Prva ljubezen

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

Mene je tud že v OŠ mal razganal, ampak prvič sm se pa zalubla pr ene 15, tko ornk... Smo bli pa na Kolpi, smo taboril z gasilci... js sm bla še mladinka takrt, on je biu pa mentor od enih... visk, temn... verjetn mam od takrt tud tak ideal... :wink: Vse kar se je med nama zgodil je biu en poljub, pa še to pr eni igri, da sm bla zalublena v njega pa verjetn ni nikol zvedu... Ko smo šli domov sm jokala na tri šihte celo pot, njegovo sliko sm mela še lep cajt za svetinjico, v stikih sva pa tud ostala še lep cajt po tem, sva se enkrat pol ko sva bla na faksu že tud skor dobila, pa je pol neki umes pršlo, pa enkrat sva pod faksom clo v istmu kafiču sedela, je bil takoj za mano, pa se nism opogumla da bi ga ogovorila... Zdej že kašn let nisva bla nč v stikih, vem pa da ma baje eno punco zdej... Zato mu pa tud nočm pisat pa nč. Da prve ljubezni nikol ne pozabš... ja bi se kr strinjala... :)
Always look on the bright side of life!
čokoholičarka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: neverland

Neprebrana objava Napisal/-a čokoholičarka »

no da še jst pristavm lonček :razz: prvič sem bla res zaljubljena v tipa v srednji šoli s katerim sva se neki spogledovala pa tko sam ni blo neki več!sam vsakič k sem ga vidla sem bla... :freude: ampak prva prava ljubezen je bla pa to poletje...nikol prej še nisem tko čutila, vsi so vidl d se z mano nekaj dogaja..pred enimi tremi tedni se je vse končalo tko d zdej prebolevam :cry: sam vem d svoje prve prave ljubezni en bom pozabila in pomoje tut k ga bom čez ne vem kolk časa vidla, mi bo začel srček hitrej bit, pa noge trest...ma sej veste kako je to, ane? :razz:
*tamalla*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje

Neprebrana objava Napisal/-a *tamalla* »

jst sem mela pa prej velik simpatij in tistih "fantov" ko so bli vse druga kot to... pa nikol nisem bla tak srečna v love klub temu da sem mela vedno eno simpatijo al pa neki takega.. vse moje kolegice so že ble srečno zasedene in vedno sem si želela tud jst občutit to da bi mela nekoga ob sebi k bi bil sam moj in jst sam njegova..
in potem je prisu on... :)
spoznala sma se 23.junija 06 na vsakoletni prireditvi in takoj ko sem ga vidla mi je postal všeč ... potem smo bli z njegovimi prijatelji skupi in midva sva šla mal za sebe... nikol ne bom pozabla tega sedela sma na klopci k je bla cela v cvetju,streha je bla tak lepo nareta... potem je še dež začel mal in ko je nehal se je prikazala mavrica res vse je blo tak romanticno da bi tam ostala vse življenje .... pogovarjala sma se 3 ure in nisem si mislala da je lahka en tip tak v redu ko je on... celo noč sma preživela skupi... in najbolj sem si zapomnala ko me je prvič poljubu... tko čist počasi in tak lepo... Slika bla sem v sedmih nebesih... in potem sma si še izmenjala številke ... amapk potem sem šla domov in ko sem se ulegla v posteljo sem dobila tvoj sms... bla sem čist vesela ... želeu si me še vidit...
naslednji dan sma se pogovarjala in tak je blo tud vsak dan in potem se čez en teden spet vidla.. takrat sma začutla oba da je to to in pristala skupi...
od takrat si ne predstavljam zivljenja brez njega k mi pomeni na svetu več ko pa kdorkoli drug in hočem te med ob sebi za vedno... :love:
to je tista prva moja ljubezen k je ne bom nikol pozabla upam da bo trajala za vedno... :)
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

