ženska napisal/-a:Prosim, če mi katera čimprej pove, če je kakšna dobra vedeževalka na Gorenjskem (Kranj, Bled ...)!!!
Kako pa je s tisto v Cerkljah na Gorenjskem? Ima katera izkušnje?
ja tud mene to zanima...
ženska napisal/-a:Prosim, če mi katera čimprej pove, če je kakšna dobra vedeževalka na Gorenjskem (Kranj, Bled ...)!!!

*_nincy_* napisal/-a:ženska napisal/-a:Prosim, če mi katera čimprej pove, če je kakšna dobra vedeževalka na Gorenjskem (Kranj, Bled ...)!!!
Ja za to žensko sem pa jaz že slišala...tudi v medijih se je pojavlala...in sicer ti zadane skoraj vse...je pa menda fulll draga,ker k njej hodijo tudi medijske osebe!
nisem še slišala,da komu ne bi zadela kaj...vem da je menda prišla k sosedi na kavo in sta se pogovarjali in ji je ta vedeževalka njej rekla,da jo samo opozarja naj ne kadi toliko ker se v njej na plučih razvija rak in da naj gre k zdravniku...gospa je menda ni poslušala čez 3 leta in pol je umrla za rakom na pljučih!
A to da kajenje povzroca pljucnega raka je po novem vedezevanje?*_nincy_* napisal/-a:nisem še slišala,da komu ne bi zadela kaj...vem da je menda prišla k sosedi na kavo in sta se pogovarjali in ji je ta vedeževalka njej rekla,da jo samo opozarja naj ne kadi toliko ker se v njej na plučih razvija rak in da naj gre k zdravniku...gospa je menda ni poslušala čez 3 leta in pol je umrla za rakom na pljučih!

kathy napisal/-a:no,jst sm bla dons pr vedeževalki in mi je kr velik stvari povedala....lohka rečem da take h sm jih v bistvu hotla slišat,zdej a jih je zadela ali ne bomo vidl,je pa pogledala v karte in mi povedala da lahko kaj kmalu pričakujem otroka....men je ratal vroče,takoj sm šla v lekarno po test in glej ga zlomka....noseča sem!
:)

) in da bomo vsi odšli v tujino na svoje (to se pa še ni zgodil). uuu, pa ženska nas je kr vidla, je kr govorila: Lej lej, kako lepa punčka, čist bele laske ma, ooo kako lep fantek, sami luštni otroci, joj koko deklica leti po hiši pa kako lep nasmešek ima,... in res, ko sm bla mejhna sm mela take bele blond laske pa brat tudi. za moje pojme sva bla res najbolj luštna otroka..k smo mel goste, se sploh od naju niso mogl odlimat.
mami je zj s tistim ta prvim tipom, njegova mama pa je umrla, tko da se mata fajn oz ju noben ne pritiska.