Jst sm njihova fanica že 18 let
-jih mam u krvi
.
Poslušam jih že praktično od rojstva. In se dogaja, da vsak band primerjam z njimi, a na koncu vedno ugotovim, da jim noben ne seže do kolen. Če bi morala izbrat najljubšo pesem, bi bila to gotovo Bohemian Rhapsody - prava mojstrovina.
Takoj za njo so Somebody To Love
, Under Pressure (z Davidom Bowiejem) in pa Don't Stop Me Now, ki je preizkušeno edina pesem, ki me lahko kadarkoli spravi v dobro voljo.
In kaj bi dala, da bi bil Freddie še živ.. Zame eden najboljših in najlepših vokalov ever. Zdej bodo baje posneli nov cd s Paulom Rodgersom - super, ampak nihče nikoli ne bo mogel nadomestiti Freddija.
Zame so oni legende, res ne vem, kaj bi brez njih, njihove pesmi so mi prava inspiracija. Kot sem že rekla, že skoraj celo moje življenje so trdno na vrhu najljubših glasbenikov in mislim, da se to ne bo nikoli spremenilo.

.
!!!
. Tko da je treba to popravit:).
.
. Nepozabno!
.
.
*QueenBitch* napisal/-a:Jaz nisem glih fanica, mam pa kr neki komadov..ampak se zmer je pa Bohemian Rapsody en izmed boljsih komadov..tisti prehodi k so notr pa vse..clovk kr ne more verjet..tko da respect.
Zakon komad,res!Bageera napisal/-a:drugač se pa sploh ne morem odločit, katera pesem mi je najbolj všeč, ker so mi čist vse fantastične.
Niti ene ni, da mi ne bi bila všeč.
)..