Torej, kaj tocno je za domaco nalogo?

_Petra_ napisal/-a: No, pred tem pa je rekla da ona ne bo preverjala prisotnosti... Tak da nevem kak gre to, potem takem raje ne gres na vaje in te ne more nikol dobit da ne znas...Saj vrjetno bo kaj ze gledala, ker drugace pa res ni fer
![]()
Veliko je branja, kar meni ni najbolj všeč, saj sem bolj ''slovnični'' tip kot ''književni''. V prvem letniku sta buuhuu stara cerkvena slovanščina in slovenski knjižni jezik 1, jaz se spomnim, da so nas starejši študentje vedno strašili, kako je to skoraj nemogoče nardit...res je, da je pri teh dveh predmetih kar velik piflarije, samo se da, samo pasti moraš not. Na splošno je meni kar fajn, če bi še enkrat zbirala, bi se enako odločila, samo malo bolj pridna bi bla 
allessya napisal/-a:Glede predmeta Uvod v metodologijo znanstveno raziskovalnega dela (PeF MB) - je ta predmet enak na vseh smereh ali je na vsaki smeri študija drugačna vsebina pri tem predmetu?![]()
Pa še to - kero literaturo uporabljate letos pri tem predmetu - novembra namreč začnemo s predavanji...
Ne bi jaz glih pretiravala s tem. Mogoče če ti bo od koga uspelo dobiti zapiske s predavanj (ampak mislim da na to vsak neha hodit po dveh obiskih, boš sama vidla, zakaj). Če pa že hočeš kako knjigo - za eno vem da je naslov Moč argumenta. Drugač pa se nauči tisto kar boste na vajah dobli. In to je to. Ocene so pa kr slabe.
), ampak se mi zdi, da je v resnici prav nežna dušica. kakšno mnenje ima kdo o njem je menda precej odvisno tudi od tega kolikokrat delaš izpit/kolokvij. men je ratalo v prvo, zato mi je mogoče malce bolj pri srcu. izpit smo opravljali pri drugem profesorju, tak da točno kako in kaj poteka, ne bi vedla - je pa o tem debata na spletni strani pedagoške fakultete (oglasna deska)
), pa zanimivo je poslušat tujca, ki govori slovenski jezik. mel je dober način oz. motivacijo za delanje domačih nalog (kdor opravi vse naloge, dobi avtomatsko plus točko na izpitu, kar ni tako malo, glede na to, da ima izpit "samo" 10 pik); najbolj smešen je bil, ko mu je sredi predavanja zazvonil mobilnik in se je stric opravičil, javil in po poljsko poklepetal s svojim sogovornikom
po moje bo v 2.letniku največja selekcija, no ja, bomo vidli. če ne prej, pridem čez par mescev spet malce pojamrat.