Jst mam god 6. marca. Ponavad me stari mami pokličeta in mi voščita, pa kako kobilico dobim od njiju, k sta še bol v teh starih običajih Drugač pa ne praznujem.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Jaz imam pa god na isti dan kot rojstni dan (Sv. Jernej, 24. avgust). Torej, ja, praznujemo tudi moj god. Pri nas imamo običaj, da večer pred godom naredijo "freh". Dobim pa tudi kakšne malenkosti Aja, pa imena nisem dobila zato, ker sem se rodila na tisti dan. To je bilo čist naključno
Zadnjič spremenil *slatka*, dne 04. Nov. 2006 10:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Biti pripravljen, je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Jaz ga imam pa 17. aprila, pa ga praznujemo v tem smislu, da se spomnimo, da ima nekdo v družini ta dan god in si pač čestitamo.
V mladosti moje babice pa so bili godovi edino pomembni, rojstnih dni sploh niso praznovali. Ko se je otrok rodil, so pogledali, kateri svetnik v tistih dneh goduje in so dali otroku eno od tistih imen Tako da ima ona god 14 dni po rojstnem dnevu. Pa tako ali tako je bila skoraj v vsaki družini vsaj ena Marija
Js ga tut ne praznujem, razen če se tisti dan slučajno spomnim na to in mal zatežim dediju in babi, da praznujem in da bi lahko kej dobila za to... Hehe, ampak to se zelo redko zgodi.
Drugače ga imam pa 24. maja.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
jst sm ga pa zdej mela 28.10...pa mi je sm sošolka čestitala k je tut simona mami mi je pa že par dni prejt kr 5000 dala..me je kr presenetla..sej pol na 28-ga se pa sploh spomnla ni..važnu da sm dinarčke dobila
mi pa teh godov nikol ne praznujemo..kr neki je to...en si je kr ena imena zmislu in zdej bom pa kr praznovala..a-a...rojstni dnevi, obletnice, prazniki...goda pa res ne
vem pa d aga mam 2 decembra pa še to iz gasilskih koledarjev
Jst mam god 30. novembra Nanj se je vedno spomnila moja pokojna babica, na katero sem bila zelo, zelo navezana. Po njeni smrti sem tako vsako leto dobila majhno pozornost, predvsem zaradi tega, ker je to vedno počela moja babica. Potem sem čez leta na to navadila tudi mojega lubija, pa njegove domače, tako da zdaj vsako leto dobim kakšno malenkost na ta dan Ne gre za nobeno praznovanje ali kaj podobnega, ampak predvsem zato, da se jaz spominjam tistih lepih trenutkov včasih...