Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Sae
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sae »

ravno sm si ogledala dokumentarc Sex Crimes And The Vatican. priporočam ogled.

včasih res ne morm verjet ka si cerkev vse dovoli. :x k da bi bli zaostali.
"A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort" - Herm Albrite
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

Js sem pa prejšnji teden gledala film- KAČE NA LETALU!
In sem bla presenečena nad njim. Men je bil to res vredu film! Nekak drugačen od vseh zgodb, ki se dogajajo na letalih (razni teroristi,...)
Mislim, da je res vreden ogleda!!
My dreams are my reality...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Filma Kače na letalu jaz osebno nisem gledala ga je pa gledal moj frend in mi je reku da si je premislu glede dolgoletne želje da bi imel nekoč kačo doma :)

Sem pa vleraj gledala risani film ezona lova in je bil tud polno smeha...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
TriA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a TriA »

The departed
Res je, da igrata Matt Damon in pa Leonardo di Caprio, ampak meni film niti malo ni bil vsec. Je pa moj fant toliko bolj uzival, ker je pac (kolikor je gangsterski film lahko) realisticen. :evil:
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

Jagšemaš :D

Borat je zakon! :D :wink:

js sm se tok narežala ;D
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: CeLjE

Neprebrana objava Napisal/-a steLLcy »

Midva sva tud gledla učeri Borata ... :lach:
Ta model je tok usekan! Res svaka mu čast ... js sm se mu tok narežala! Kaj dela folku ej ...
Waiting in the queue oh whoopee doo
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

Ahh, jst sem se tud took nasmejala Boratu. :lach: Joj, kakšne fore so bile za crknit! :D Sam so pa tud mal nevarni tile njegovi podvigi, glede na to, da skoraj nič ni bilo zmenjeno. :D
Let the good times roll.
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Naughty grl »

tiasha napisal/-a:Bela Masajka ... ubistvu se strinjam z postom od @ (neki časa nazaj ga je napisala) ... ne bom več hodila gledat filmov, ki so napisani po knjigah, ker sm potem samo razočarana ... film mi sploh ni ušeč ubistvu ... mene to jezi, ker večino dogodkov izpustijo al jih pa čist drugač prikažejo, zemenjana so vsa imena ... skratka jst sm si po knjigi ful lažje vse predstavljala in dobla velik bolj slikovit opis kot pa po filmu ... Pomoje, da tist k knjige ne prebere sploh ne more razumet filma ... ker v knjigi ful opišejo navade tega njegovega Samburskega plemena in tko ... v filmu pa naj bi blo use že kr samoumevno ... skratka ni mi ušeč! :?

Evo, jz sm lih iz kina. Knjige nisem brala, pa mi je kar mal žal, ker en kup stvari nisem razumela (npr. tist k je s kozo delal, ko ga je ona vidla - kaj je to pil kri al kaj? pa tist, ko se je postrigu pa reku "Me zdaj spoštuješ?" tud nč jasn ipd.). Se pa strinjam, jz sm še zmer za knjige in res ne maram teh raznih predelav, ker potem samo gledam, kje so kaj izpustil pa vse je čist drugač kokr sm si predstavlala.
Mi je bil pa film všeč in ga priporočam (mogoče tistim, ki knjige niste prebrali ...?). :) Si bom šla pa sigurno v kratkem še po knjigo.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: CeLjE

Neprebrana objava Napisal/-a steLLcy »

girlie napisal/-a:Sam so pa tud mal nevarni tile njegovi podvigi, glede na to, da skoraj nič ni bilo zmenjeno. :D

Kako veš? Js sm mal v dvomih glede tega.
Waiting in the queue oh whoopee doo
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Žaga 3 ta film je pa kr neki...najprej neveš kdo muči folk pol pa kr takoj poakže da ena ženska in tip ane...

Ampak men ni blo nč tk grozn v kinu sm se še vmes napolno smejala...

Pač filmčk in sploh ne grozljivka kr neki...

Rada bi enkrat gledala eno ornk grozjivko...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
ložica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: na poti do sonca..

Neprebrana objava Napisal/-a ložica »

borat je men kr smešn..sam ni pa vredn cene vstopnice..vsaj men se tko zdi..morm it gledat dvojna igra k je baje ful hud..
say it right..
ancy007
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ancy007 »

no jst sm pa zj na računalniku gledala just friends in mi je bil tko beden film da je joj. sm nekak resno mislila da še bo gledljiv, k jst lahk gledam tud zlo zanič filme ampk tega pa nism mogla do konca pogledat, k je bil že prov ogabn.sploh una pevka k je bla čist zmešana, bolš da je nebi blo.
edin tipo je bil še nekak, pa še njega ne bi glih mogla pohvalt
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

Danes sem gledala Čudovito leto, oziroma A Good Year. Meni je bil film zelo ušeč, med drugim tud zato, ker se dogaja v Provansi in tam je toook lepo :hearts:. Sicer je/naj bi bil romantična komedija, ampak ne tista tipična, no vsaj meni se je tko zdel. 9!
This too shall pass.
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

ancy007 napisal/-a:no jst sm pa zj na računalniku gledala just friends in mi je bil tko beden film da je joj. sm nekak resno mislila da še bo gledljiv, k jst lahk gledam tud zlo zanič filme ampk tega pa nism mogla do konca pogledat, k je bil že prov ogabn.sploh una pevka k je bla čist zmešana, bolš da je nebi blo.
edin tipo je bil še nekak, pa še njega ne bi glih mogla pohvalt

jst sm tud gledal just friends, pa mi je bil ful dobr. res da je bla una pevka ful nadležna, ampak tip mi je bil pa simpatičen. ob tem filmu sm se ful nasmejala. meni je bil ok
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

SIEENA napisal/-a:Danes sem gledala Čudovito leto, oziroma A Good Year. Meni je bil film zelo ušeč, med drugim tud zato, ker se dogaja v Provansi in tam je toook lepo :hearts:. Sicer je/naj bi bil romantična komedija, ampak ne tista tipična, no vsaj meni se je tko zdel. 9!

se strinjam... jst sm ga tud šla v soboto gledat in je res luškan film, tak čist preprost in nezatežen... ful všeč :ja: ...

me je pa spomnil na film, ki je bil ravno včeraj na pop tv... Pod toskanskim soncem... podoben princip samo da se ta dogaja v Italiji... in mi je mogoče še za odtenek bolj všeč ker je zgodba prikazana z ženskega stališča... se je laže indentificirat :) ...

skratka oba filma bi rada enkrat imela v svoji dvd-teki
The secret of success is consistency of purpose.
Zaklenjeno