God...
-
Chica Guapa
- Komunikatorka

- Kraj: skoraj Ljubljana
-
tinca malinca
- Komunikatorka

- Kraj: čokoladnica
Jaz imam pa god na isti dan kot rojstni dan (Sv. Jernej, 24. avgust). Torej, ja, praznujemo tudi moj god. Pri nas imamo običaj, da večer pred godom naredijo "freh". Dobim pa tudi kakšne malenkosti
Aja, pa imena nisem dobila zato, ker sem se rodila na tisti dan. To je bilo čist naključno 
Aja, pa imena nisem dobila zato, ker sem se rodila na tisti dan. To je bilo čist naključno 
Zadnjič spremenil *slatka*, dne 04. Nov. 2006 10:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Jaz ga imam pa 17. aprila, pa ga praznujemo v tem smislu, da se spomnimo, da ima nekdo v družini ta dan god in si pač čestitamo.
V mladosti moje babice pa so bili godovi edino pomembni, rojstnih dni sploh niso praznovali. Ko se je otrok rodil, so pogledali, kateri svetnik v tistih dneh goduje in so dali otroku eno od tistih imen
Tako da ima ona god 14 dni po rojstnem dnevu. Pa tako ali tako je bila skoraj v vsaki družini vsaj ena Marija
V mladosti moje babice pa so bili godovi edino pomembni, rojstnih dni sploh niso praznovali. Ko se je otrok rodil, so pogledali, kateri svetnik v tistih dneh goduje in so dali otroku eno od tistih imen
Tako da ima ona god 14 dni po rojstnem dnevu. Pa tako ali tako je bila skoraj v vsaki družini vsaj ena MarijaJs ga tut ne praznujem, razen če se tisti dan slučajno spomnim na to in mal zatežim dediju in babi, da praznujem in da bi lahko kej dobila za to... Hehe, ampak to se zelo redko zgodi.
Drugače ga imam pa 24. maja.
Drugače ga imam pa 24. maja.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- **SiMoN@**
- Kofetarica

-
***Ally***
- Cosmopolitanka

- Kraj: Maribor
Jst mam god 30. novembra
Nanj se je vedno spomnila moja pokojna babica, na katero sem bila zelo, zelo navezana. Po njeni smrti sem tako vsako leto dobila majhno pozornost, predvsem zaradi tega, ker je to vedno počela moja babica. Potem sem čez leta na to navadila tudi mojega lubija, pa njegove domače, tako da zdaj vsako leto dobim kakšno malenkost na ta dan
Ne gre za nobeno praznovanje ali kaj podobnega, ampak predvsem zato, da se jaz spominjam tistih lepih trenutkov včasih...
Nanj se je vedno spomnila moja pokojna babica, na katero sem bila zelo, zelo navezana. Po njeni smrti sem tako vsako leto dobila majhno pozornost, predvsem zaradi tega, ker je to vedno počela moja babica. Potem sem čez leta na to navadila tudi mojega lubija, pa njegove domače, tako da zdaj vsako leto dobim kakšno malenkost na ta dan
Ne gre za nobeno praznovanje ali kaj podobnega, ampak predvsem zato, da se jaz spominjam tistih lepih trenutkov včasih...