aja lol nism misnla konkretno Atomike drugač ampak večino stvari s harmoniko... ampak ji bom posnela Atomike ker so mi skor edini znosni. Drugač pa govedarji, kaj nj pa rečem... če je pa goveja muzika
, kva čš drugač mi je pa on itak... blah no... kok let se bo še tkole rinu.. pa na živce mi gre njegov osladn nasmeh, k se tok matra, da bi meu jamice v ličkih a kaj.. k prov stiska zobe skup in se matra.. JAAAAO
Na njihovi spletni strani....oz.na strani založbe Menart
Atomiki na 1. mestu SLO TOP 30
Na vrhu uradne lestvice najbolje prodajanih plošč v Sloveniji Slo Top 30 tokrat že po prvem tednu prodaje kraljuje ''Vriskaaaaj!'', novi, vroči album vodilne turbo folk zasedbe v Sloveniji – Atomik Harmonik.
Špela, Tejči, Jani in Frai Toni prav gotovo ta trenutek vriskajo od sreče, saj je konkurenca na lestvici zelo huda. Album, ki poleg aktualnega hita 'Zavriskaj na ves glas!' in poleg že znanih mega uspešnic 'Kdo trka' in 'Polkaholik', prinaša kar nekaj poskočnih novosti, je obenem dosegel tudi najvišji skok tega tedna, saj je album iz tovarne 'skočil' direktno na prvo mesto …
Za Špelo, prvi vokal atomskih harmonik, pa bomo ta torek, 21. novembra, lahko navijali v vse bolj popularni zabavno informativni TV oddaji Piramida (TV SLO 1), kjer bo svoje retorične sposobnosti pomerila z glavnim urednikom dnevnika Direkt, Bojanom Požarjem, in zdaj že nekdanjih tržiškim županom Pavlom Ruparjem. Vabljeni k ogledu! VIR:Menart
Res nevem, kdo kupuje ta krep . Kako lahko rečejo, da je Špela prvi glas, če pa vedno ponavljajo, da sta enakovredne . Ta Pirabida pa vedno more met ene babe, ki se razkazujejo,,po Almi še Šela...boge milo
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon
Hm...sej verjetn sta enakovredni,sam še vseen je Špela verjetno res prvi vokal,pa tut ona je že od začetka v skupini,na vseh teh oddajah je bla ona..pomoje v tem smislu.. Sam sej kaj pa je s tem narobe?Pri Pussycatdolls je Nicol ena in edina ostale so pa žive lutke zraven,pa se noben ne pritožuje...
[quote="me2you"]Na njihovi spletni strani....oz.na strani založbe Menart
[i]Atomiki na 1. mestu SLO TOP 30
Na vrhu uradne lestvice najbolje prodajanih plošč v Sloveniji Slo Top 30 tokrat že po prvem tednu prodaje kraljuje ''Vriskaaaaj!'', novi, vroči album vodilne turbo folk zasedbe v Sloveniji – Atomik Harmonik.
To men ne bo nikoli jasno. Tudi mene zanima kdo posluša tole sranje oz. kdo da 3k za kej tacga. A dejansko dobre skupine oz. izvajalci se pa ponavadi najbolj matrajo za dobro prodajo CD-jev in plošč.
...Naj bo vsak do sebe plemenit Čist in brez okov...