Atomic Harmonik- kaj za hudiča???

Slavni na sto in en način.
Odgovori
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Bageera napisal/-a:Jzt sicer nisem vsega gledala, je pa Špela (to kar sem vidla) še najbolj pametno govorila. Jaz sem gledala samo tisti del, ko je bilo govora o neprimernem pisanju Direkta.... In Špela je dala primer, da je bil naslov enega članka o mrtvi osebi Roki je odplesal na koki (al nekaj takega) in to označila kot skrajno neprimerno in žaljivo do mrtvega in njegove družine... Potem je sledil nek prepir s Požarjem, ki je imel skrajno bedne argumente... :roll: Jzt sem navijala za Špelo. :P Mi je pa fajn to, da tale Špela res zna govorit pred kamero, dejansko kaj povedat in podpret z argumenti, ne pa kot kakšna druga slovenska estradnica, ki ne zna spackat skup enega smiselnega stavka in še to kar pove je polno mašil, vzdihljajev, hihitanja in podobnega. :D

se podpišem. kar se retorike tiče, mi špela zmaga, sploh proti kašni nini osenar, ki se zna itak samo smejat... mogoče če bi malo manj mašil uporabljala tud ona, ampak redkokdo zna kej povedat brez ne in pač. :D
se ji vid da ma pamet - sj ona že ve zakaj je v atomikih. biznis je biznis. :)
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objava Napisal/-a uršy »

Tale Špelca je tut mene zloooooo pozitivno presenetla in mi je zdej še bl všeč, k prej. Res svaka ji čast :wink:
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Jaz sem vceraj prav z namenom gledala Piramido, da se bom malo Speli nasmejala, ampak moram rect, da me je ful pozitivno presenetla in je res dober odgovarjala, argumentirala...
Sem se bolj nasmejala onmu bednemu Ruparju (ceprav je tud on kar nekaj pametnih povedal), ker mi je tak ogaben, ko neki stari priliznjenec.. :stupid:
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

men je bil pa rupar usec, tut špela ni bla slaba, prcakvala sm hujse fore... ampak Požar pa.no comment... nevem kje ma oliko, spostovanje, pa sej tut ce cloveka na maras se mu ne mors smejat v obraz v javnosti, plus tega je meu take neumne argumnte...tak je kt njegov časopis :?
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

No tudi jaz sem včeraj gledala Piramido in morm rečt, da je Špela punca na mestu. :ja:
Misli pozitivno....
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Men je tak vsec Spelina frizura.. ti kodrcki. Ful ji pasejo. Kako za vraga si to naredi in ji potem se tak dolgo drzi ?! :)
Nina_23
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nina_23 »

_Petra_, jaz mislim oz. sem skoraj 100% da ti lasje niso njeni, da ima uštukane. Ker ima res lepe kodrčke, pa dost polne ima, tko da mislim da niso njeni. Mogoče pa tud so, sam mislim da niso. Je pa drugače zelo lepa punca, res svaka ji čast. :)
me2you
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a me2you »

mimi.k
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a mimi.k »

Nina_23 napisal/-a:_Petra_, jaz mislim oz. sem skoraj 100% da ti lasje niso njeni, da ima uštukane. Ker ima res lepe kodrčke, pa dost polne ima, tko da mislim da niso njeni. Mogoče pa tud so, sam mislim da niso. Je pa drugače zelo lepa punca, res svaka ji čast. :)

spela si umetno podaljsuje ali gosti lasje nekje v celju - copy paste (Spela in Tejci si lase podaljsujeta v Hair Centru Darja v Celju. Spela "brez las" oz. podaljskov. :)) iz KLIK
katarincaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a katarincaa »

eno vprašanje?! koliko časa pa ji držijo tile lasje!!! Frizuro ima res vedno Fantastično :flehan:
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

_Petra_ napisal/-a:Men je tak vsec Spelina frizura.. ti kodrcki. Ful ji pasejo. Kako za vraga si to naredi in ji potem se tak dolgo drzi ?! :)

Tamara Team - Domžale :wink:
Misli pozitivno....
me2you
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja sej na spletni strani majo link do tega frizerja..Baje je tudi v Ljubljani salon??
slivica
Kofetarica
Kofetarica

:D Saj se mi je zdelo, da je nekaj takega :)
Meni, kot navadni smrtnici ne bi drzali tak niti 15 min vrjetno :) Sploh moji lasje...
Ja, njena frizura res rox, pa saj je cela cute, ampak malo prevec se je zredila.. Skoda :?
me2you
Sramežljivka
Sramežljivka

Še dve slikici ko je bila v skupini Špelca

Slika
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Jaz samo eno vidim (sliko namrec) :D
Zakaj se mi na tej sliki zdi da je Špelca bolj močna ko Špela? :?: :!: