Jaz sem vidla samo nekaj odlomkov, smešnih seveda, ki krožijo po netu. Celga še nisem gledala nikoli, pa nimam niti želje, zabavno je pa vidt kaken smešen izsek je, da dol padš včasih.
Ja, zdaj so baje neke pi*darije z Paulo Abdul in onim mladcem, ki je ven padel.. saj, dvojna merila.. Ko je baba starejsa.. , ko pa je ded.. pa eh navadno..
And I''ll take you for who you are If you take me for everything I''ll do it all over again...
u ja, jst tud to gledam-ful hudo
teli americani majo vsaj jajca povedat tud ksno bol pikro izjavo...ne pa nasi slovencki...pa tud men je simon 1A,njegove izjave pa mimika ...sicr je mal bedno k itak ze vemo kdo je zmagovalec,ampak useen...najbol je blo pa spolh na zacetku na avdicijah,k je tricetrt folka na polno fusal sej zdej pa ze potekajo avdicije za novo sezono...komi cakam
V tej sezoni ki je zdaj po TV3 naj bi zmagal tisti stari tip-ki je že čisto siv. Ko mu je Simon rekel da zgleda kot oče katerega od kandidatov.
No, tako piše na internetu sam osebno mi njegov glas ni preveč poseben-je marsikdo veliko boljši
Se mi zdi, da tale tipo, ki bo zmagu, v resnici sploh ni tok star kokr zgleda - je tam nekje okrog 30.
Joooj, kok sem vam fovš, ki mate TV3 ... jaz pa tega ne morem gledat So mi fajn teli idoli, ker dejansko naredijo šov in se ne prestopajo samo na dveh nogah (beri: Bitka talentov )