Jochie napisal/-a: Če so vrtnice, bodo cvetele.
hmmm ... plastične tud?

nebo napisal/-a:Ojla!
no...moj primer...
S fantom sva "skupaj" že dve leti in tri mesece. v tem času sva šla dostikrat narazen. največ za dva meseca. je moj prvi resni fant in jaz njegova punca. imam ga zelo rada, ampak sem zelo ljubosumna...zelo se bojim, da bi me nehal imeti rad. za sabo nimam lepega otroštva. zaradi očeta. mami ga ni zapustila, čeprav bi ga po mojem mnenju morala. živimo skupaj. zaradi vsakdanjih družinskih prepirov, sem zelo nezaupljiva in nesamozavestna. fanta imam zelooo rada. zaradi svojih strahov mu nenehno ponavljam, da me on itak ne mara...
da mu sploh ni kul z mano. bolj ko mi govori da me ima rad, slabše je. ne morem si pomagat. ko se razjezim, rečem veliko stvari, ki jih drugače niti slučajno ne bi.
ne zdi se mi fer do njega da še naprej vztrajava v tej zvezi. vem, da ga dušim, vendar si ne morem pomagati.
mogoče bi res morala iti narazen za vedno, vendar si ne predstavljam življenja brez njega. ko sva bila najdlje narazen, me je nekdo drug osvajal...mi postal všeč, vendar me je nekaj vleklo stran od njega. v njem sem iskala svojega takrat bivšega.
zdaj sva skupaj in se kregava...kadar je pri meni doma vse narobe.
problem je tudi v tem da živiva 20km narazen (v eno smer) in s ezelo malo vidiva![]()
najbolj mi je všeč, da sem z njim lahko res to kar sem, se mi ni treba pretvarjati in igrati. lahko "bleknem" karkoli čudne, se mi bo samo zasmejal.
poskušala sem ga že pustiti, vendar ne morem...preveč me je strah življenja brez njega. preveč ga imam rada da bi ga prepustila drugi. preveč ga imam rada da ga ne bi več vsak dan slišala.
nočem mu več uničevati življenja s svojo prisotnostjo, vendar ne vem rašitve za to...
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
nebo napisal/-a:Tudi sama se včasih vprašam, če iščem očeta v njem...sliši se grozno. Iščem neko potrditev...da me NEKDO pa le ima rad.
Vse bolj se zavedam, da moram še veliko naresti, da bom sama sebi všeč, da bom bolj samozavestna.![]()
verjamem, da mi bo to sčasoma uspelo in upam, da so bo vse urediol, ker je ON res tak fant, ki si ga za zmeraj želim imeti ob sebi