Za moj okus je to vse en in isti sh*t. Pa ne verjamem da 13 letniki tole kej preveč poslušajo, bo bolj držalo da je to za une 40+ k jim omeneš joške pa se slinjo k mal prtegnjeni. Men se pač Špelin glas ne zdi ravno vrhunski, da o kakšnem Murkotu in podobnih sploh ne izgubljam besed. Računalniki dandanes delajo čudeže, (ne samo pri fotografijah)
...Naj bo vsak do sebe plemenit Čist in brez okov...
No to itak. Sam ne vidim užitka v poslušanju komadov v stilu "... pelji me zvečer na gmajno ...", no vsaj jest ga nimam. In žal AH so točno v tem stilu.
...Naj bo vsak do sebe plemenit Čist in brez okov...
em, tko raay kot jani sta obup... ženske še nekak so, čeprou so pr TA sam kopija AH... majo pa oboji dobre in slabe komade... ampak na kkšnem dj turbo svizec show sede, sploh če si mal nalit
Jenny16 napisal/-a:Atomska Špela naj bi bila noseča.To sem danes slišala od svoje stranke in naj bi držalo. Tko da me prosim ne zdej napadat, da sem se kej zmislila!
Jenny16 napisal/-a:Atomska Špela naj bi bila noseča.To sem danes slišala od svoje stranke in naj bi držalo. Tko da me prosim ne zdej napadat, da sem se kej zmislila!
No prejle je na Piramidi povedala, da misli biti še tri leta v šov biznisu, potem bo pa že razmišljala o otrocih...
Ja kdo bi vedu mogoč ji je pa Mitja otročna naredu pa ona še ne ve drugi pa ...al se je pa sam tolk zredila ...in kaj je pametnega povedala v Piramidi?
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon