ženska napisal/-a:Prosim, če mi katera čimprej pove, če je kakšna dobra vedeževalka na Gorenjskem (Kranj, Bled ...)!!!
Kako pa je s tisto v Cerkljah na Gorenjskem? Ima katera izkušnje?
ja tud mene to zanima...
ženska napisal/-a:Prosim, če mi katera čimprej pove, če je kakšna dobra vedeževalka na Gorenjskem (Kranj, Bled ...)!!!
*_nincy_* napisal/-a:ženska napisal/-a:Prosim, če mi katera čimprej pove, če je kakšna dobra vedeževalka na Gorenjskem (Kranj, Bled ...)!!!
Ja za to žensko sem pa jaz že slišala...tudi v medijih se je pojavlala...in sicer ti zadane skoraj vse...je pa menda fulll draga,ker k njej hodijo tudi medijske osebe!
nisem še slišala,da komu ne bi zadela kaj...vem da je menda prišla k sosedi na kavo in sta se pogovarjali in ji je ta vedeževalka njej rekla,da jo samo opozarja naj ne kadi toliko ker se v njej na plučih razvija rak in da naj gre k zdravniku...gospa je menda ni poslušala čez 3 leta in pol je umrla za rakom na pljučih!
A to da kajenje povzroca pljucnega raka je po novem vedezevanje?*_nincy_* napisal/-a:nisem še slišala,da komu ne bi zadela kaj...vem da je menda prišla k sosedi na kavo in sta se pogovarjali in ji je ta vedeževalka njej rekla,da jo samo opozarja naj ne kadi toliko ker se v njej na plučih razvija rak in da naj gre k zdravniku...gospa je menda ni poslušala čez 3 leta in pol je umrla za rakom na pljučih!
kathy napisal/-a:no,jst sm bla dons pr vedeževalki in mi je kr velik stvari povedala....lohka rečem da take h sm jih v bistvu hotla slišat,zdej a jih je zadela ali ne bomo vidl,je pa pogledala v karte in mi povedala da lahko kaj kmalu pričakujem otroka....men je ratal vroče,takoj sm šla v lekarno po test in glej ga zlomka....noseča sem!