Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

angeo napisal/-a:
mily napisal/-a:Jaz pa sem opazla da se mi počasi veča libido, čeprav prej niti nisem razmišljala o tem, da bi mela glede tega težave. Ampak če zdej mal gledam za nazaj, se mi je po tabletkeh res zmanjšu. Celo moj lubi je ugotovil da je nekaj drugače, orgazem doživim hitreje in močneje :eek: . Mislim kaj bom še ugotovila??? Čeprav ne vem če je to sploh možn, al je sam v moji glavi :?

Hm :eek: jemljem Diane 35,3 mesece in imam občutek,da me mineva želja po spolnosti in ne morem verjeti,da je to lahko razlog,kajti vedno sem mislila,da bo lihk kontra saj bom bolj sproščena in sigurna :? Uff upam,da se bo stanje izboljšalo??? :oops:

hmmm js jemljem mal več kot eno leto Logest, ki so šibkejše od tvojih, pa sm zares horny samo takrat, ko mam premor :? Bogi moj lupčk :(
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Jaz sem bila pa danes pri ginekologu in mi je brezplačno dal te nove tabletke Yasminelle. Zdaj jemljem Yarino in če bodo Yasminelle v redu, bom nadaljevala z njimi.
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

urszika napisal/-a:
angeo napisal/-a:
mily napisal/-a:Jaz pa sem opazla da se mi počasi veča libido, čeprav prej niti nisem razmišljala o tem, da bi mela glede tega težave. Ampak če zdej mal gledam za nazaj, se mi je po tabletkeh res zmanjšu. Celo moj lubi je ugotovil da je nekaj drugače, orgazem doživim hitreje in močneje :eek: . Mislim kaj bom še ugotovila??? Čeprav ne vem če je to sploh možn, al je sam v moji glavi :?

Hm :eek: jemljem Diane 35,3 mesece in imam občutek,da me mineva želja po spolnosti in ne morem verjeti,da je to lahko razlog,kajti vedno sem mislila,da bo lihk kontra saj bom bolj sproščena in sigurna :? Uff upam,da se bo stanje izboljšalo??? :oops:

hmmm js jemljem mal več kot eno leto Logest, ki so šibkejše od tvojih, pa sm zares horny samo takrat, ko mam premor :? Bogi moj lupčk :(

a res??!! še ena slaba stran tabletk? jaoooo pa sej to je grozn :( js sem jih začela jemat ta mesec in mam že 12 dni menstro, sem se je počas že naveličala :P sam da se ti zmanjša poželenje? oh joj...že zdaj nisem neka žival, kaj šele bo :(
to infinity and beyond!
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

punchka napisal/-a:a res??!! še ena slaba stran tabletk? jaoooo pa sej to je grozn :( js sem jih začela jemat ta mesec in mam že 12 dni menstro, sem se je počas že naveličala :P sam da se ti zmanjša poželenje? oh joj...že zdaj nisem neka žival, kaj šele bo :(
Glej, sej ni nujno da boš tudi ti mela vse od naštetih stranskih učinkov. Mogoče bodo na tebe tablete čisto drugače učinkovale. Tu ni pravil, tak da ne skrbi :wink:
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

jaz sem jemala 3 vrste tablet..pa se mi je pri vseh zelo zmanjšalo poželenje...po yarini pa še posebej...tako, da sem se po skoraj 5-ih letih odločila narediti konec vsemu..
imam pa tudi drugače zelo občutljive živčke...in sem po yarini dejansko zapadla v depresijo...sicer verjetno niso vsega krive tablete..veliko pa...vsak psiholog pa prvo reče, da se je potrebno znebiti tabletk...tako, da je očitno zelo veliko na tem...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

Jaz jemljem eno leto Diane 35 in sem tud opazla veeeeelik upad poželenja, pa občasno depresijo, slabo voljo in hitro menjavanje razploženja tud. Da ne omenjam jokanja brez razloga itd. :?

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

jaz sem diane jemala samo 2meseca...dobila sem full suho kožo...pa doma sem skoraj vse pobila..da sploh ne omenjam slabosti in glavobolov...najboljše so bile še femodene...po katerih pa sem tudi imela grozne slabosti pa glavobole...
yarina se mi je na začetku zdela zelo ok...potem pa se je pokazalo da tud to ni to...
Okrogla:)
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Okrogla:) »

mene pa zanima...a so te tabletke...pač navadne kontracepcijske enake unim k jih dobiš v zdravstvenem domu za dan po tem?

a mi lahko katera pove prosim? :?
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Ja in ne. Postkoitalna kontracepcija (torej t.i. jutranja tabletka) vsebuje veliko vec hormonov. Sicer nekatere zenske potrebujejo tako mocno dozo, ampak za vecino je pa to skodljivo.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

Ne nikakor niso enake, ker če bi bile, bi lahko po sexu samo pojedla par navadnih kontracepcijskih pa blo ok, tko pa moreš v primeru kake "nesreče" iti po une.
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

so pa včasih obstajale kt, ki si jih dejansko lahko potem vzel...
včasih je bilo to vse drugače...še dosti hujše so bile kot so danes...
***papilonka***
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: planet za zadet

Neprebrana objava Napisal/-a ***papilonka*** »

jz tut jemlem LOGEST od junija, pa nimam nobenih stranskih učinkov..nasprotn..koža se mi je zbolšala, menstruacija po točno 28 dneh, prsi so mi malce zrasle (:D)...same pozitivne stvari..mal me je pa strah ko tkle berem poste od drugih, da bodo ti negativni učinki pršli kasneje.. :?
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objava Napisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L »

no jaz pa jem logest...in hm....bi lahko rekla...da sem kar malo neka depresivna...pa slabe volje....pa tudi tolke želje niam več po sexu..kaj je to vse mogoče....hehe....nevem...jaz za to pač tablete krivim...
pa včasih me prime pa se kar neke za BV zjokam.... :?
pa ko piše da majo neke stranske učinke...da lahko pač začutiš neke bolečine v prsih pol se pa tole širi v levo roko...no mene pa res boli leva roka...pa na oni strani prsni koš....nevem če je zaj od tega...al sem si samo kje mišico pretegnila....niam pojma...hehe....
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:no jaz pa jem logest...in hm....bi lahko rekla...da sem kar malo neka depresivna...pa slabe volje....pa tudi tolke želje niam več po sexu..kaj je to vse mogoče....hehe....nevem...jaz za to pač tablete krivim...
pa včasih me prime pa se kar neke za BV zjokam.... :?

Evo točno taka sm tut jst :roll: sicer jem logest tabletke že 4 leta (mal več) sam zadnje 2 leti je res obup :evil:

Pa sm predlagala svojemu ginekologu, da bi zamenjala, pa je reku, da bova še mal počakala, da je mogoče samo stresno obdobje (ki pa traja že 2 leti al kku :eek: ) ... očitno bo treba tut ginekologa zamenjat :D
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:no jaz pa jem logest...in hm....bi lahko rekla...da sem kar malo neka depresivna...pa slabe volje....pa tudi tolke želje niam več po sexu..kaj je to vse mogoče....hehe....nevem...jaz za to pač tablete krivim...

Hvala lepa! Pri meni je isto. Prokleti Logest.
Zaklenjeno