Sam tista prva slika je pa res grozna, vem da so lule različne ampak kaj takega, ne predstavljam si kako bi se počutla, da mi nekaj tako visi z lule, sej sploh oblika ni podobna sramnim ustnicam, ne vem če si to ne bi dala odstranit...
Ja res je. Vsaka ženska ma drugačno. Nekatere so res mal manj lepe ane. Sam tm je pa res kokr, da lulek raste.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Meni ni nič kaj grdega na teh slikah neki je res ekstremov, ampak tako je, vsak ima nekaj...Tud js mam malo večje sramne ustnice, tud moja slika bi nekako spadala k tem, ampak sem zadovoljna sama s sabo in me ne gane če se kateri od vas to zdi ogabno.
Purple bitch a še nisi opazla da to niso ščegetavčki ampak sramne ustnice (tisti del ki visi na sliki).
Pač vsak si usvari neke svoje ideale in dokler sem js zadovoljna s sabo in moj fant normalo uživa v seksu, pa tud rad liže, se nimam nad čem pritoževat.
glede na to da si nisem še nič dala rezat (na srečo nobene operacije do zdaj) si tud svoje pi... ne bi dala rezat, ne po porodu ne nikol. se bo že samo v red spravlo.