Res smo si različne...če se že ženske tolk ukvarjamo s svojimi podobami tam spodaj, si raj ne predstavljam, kako je biti tip...sploh, če si bolj skromno obdarjen.
tele slikice.... mogoče bojo vsaj tistim ženskam, ki se jim zdijo njihove sramne ustnice prevelike, pomagale pridobiti samozavest (ker niso same na tem svetu).
hja ene so prov smesne.....sam ej nam se pa res ni treba sekirat kk zgleamo ucpodi no ko moske stisne potreba jim ni vazn u kako ga v taknejo sam d ga nekam
Kaj če obstajajo slikce različnih moških zadev, zakaj pa nebi še ženskih. Je pa res, da ene prav čudno in neprivlačno zgledajo, ampak tipčki se najbrž tako kot me sprjaznejo z prenekatero obliko.
Ej samo slikice so pa dejansko neokusne... fuj...ko ti tako nekaj ven gleda.. si nekako ne morem predstavljati pri sebi Saj ce je ustnica prevelika ali pa manjsa od druge, je se ok...ampak ko ti scegi ven binglja... si ne morem niti predstavljati kaj je, ce ima punca oblecene ozke kavbojke!? :D
Moj komentar: moja je pa tak lepa!!!!! HEhehe, kar malo samozavesti dobis in gres z veseljem pod tus, se uredis tam spodaj in zlezes k fantu v posteljo..... :knuddel: