Ancica napisal/-a:Slučajno kera gleda?? Jaz sem po moje čist zasvojena s takimi izbiranji pevcev
Men osebno se zdi...KOt d bi blo vse skupi zaigrano Kr med sabo se u žiriji kregajo...al pa kr dobesedno žaljo une pevce/pevke...Če so jih zbral pol naj nebi mel tok proti njim...Res nevem...drugač je pa zanimivo priznam...
ja American Idol sm gledala k je bla tekoča sezona, res se lahk zravn nasmejiš. kdaj ga tud zj na tv3 pogledam. je pa sivček zmagal pomoje zaradi njegove unikatnosti.
drugač pa priporočam tud Australian Idol, k zj poteka. sicer jih je zj sam še 5 ostal. sam je pa meni osebno še boljši kot American Idol, ko se navadiš druge žirije pa dveh napovedovalcev. se ga pa lahk pomoje sam dol z neta potegne. na tv Australian Idol na žalost nism zasledila.
"A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort" - Herm Albrite
jz pa zj po novem kr redno gledam. ful mi dobr pojejo, res, vsak na svojem področju. taylor je star 29 - to je tist k zmaga. men je drgač najbolši chris od žensk pa paris bannet.
Meni pa Elliot ful dobro poje od fantov. Pa un Chris mi je tut fajn. Taylor tut ni slab. Od punc pa ne vem, nebi mogla prow zbrat favoritke...Mi je pa Kelly Pickler fuuuul simpatična.
Jemina, ne gre za to, da so oni perfect, gre za to, da oni obvladajo glasbeno industrijo. Simon Cowell npr. (sm govorila s človekom, ki ga pozna), je glasbeni producent, ful velka živina v mnogih svetovno znanih glasbenih založbah, delal je z veliko uspešnimi bendi in sori, človek točno ve, kako in kaj. Svet glasbe je žal konkurenčen in krut, Simon samo realno pove kako in kaj. U bistvu jih pripravi na to, kaj vse bojo morali poslušati, če se bodo podali v ta svet. Žal tako kot v modnem svetu bodo slišali več žaljivk in slabih stvari kot lepih. Kruto ampak tako je.