je blo velik simpatij, ampak tiste prave prave ljubezni pa še ne! :(
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Moja prva ljubezen... rajši bi temu rekla nedolžna zaljubljenost. Zgodilo se je pa v osnovni šoli, nekje v 6. razredu. Vedela sem, da je on zaljubljen vame, vendar sem jaz tajila, da sem vanj, tako da nikoli nisva prišla skupaj. Se pa še dobro spomnem, kako sva se enkrat srečala z očmi, ko sm stopila iz dvigala. Čist sm zardela in odhitela naprej. Mislim, da še vedno ne ve, da sem bila takrat zaljubljena vanj. Mogoče mu povem na kakšni 10. obletnici valete (bil je namreč moj sošolec) :razz: So pa prijetni spomini na zmedeno otroško brezskrbnost!
lp :)
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

moja prva ljubezen....Kaj naj rečem...Neki najlepšega, kar se mi je do zdaj zgodilo...Skos sem čakala na tiste momente, na tist filing, na metuljčke v trebuhu in na to, da bom končno ljubljena od nekoga...Vse sošolke so že pred mano imele fante in bile zaljubljene, jaz pa samska in osamljena...In se je zgodilo... :)
Tega fanta sem spoznala že ko sem bila manjša, kakih 5 ali 6 let sem imela...Je pa sin od mamine družinske kolegice iz mladih let. No in že ko sem ga prvič videla, sem se zaljubila vanj...Ampak vsi vemo, da naj ljubezen iz otroških let, nebi obstala..ampak pri meni je...Samo, da je tačas potihnila...
NO možic je po parih letih, po najinem prvem snidenju prišel k moji teti v Bovec (živi namreč v Rijeki na hrvaškem)...In ko sem ga ugledala...ne znam opisat tega občutka, res neznam..Res nekaj najlepšega in najbolj pravljičnega...Takoj, ampak res takoj, je tista potuhnjena ljubezen iz otroških let, prišla na plan..Nisem mogla verjet, da je to res mogoče...Ampak ON je bil res nekej najpopolnejšega, najlepšega...NBekej časa sploh nisem mogla dihat, razmišljat, govorit...Čisto nič nisem bila sposobna...Le gledati v njegove najlepše oči in najslajše ustnice...Nisem mogla odmaknit pogleda od njega....
Z njim in mojim bratrancem smo se kasneje odpravili malo ven...Iz neba so letele debele snežinke...Sneg nas je silil v najrazličnejše zimske radosti...Med njimi tudi mavžanje...On, me je nonstop valjal po snegu, valjal se je z mano, objemal...Je potrebno razlagat kaj mi je takrat delalo s trebuhom?metulji so tisti dan definitivno ponoreli :D
Na koncu sva odšla sama skupaj domov...Bratranec je živel malo pred najinima domovoma, tako da sva bla nekej metrov prepuščena eden drugemu...Sproti sva se hihitala, in dražila eden drugega z nagajivimi pogledi...Nakar me On porine v sneg...Vrže se še sam, name...Prime me za glavo in nežno poljubi...Poljub mu vrnem, čeprav tega še nisem bila vešča...Poljubljala sva se..hmm...uro, dve ,tri...Nevem, ker sem izgubila smisel za čas...Ura se je takrat ustavila...Čas ni bil več pomemben...Samo jaz in on...Domov sem prišla veliko kasneje (kakih 5 ur :D ), kot smo bili zmenjeni...Vsem je bilo vse jasno..NIhče ni bil jezen...Vsi so opazili, letanje srčkov okoli moje glave...
Drugi dan se je zgodba ponovila...Že zjutraj sva se odpravila na sprehod...Zavlekla sva se na klopco sredi Bovškega letališča in uživala...Uživala cel dan...Od jutra do večera...Non stop sva se poljubljala...Ne znam opisati tega najlepšega dne v mojem življenju...Ne znam opisati vseh čustev, ki sem jih čutila do njega...Ne znam opisati koliko miljonov metuljčkov sem takrat imela v trebuhu...Ne znam opisati, kako fenomenalen je občutek, ko izveš da te nekdo prvič v življenji ima zares rad...
Njega in moje prve ljubezni ne bom nikoli pozabila...Tudi če spomin izgubim se bom tega vedno spominjala..
In seveda bom vedno praznovala Božič...Za Božič sem spoznala svojo prvo veliko ljubezen...Za božič sem se prvič v življenju poljubila, z osebo ki sem jo imela najraši...Božič mi je prinesel njega...A kasneje so mi ga pa božični prazniki vzeli...Odšel je domov...Po tistem sem ge videla samo še enkrat...Zgodba se je ponovila...Sicer ni bilo priložnosti, da bi še kaj ustvarila med nama, ker smo bili pri njih samo za en dan...Vsekakor pa je ljubezen zopet prišla na dan...In takrat sem trpela...Bolj kot za božične praznike...Takrat sem ga imela, takrat sem ga lahko objela...Tisti čas, ko smo bili pri njih, pa ne...Zato, je še toliko bolj bolelo...
Od tega je že precej časa...Mislim, da kakšnih 6, 7 let, ampak še vedno nekaj tli v mojem srcu...Sploh zdaj ko to pišem in se spominjam vsega za nazaj...Sicer ljubim sedanjega fanta...ampak pri meni je tako, da prva ljubezen nikoli ne izgine...In res ni izginila...Zato se ga tudi bojim srečati...In ga nočem srečati, ker vem, da bi spet trpela...Trpela, ker bi gledala sijaj njegovih prekrasnih plavih oči in gibanje njegovih ustnic, ki so nekoč bile moje...Zdaj pa nič več...

In tudi moj sedanji fant, je bil prinešen od Božička...Dobila sem ga 25.12.2004 :)
Same BOžične mam :D
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

Ja, vse se začne že v vrtcu po moje. Ko prideš med druge vrstnike in navežeš stike, se preprosto zgodi. Tudi pri meni je bilo tako, v OŠ še dosti huje. V drugem razredi sem mela prvega fanta, seveda čisto otročje. V tretjem sem se zalubla v 3 leta starejšega fanta. Seveda iz tega nič. Potem je bilo še veliko takih ljubezni, v 8. razredu je bila potem taka prva malo bolj resna. Potem še nekaj takih, pravo pa mislim da sem doživela pred 3meseci in še vedno jo čutim. Čutim, da je to to. Prvi, ki ga imam tako zelo rada! :oops: lepo mi je!
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Js sm bla že od 1. razreda OŠ zalublena u enga sošolca, pisala sm mu clo lubeznska pismca pa se smešla pred njim na tak in drgačn način, sam me ni hotu :( Razganjat me je ornk začel u 7.razredu, takrt mi je blo pa ušeč tut po 5 tipčkou na enkrat- sm mela doma napisan seznam po vrsti kdo mi je najlepši :D Ampak to so ble bol najstniške zaljubljenosti. Čist ta pravo lubezn sm pa najdla u mojmu lubiju, bla je pa lubezn na prvi pogled :love:
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

Jah bla sm tko neki kao zaljubljena v kkšnga osebka recimo, da bi bla pa kje prisotna neka globoka ljubezen, pa ne.
Tud še nisem mela resne zveze in mi trenutno kr ugaja (še) kot samski. :D

Drugač pa metuljčki so bli pr men tud tko, če mi je bil kdo sam simpatičen al pa všeč ... To že tko, tud v osnovni kr, zdej gimnaziji niti ne, ga več al manj sam žuramo s prjatli, tko da nimam časa za to. :D :D ;)
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

Tista čist prva simpatičnost je bila že v vrtcu. Tista res prva, prva ljubezen/zaljubljenost pa nekje pri 14-tih. In res je, nikol je ne bom pozabila
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objava Napisal/-a *smokvica* »

