Zita...Kašn se ti zdi pa komad ''Teo Torriate'' (če poznaš). Freddie u tem komadu poje japonsko

. Pa White Queen mi je ful ušeč...pa Don't stop me now pa Breakthru pa You and I pa March of the black Queen...ma usi so mi ušeč...Tko hudo narjena muzka...res neki posebnga...Pa back-vocali od Rogerja in Briana so mi ful ušeč,k ful lepo zapolnejo komade...mimgrede-oba sta mi fenomenalna glasbenika-njuni solo projekti so me čist fasciniral

. Ampk še najbl sta funkcionirala u bendu-se pravi,s Queeni....Res so nam pustil velik dobre muzke...k ne bo nikol pozablena.
Zanima me,kolk časa ste že Queen fani...pa kter je bil prvi komad od Queenov,k ste ga slišal?
Js sm leta 1989 dobila u roke malo ploščo od Queenov (gor je bil komad Mustapha pa na drugi strani še en-se ne spomnem). In k sm jst tisto slišala,se mi je odpalilo

. Pol je pa brat nabavu plato The Miracle...in takoj sm vedla,da je to TO. Takrat je bla u SLO ful slaba ponudba kaset in plošč,tko da mi je en frend,k je plate nabavu u Avstriji,use lepo posnel na kasete...jih mam še zdej

. Drgač pa delam na tem,da nabavm use originalne CD-je...mislm,da mi manjkajo sam še trije

. Zame zlo dragocena zbirka...