MaryKate in Ashley Olsen

Slavni na sto in en način.
Odgovori
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

TA SLIKA JE PONARJENA!! PROSM, NE VEČ POŠILJAT FAKE FOTK. :!: :!: :!:
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

mary-kate and ashley bigg napisal/-a:TA SLIKA JE PONARJENA!! PROSM, NE VEČ POŠILJAT FAKE FOTK. :!: :!: :!:

Ne deri se, ker izgledaš kot obupana mama, ki je na netu vidla gole slike svojih hčerk :roll: :gruebel:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Kofetarica
Kofetarica

ne, gre za to, da je dejansko čist out pošiljat fake fotke okol. najbolj bedn je pa to, da pol vsi misljo, da so real in začnejo neke glupe debate o tem, kako se zvezde kr slačijo in prostituirajo tm okol. se ne!!! sej ne rečm, slavni niso neki nedolžni angelčki, ampak tega si pa vseen ne zaslužjo. tud onidve sta človeka s čustvi.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

sorry, k sm mal poguglala, pa sm objavla pač par fotk... isto delaš ti, pa se noben ne prtožuje... pa me čist nč ne zanima, če so fejkane fotke
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

a dej no, matr si zoprna..dej se že enkrat sprijazni, da obstajasmo tud ljudje ki nas za olsen sisters ne briga in ki se nam zdi njihov stil ogaben in za katere igranje v filmih ni garanje....
in tudi ti jih NE POZNAŠ osebno, ampak samo prek medijev tko da tudi ti NE MOREŠ trdit o njima kar vsepovsod trdiš ker NE VEŠ kakšno je dejansko stanje, al sta ble na drogah al ne, al sta mele anorexijo al ne ipd....
in če je fotka pač na netu je pač na netu...ne vidim razloga da je nebi kdorkoli nalimal...sicer je pa tale slika dost bolj normalna, kot pa njihove ostale kjer sta oblečene v črne rjuhe in harekrišna tunike :roll:
in še vedno mamo pravico rečt karkoli čez njiju. in prosim ne tolk prepričano trobit o vseh zadevah v zvezi z njima, ker ne veš če so resnične :? nekej je mnenje, nekej pa prepričevanje drugih :wink:
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

bad_girl napisal/-a:
*purple bitch* napisal/-a:a dej no, matr si zoprna..dej se že enkrat sprijazni, da obstajasmo tud ljudje ki nas za olsen sisters ne briga in ki se nam zdi njihov stil ogaben in za katere igranje v filmih ni garanje....
in tudi ti jih NE POZNAŠ osebno, ampak samo prek medijev tko da tudi ti NE MOREŠ trdit o njima kar vsepovsod trdiš ker NE VEŠ kakšno je dejansko stanje, al sta ble na drogah al ne, al sta mele anorexijo al ne ipd....
in če je fotka pač na netu je pač na netu...ne vidim razloga da je nebi kdorkoli nalimal...sicer je pa tale slika dost bolj normalna, kot pa njihove ostale kjer sta oblečene v črne rjuhe in harekrišna tunike :roll:
in še vedno mamo pravico rečt karkoli čez njiju. in prosim ne tolk prepričano trobit o vseh zadevah v zvezi z njima, ker ne veš če so resnične :? nekej je mnenje, nekej pa prepričevanje drugih :wink:

:respekt:

Respekt še od mene.:) Vsak ma svoje mnenje, enim sta pač onidve všeč, drugim pa nič posebnega. Saj ne moreta bit vsem oh in sploh, pa vsaka slaba stvar o njima najbrž tud ni izmišljena. Kakorkoli no...

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a nutella »

mary-kate and ashley bigg napisal/-a:TA SLIKA JE PONARJENA!! PROSM, NE VEČ POŠILJAT FAKE FOTK. :!: :!: :!:

Draga moja, zdej pa že resn pretiravaš. Sej vse tuki verjamemo, da si najtavečja in najtaboljša fenica od teh dved punc, ampak dret se pa kle gor ne moreš, kaj lahko limamo in česa ne! OK? Da smo si na jasnem!!!
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

mary-kate and ashley bigg napisal/-a:... tud onidve sta človeka s čustvi.

ja in njuna čusta so verjetno grozovito prizadeta, ker je bila nekje na enem malem forumu v eni mali sloveniji far far away objavljena njuna fotka. upam, da si bosta opomogli od tega pretresa. :roll:
Kofetarica
Kofetarica