Prva ljubezen???No ko sem prišla v najstniška leta sem bila kao ful "zaljubljena" v enga tipa (če se ne motim celo ene 2 leti ali več), čez neki časa spet ful "zaljubljena" v enga drugega....itd. pač to se je ponavljalo in tud kasneje ko sem že imela "resne zveze" sem valda bila ful zaljubljena. No tako sem vsaj mislila. Zdaj je vse to za mano, nisem več najstnica, postala sem odrasla punca in ugotovila da so tiste moje "ljubezni" bile samo simpatije, seveda nikogar nisem imela zares rada ali pa ljubila. Šele zdaj lahko rečem, da zares ljubim in da je on moja(moj zaročenec) resnična PRVA in prava LJUBEZEN!
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Ja joj k se spomnm na osnovno šolo..je biu en tip res luštn, vanga pa skor use sošolke :eek: (tut jest), no takih je blo še ene par sošolcev, sam nikol nč ni blo z njimi-razn to da so se zafrkaval z nami :evil: v srednji sta bla zihr dva k sm bla zaljubljena (kao), pol sm mela enga resnga, čist pravo ljubezen sm pa doživela šele zdej z mojim dragim :D
Za dežjem vedno posije sonce!!
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Hehe prva ljubezen...odvisno kako gledam na to. Če gledam na osnovnošolske ljubezni pol je blo to v prvem razredu ko sm bla čist obsedena z enim tipom iz osmega razreda hehe :oops: Sj me je poznow pa to..pa tok sm bla zmer vesela k me je pozdrawu :oops: pa nauču me je eno igrco tko z rokami, japonska se ji reče..ma tko smešn je blo.
Če pa gledam na pravo ljubezen, ko weš d je to to...je blo pa lani na morju:) Pa še zmer sva skupi.....upam in hočem da za wedno...:)
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Legally_blond »

Hm... let me think... Moja prva ljubezen se je zgodila, ko mi je bilo komaj 13 let. Mislim, da še celo malo prej. :oops: Fant je bil dve leti starejši od mene, kolikor pa se spomnim, je bil prijazen in me ni v nič silil. Skupaj sva bila približno leto in pol (s kratko pavzo, če lahko tako rečem). Bila sva zelo zaljubljena in nanj me vežejo lepi spomini, ker se je vse odvijalo tako počasi in previdno. Odkrivala sva svet zaljubljenosti, vendar se v vsem tistem času, kar sva hodila in se držala edino za rokce, nisva nikoli poljubila. Leto kasneje mi je poljub ukradel fant, s katerim sem bila skupaj zelo kratek čas, ker je bil neresen. In če povem po resnici, bi raje videla, da bi se prvi poljub zgodil ravno s tistim mojim prvim fantom, s katerim sva bila skupaj dolg čas. Še po treh letah in pol si piševa, vendar samo kot prijatelja, nič več. Od takrat pa nisem bila več z nikomer v zvezi. :(
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a brunett »

Iiii.. prva ljubezen!

Pri petnajstih, on jih je imel osemnajst.
Trajalo je leto in pol in to so bili najlepši a hkrati tudi najtežji trenutki mojega življenja. Ljubila sem ga z vsem srce, njega in potem nikogar več.
Konec pa je bil tako grozen, da se danes niti ne pozdraviva na ulici.
Mogoče je bil on the one, a sva bila oba premlada, da bi uspelo. In čeprav sem ga prebolela se še danes sprašujem kaj bi bilo če bi se spoznala nekaj let kasneje.

Lahko le rečem da sem vesela da sem ga spoznala, bil je moj prvi in teh spominov, ki so mi ostali ne bi zamenjala za nič na svetu. Upam da to ve!

Definitivno se strinjam, da dekle prvega ne pozabi nikoli!
..::never make somebody your everything, cause when he's gone you've got nothing::..
Odgovori