me je strah - ze 2 leti mam logest...pa ne vem kako bo :)
I love SISLEY& RW
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: CeLjE

Neprebrana objava Napisal/-a steLLcy »

sAdie napisal/-a:
Mimi_M napisal/-a:Okrog 2000 sit ena škatlica

1.989,37 sit :D

Majc :) Kaj si pa prej jemala? Malo me je strah - ze 2 leti mam logest...pa ne vem kako bo :)

In kaj točno ti ni odgovarjalo pri Logest?
Waiting in the queue oh whoopee doo
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

steLLcy napisal/-a:In kaj točno ti ni odgovarjalo pri Logest?

Zdi se mi da sem polna ...zraka al vode al cesa :lach: ok, ni vec smesno, ko se zacnes neudobno v svoji kozi pocutit...Yarina pa naj bi vplivala na to, da v telesu ne zadrzuje tekocine...:) 1:0 za Yarino :D in se nekaj...vsebuje manj hormonov oz. neke drugacne sestavine ma not, kot logest. Samo ne vem kaj, ker sem lena, da bi si tisti blok navodil prebrala - mislim, navodila so taka, kot za uporabo racunalnika :lach:
I love SISLEY& RW
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: CeLjE

Neprebrana objava Napisal/-a steLLcy »

lol ... :rofl:

No, js sm itak čist napsihirana od teh je*enih tabletk in jih najraje sploh nebi jemala. :( Sicer name (zaenkrat) še niso tako vplivale ampak imam pa zdej še en razlog, da se dve uri in pol opazujem v špeglu. (not funny) :)
Waiting in the queue oh whoopee doo
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

:D

sej, ce ti odgovarjajo pol super :) Grem se malo poskusnega zajca ... vec ko umret tak ne morm :lach: (sala mala) In ja, se strinjam glede jemanja...jaz jih tui nebi...ampak ki boma pa mele dnar za splav? jebemo Drobniča :evil:
I love SISLEY& RW
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Ja sam je tipo res čist pr******! sej ni na našmu mestu, pa si niti predstavlat ne more kko bi blo. Pa če se že on vala u dnarju, pol to ne pomen, d se zdej še vse Slovenke. Degen! :? :? :evil: :twisted:
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

sAdie napisal/-a:
steLLcy napisal/-a:In kaj točno ti ni odgovarjalo pri Logest?

Zdi se mi da sem polna ...zraka al vode al cesa :lach: ok, ni vec smesno, ko se zacnes neudobno v svoji kozi pocutit...Yarina pa naj bi vplivala na to, da v telesu ne zadrzuje tekocine...:) 1:0 za Yarino :D in se nekaj...vsebuje manj hormonov oz. neke drugacne sestavine ma not, kot logest. Samo ne vem kaj, ker sem lena, da bi si tisti blok navodil prebrala - mislim, navodila so taka, kot za uporabo racunalnika :lach:

naj bi vplivala..ampak ne...od začetka je bilo ok..pa nikoli nisem imela tega problema, da bi bila polna vode ali pač česa že..potem pa sem se res počutila napihnjeno...jaz jo odsvetujem...ker se mi zdi, da je preveč kemije v njej...meni je po letu pa pol skoraj uničila živce....pa tud počutje je bilo grozno..menstruacije pa dolge in močne...sem se po femodenu veliko bolje počutila..sedaj sem že tri mesece "čista"...pa se super počutim..tabletk pa res nikoli več...ker komaj sedaj ko jih ne jemljem vidim kakšna je v resnici razlika...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

jst jih ne jem zdej 3. mesec, kot ti, astra, pa ne občutim neke razlike sploh...
Sem se očitno že prej dost dobro počutila, hehe.
resno, ni neki, da bi rekla, ja, absolutno sem boljše brez tabletk.. :?
tako, da mi je kar malo žal za tisto sproščenostjo pri seksu, ker tole s kondomi je men tako mimo, tipu pa tud in že tuhtam, če bi začela nazaj jemat, sam me malo skrbi nekoliko višji pritisk, ki ga imam..no, sej ni panike, sam kaj vem, najboljš bi blo, da malo obiščem spet ginekologinjo.
Drgač pa razmišljava in debatirava tud o skrajni varianti kontracepcije, ki bi bla za naju možna: vazektomija pr njemu. :wink:
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Anchi »

Jz sm jemala dolgo časa Logest in nisem imela nobenih težav, vsaj ne da bi jz opazila...potem sem imela malo težav s kožo in mi je ginekologinja za probo predpisala Yarino, ker naj bi ta čistila kožo...
...opazila nobene razlike med obema vrstama tabletk, vsaj ne teh, o katerih vi pišete (zadrževanje vode...). So me pa ves čas bolela prsa, pa tudi izcedek sem imela iz njih...zaradi tabletk.
Tako da sem zdaj spet na Logestu, ker mi očitno še najbolj ustrezajo.
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

kaj je sploh glavna razlika med Yarino in logestom?
sej slišala sem veliko na temo tabletk, samo ne kaj posebnega o razlikah med njimi.
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Mimi_M napisal/-a:jst jih ne jem zdej 3. mesec, kot ti, astra, pa ne občutim neke razlike sploh...
Sem se očitno že prej dost dobro počutila, hehe.
resno, ni neki, da bi rekla, ja, absolutno sem boljše brez tabletk.. :?
tako, da mi je kar malo žal za tisto sproščenostjo pri seksu, ker tole s kondomi je men tako mimo, tipu pa tud in že tuhtam, če bi začela nazaj jemat, sam me malo skrbi nekoliko višji pritisk, ki ga imam..no, sej ni panike, sam kaj vem, najboljš bi blo, da malo obiščem spet ginekologinjo.
Drgač pa razmišljava in debatirava tud o skrajni varianti kontracepcije, ki bi bla za naju možna: vazektomija pr njemu. :wink:

saj če si res ne želita otrok..je to morda varianta...ampak, da vama ne bo kasneje žal...
midva trenutno ne uporabljava nobene zaščite...pač paziva... :) sva že pred tabletkami pol leta bila čisto brez...jaz sem tabletke začela jemat zaradi močnih in bolečih menstruacij...pa tudi po njih stanje ni bilo bistveno boljše...
je pa res, da tabletke na vsakega vplivajo drugače...jaz sem probala trojne in imela pri vsakih vrsto težav...tako, da sem sedaj razmišljala ali spet menjam ali pa neham...in sem prediskutirala z ginekologinjo...sicer ne svojo...pa je rekla, da če je tako hudo bolje, da vse opustim...predvsem se je pri meni šlo za živce, ker imam tudi drugače težave z njimi...tablete pa so le še vse skupaj stopnjevale...sem sedaj veliko bolj mirna...pa zanimivo..imam tudi manj boleče menstruacije kot sem jih imela z yarino...pri femodenu in diane so bile malenkost bolj omiljene...
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

amital napisal/-a:kaj je sploh glavna razlika med Yarino in logestom?
sej slišala sem veliko na temo tabletk, samo ne kaj posebnega o razlikah med njimi.

razlika je v sestavi...v hormonih...mislim, da so po vsebnosti v % hormonov kar na istem..le da yarina vsebuje druge hormone...ne vem pa zdaj za oboje katere točno...sem pozabila..je pa mi ginekolog razlagal...recimo, da so yarina bolj sodobne...manj stranskih učinkov(čeprav pri meni ni bilo tako)...je pa res, da je to relativno, saj vsako telo sprejme drugače...tako, da so lahko nekateri ene super druagi pa spet ne...čisto odvisno..
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

astra_mb napisal/-a:
amital napisal/-a:kaj je sploh glavna razlika med Yarino in logestom?

razlika je v sestavi...v hormonih...mislim, da so po vsebnosti v % hormonov kar na istem..le da yarina vsebuje druge hormone...ne vem pa zdaj za oboje katere točno...sem pozabila..je pa mi ginekolog razlagal...recimo, da so yarina bolj sodobne...manj stranskih učinkov(čeprav pri meni ni bilo tako)...je pa res, da je to relativno, saj vsako telo sprejme drugače...tako, da so lahko nekateri ene super druagi pa spet ne...čisto odvisno..

Joj jest morm tut logest zamenat, sm šla lih dons po eno škatlco, do takrat k pridem na vrsto, pol bom pa menala na yarino. Ker jest mam tak občutek, da sem zarad tabletk še velik bol živčna k ponavad, pa tut zredila sm se ene 5 kg po teh tabletah, čeprov dons mi je ginekologinja rekla, da so logest najbl šibke od vseh tabletk, da ne ve, ko da sm lohka živčna, pa da so yarina bl močne. Tko da res ne vem, če nej sploh grem zdej na te, pa še samoplačniške so. :?
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

kokr jz vem so yarina trenutno najbol šibke. jz jemlem zdj že 7 škatlco pa sm čist zadovolna, nobenih hormonskih problemov, ubistvu nism opazla nobene spremembe na telesu odkar jemlem tabletke razn tega da mam menstruacijo bol šibko, brez bolečin predvsem pa redno, tko da z moje strani je yarina supr.
Zaklenjeno