:cry:

wtf, ne bit tok naivna... ta slikca ni sam na tem malem slovenskem forumu objavljena, ampak kroži po večini večjih ameriških fan forumih. sem jo že dostkrat vidla pa tut dost drugih, še hujših fake fotk...

nekateri administratorji sklenslajo s foruma tiste, ki take fotke pošiljajo. verjemte, da so tm še stokrat bolj občutljivi feni kt sm jst. ponekod so clo paparazzi fotke od njiju prepovedane. ene so ble ko je ashley slikana v kopalkah in se je prtožla, da kršijo njeno privatno življenje k jo tm po plaži fotkajo. zato so te fotke pol prepovedal.

na enih forumih je pa sploh prepovedano debatirat o njunem privat življenju, ampak loh sam o karieri. tut jst sm že skor enkrat odpadla z enga foruma, ko sem načela debato o mary-kateinih psihičnih težavah.
pol te loh vržejo dol, če sprašuješ za njun domač email, msn... sploh je pa tut dost ljudi k se kr pretvarjajo, da so one. in načnejo temo: "hello, its mary-kate here...." take pa sploh čist napadejo.

za moje pojme je nekej tega sicer pretiravanje, ampak vseen se strinjam, da ena meja pa more bit. :wink:

aja, jst drugač fotk, ko jih pošljem sem gor ponavad ne staknem kr po naključju, ampak jih jemljem z bolj ali manj uradnih oz. pristojnih strani za fene.

lp
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Omg.. :x

wtf, ne bit tok naivna... ta slikca ni sam na tem malem slovenskem forumu objavljena, ampak kroži po večini večjih ameriških fan forumih. sem jo že dostkrat vidla pa tut dost drugih, še hujših fake fotk...

ja in...njima je pa ful bed a ne...a dej dej no :roll:

nekateri administratorji sklenslajo s foruma tiste, ki take fotke pošiljajo. verjemte, da so tm še stokrat bolj občutljivi feni kt sm jst. ponekod so clo paparazzi fotke od njiju prepovedane. ene so ble ko je ashley slikana v kopalkah in se je prtožla, da kršijo njeno privatno življenje k jo tm po plaži fotkajo. zato so te fotke pol prepovedal.

tako pri nas pač ni...zakaj bi bil nekdo skenslal, ki je objavil resnične slike?skenslan si lahko če ne delaš po pravilih, če objavljaš kašne nezakonite zadeve...kje so pa tukej nezakonite zadeve...slikane sta ble, tko kot sem lahko jst zdele...
in ne prbijej takih bedarij že enkrat....znana osebnost je znana osebnost...sama se je dala na spregled in v ospredje, sama je ponudila sebe da jo vsi poznajo...in zdej boš ti men tle govorila naj ne objavljam takih fotk...ma zdele jih grem iskat, čimbolj grozne :twisted:

na enih forumih je pa sploh prepovedano debatirat o njunem privat življenju, ampak loh sam o karieri. tut jst sm že skor enkrat odpadla z enga foruma, ko sem načela debato o mary-kateinih psihičnih težavah.
pol te loh vržejo dol, če sprašuješ za njun domač email, msn... sploh je pa tut dost ljudi k se kr pretvarjajo, da so one. in načnejo temo: "hello, its mary-kate here...." take pa sploh čist napadejo.

ženska začni živet real lajf in se mal manj ubadat z njima...ker ti nisi fenica, ti si obsedena z njima... :roll: in ne gnjavi nas tlele z takimi bedarijami, ker mi nismo nevem ker forum ker se nevem kaj ne sme limat in blablabla...slika je slika, taka ali drugačna, fotomontaža al pa ne...če je tema o njima se bo pač limalo...če sta se dale na spregled se bo pač govorilo o njima, dobro in slabo..dej sprijazni se že enkrat s tem...
Kofetarica
Kofetarica

ne, glej, ne me takoj napadat. jst se nočem tlele z nobenim na smrt skregat, sam svoje videnje bi želela podat. navsezadnje mam pol tut jst loh svoje mnenje, a ne :D sej zato smo tle, da debatiramo.

ok, rada bi povedala tole. jst se strinjam, da lahko limaš sem NJUNE fotke. se pravi - če bi se onidve razgalili in se slikali, zakaj pa ne. to je bla njuna odločitev.

ampak, če pa nekdo ponardi fotke, se prav, da tisti razgaljeni deli niso njuna last, pol se mi pa ne zdi v kontekstu, da to tle objavš. to je pol off topic. navsezadnje je njuna sam faca, telo je pa od nekoga druzga. to pomeni, da to NISTA onidve!! pošiljej take fotke pod temo "fake fotke" al pa kej podobnega.

verjem, to se lah tut tep zgodi!! primer: en na netu najde tvojo razredno fotko iz gimnazije, vzame tvojo glavo in gor prlep eno razgaljeno telo pa to začne pošiljat okol. (nekateri so zelo dobri v tem) me zanima, če bi pol isto govorila. verjetno ne. :(
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

mary-kate and ashley bigg napisal/-a:ok, rada bi povedala tole. jst se strinjam, da lahko limaš sem NJUNE fotke. se pravi - če bi se onidve razgalili in se slikali, zakaj pa ne. to je bla njuna odločitev.

ampak, če pa nekdo ponardi fotke, se prav, da tisti razgaljeni deli niso njuna last, pol se mi pa ne zdi v kontekstu, da to tle objavš. to je pol off topic. navsezadnje je njuna sam faca, telo je pa od nekoga druzga. to pomeni, da to NISTA onidve!! pošiljej take fotke pod temo "fake fotke" al pa kej podobnega.

verjem, to se lah tut tep zgodi!! primer: en na netu najde tvojo razredno fotko iz gimnazije, vzame tvojo glavo in gor prlep eno razgaljeno telo pa to začne pošiljat okol. (nekateri so zelo dobri v tem) me zanima, če bi pol isto govorila. verjetno ne. :(

omg, kašn primer... :eek: :roll:

em, a ti maš pa vedno samo njune slike? kk pa veš, da na tej fotki, k sta mal bol razgaljeni, nista onidve? sta ti to povedali? a dj dj, pa nehi že enkrat no... zdj nj pa jz analiziram vsako fotko, k je na netu, da bom vedla, če je resnična al ne... dol mi visi, če je sfejkana, a prou? jz sm to nalimala pa pika... sj ti tud marskej nalimaš (pa pravš, da je to use resnično), kaj pa če je kkšna tvoja fotka sfejkana... pa je lh iz še večjih strani za fene gor, me ne zanima...
dokler ne boš dobla 100% zagotovila, kje sta onidve pa kje ne, bom/o limal take fotke gor, k se nam zdijo primerne, neprimerne, ....

sj je lepo, da nekoga tko obožuješ pa ne vem kaj še vse, samo ni se pa treba spravlat na vsazga, k nalimafotko, k je mal drugačna, k si jih pa ti vajena al pa k je taka, da je ti nočš gledat, ker si nočš priznat resnice... ni pa treba zato vsazga napadat zdj :evil:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

matr jih prbijaš...of topic :lach: dej neho no, ker se res smešiš...

slika taka ali drugačna...lahko limam in to ni noben offtopic :roll:
če pa kdo mene izreže pa me da na net, kaj pa lahko...ja nič..sprijaznila se bom a ne...sicer bi me bolil k***c, ker nism ne znana ne nič in sama tud dobr vem kaj je res in kaj ni res...tko da se nebi sikiralča in tud oni se ne sikirata...ti se pa tud nehi sikirat pa si bruke delat...-
in ne tvoja mnenje niso mnenja ampak vsiljevanjen nam, tvojih prepričanj :?

dej zresni se punca no, in nehej tolk komplicerat za nič :?
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a nutella »

sej me že čudi da naš še ni minilo s tabo se ubadat, ampak to je naš, cosmo, forum in ne marykateashleywhatever forum, OK?? Ti je do sem jasno??? In če mamo me tuki marykate temo, lahko notr limamo vse, kar je v povezavi z njima. Pa če sta od njiju buči pa od žirafe telo, lhk jst to not prilmam. Kr nekteri niso tuki zato, da bi sam hvalili, pa opevali pa probali razumeti njune psihične težave, ampak zato, da se ob kaki hudi fotomontaži oz. sfaljeni modni kombinaciji režijo. In če ti to ne paše lahko še vedno sodeluješ v tistih obsedenuskih forumih, kjer 100 obsedencu naenket znori in dobi psihične težave, če kd nalima kako hudo fotomontažo. Me jih pač limamo. Sprjazn se in probi zastopt da sta uni dve čez lužo in ju čiiist boli k***c zate in za tale slovenski kozmo forum. zdej pa dost.

Dejte punce še kej fajnga nalimat, da ju pohvalmo al pa pokitiziramo!
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Odgovori